Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dymatize Nutrition Elite Whey protein aldım bakalım bu nasılmış :D Muzlu muzlu ohh özendiriyim azcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dymatize Amerika'da ucuz diye kullanılan whey diye duymuştum ben. Kalite olarak ON %100 Gold Standard'ın da altında bir ürünmüş ama kendi fiyatında fiyat/performans olarak en iyisiymiş. Kemarlos, ısınınca o kas ağrıları azalacak. Bence spor salonuna git. Biraz fazladan ısın. Normalde 10 dakikaysa bu sefer 15 dakka falan mesela. Normalde yapacağın hareketleri daha az set ve daha az kiloyla yapmayı dene. Büyük ihtimalle ısındıktan sonra sorun çıkarmazlar. Hem şu anki hamlık ağrılarını azaltırsın, hem de yeni hareketlerden gelecek olan ağrıları azaltmış olursun. Şimdi beklesen de bir iki gün sonra gitsen bu sefer de yeni hareketler yüzünden kas ağrıları başlayacak çünkü. Ne kadar erken başlasın iyidir. Antreman sonrasında da iyice esneme hareketi yap. Sonradan gelecek kas ağrılarını azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Universal Nutrition Animal Max abi her ürün kendisini en iyisiymiş gibi tanıtıyo doğal olarak. Birine bakıyosun, lan çok güzel, öbürüne bakıyosun, o da başka güzel. Bu ürünü bilen, deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nerden bulursunuz böyle sikko şeyleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi piyasada bi ton ürün var. zor olmuyo. sikko mu değil mi yazmıyo yanlarında. bilmediğin denemediğin bi şey de sikko mu değil mi anlayamıyosun doğal olarak. bide mesela biri senin sikko dediğine mükemmel diyo başkası çıkıyo senin mükemmel olduğunu düşündüğün şeye atıyorum kullanıp çok memnun kaldığın şeye bok atıyo. sikko mikko. merak ediyorum yeni bi protein tozu alıcam farklı bişi deniim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nesi farklı protein tozunun içine kreatin mh döküp öküz gibi fiyata satıp yeni bişey yaptık demelerimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 protein tozu abi bu sonuçta, ne yapacaklar daha bi yenilik olarak seni memnun edecek 3 aşşa 5 yukarı hepsinin içinde benzer şeyler var zaten ama bunda 1-2 farklı şey görünce merak ettim. fiyatını siktiret, benim sorma nedenim taurine ve kreatin idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben protein tozundan bişey beklemiyorumki beni memnun etmelerine gerek yok. muscletech gibi ANABOLOK KORTOZOYİK GROWTH WHEY PROTEIN tarzı şeylere aldanmayın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Çilekli BSN Syntha-6 tattıktan sonra başka shake denemek istemeyeceğine eminim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bugün yeniden başladım toza sadece spor sonrası alıyorum artık.Bakalım tekrarlicakmı alerjimsi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 protein bar yapıyodum da yanlış oldu sanırım, bi sorayım yarımşar ölçek casein ve whey koydum yarın iki tavuk bir bar götürürüm şimdi bozulmasın üçüncü tavuk diye lakin evde sadece fıstık ezmesi vardı, ben de tozlar çözünecek kadar su koydum böyle yoğun macun oldu, ezmeyi de kattım tadı falan snickersa beş basar da yalaya yalaya yemem gerekicek bunu, su mu fazla yulaf mı yok neden böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Fly said: su mu fazla yulaf mı yok neden böyle ? Su fazla. Yulaf yok. İki faktör de birleşince öyle macun olmuş. Suyu çooook azar azar koyman gerekiyor. Azcık kaçırdığın anda yapışıp kalıyor sardığın kağıda. Şurdakine göre yapınca iyi oluyor. Yulafları blender'a koymak şart değil tabi. http://www.youtube.com/watch?v=0oRCgnbnq78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 öteki türlü de protein toz olarak kalmaz mı ? (ne bileyim çözünmeden yenilirse ık bık bişeyler olur) suyu ufak bir bardağın onda biri falan kadar koymuştum, çok zor sanki yulafsız onu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kemarlos said: Universal Nutrition Animal Max abi her ürün kendisini en iyisiymiş gibi tanıtıyo doğal olarak. Birine bakıyosun, lan çok güzel, öbürüne bakıyosun, o da başka güzel. Bu ürünü bilen, deneyen var mı? spora ilk basladıgımda kullanmıstım, baya kotu bi urun sdfdsf alma sakın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 beyler yeni protein çıktı 10 günde maykıl cordın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karluk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yok artık Lebron James! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 beyler steroidleri vurun. Bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 helcaraxe uzatma istersen 5 6 msj attın bisi demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tınlamadıkça saçmalamaya devam ediyor adam ilginç şekilde. Akıl, fikir... Mirage, Dymatize hakkında genelde iyi yorumlar okuyorum. Açıkçası ON'i severim firma olarak. Şuana kadar memnun kalmadığım ürünü olmadı. Açıkçası arasında fiyat farkı yoktu aldığım yerde. Bende bunu tercih ettim. Hem sonuçta whey protein tozu ikiside. Çok büyük fark beklemiyorum. Glutamine için bir çok alternatif vardı, yine gittim güvendiğim için ON tercih ettim. Ama arada denemek lazım farklı ürünler. Buarada glutamine bakarken şundan vardı. Almadım biraz tuzlu diye. Aklıma takıldı ama. http://www6.netrition.com/mhp_glutamine_sr.html 12 Saat olayı çok iyi aslında. Dükkandaki profesyonel vücutçu arkadaş çok tavsiye etti. Bakalım başka zaman artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ülkücü glutamine...neyse şaka bi yana. Glutamine de Twinlab öneren de var baya. Optimum protein tozunda cidden kaliteli bir marka. ha Muscle tech, ultimate nutrition falan pek fark ediyormu öle gözle görülür. Hayır. Bazı insanların alışkanlıkları var. Kullandıkları markadan başka bişi kullanmak istemeyen. Anlayışla karşılamak lazım. Ben ne marka olsa alırım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dymatize'ı açtım bugün. Optimumdan daha hızlı karışıyor. Tadı da gayet güzeldi. Porsiyonda protein miktarı aynı. Bunun üzerinde bilmemne enzimi eklendi daha hızlı kana karışır falan diyor ama yemedim. Önümüzdeki ay optimuma dönerim yine ben. Kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum :D Uzun bir birlikteliğimiz vardı. Glutamine konusunda twin lab'e bakarım. Bu ülkücü ürününü çok övdü ordaki arkadaş, araştırdım biraz 12 saat salınım falan diye çok övmüşler. Review'lara bir göz atıyım iyice tekrar geri dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lan bu gobek hizli ve kolay sekilde nasil gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 glutamine de marka farketmez diyolar, ucuzu hangisiyse onu alın olmadı. ben optimumun hap seklinde olanlarından aldım, her hap 1gr. spordan hemen sora 3 tane yatarken de 2 tane aliyorum. ama daha pahalıya geliyo sanırım bi dahakine toz alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 la ben salak gibi optimum alıyomuşum burda mirage söyledide baktım syntha6 falan filanda aynı fiyatmış bi dahakine onları alırım dfbdfbv zaten şu an mavi sıçırtan dana proteinim var ama ülkücülerin weight gainerını kullanıyorum bitek protein olarak. low gi filan yapmış adamlar tadıda güzel. ismide güzel "up your mass" dfgdfbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1- göbek hızlı gitmez. 2- kolay hiç gitmez. ya sporu hayatının bir parçası yapacaksın,ya da sporla iç içe bir hayat geçireceksin. aquila said: lan bu gobek hizli ve kolay sekilde nasil gider? evcil bağırsak kurdu beslemeyi de seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar