Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 valla işte bende benim arkadaşın anapolon haplarına ekmek banıp yedim 6 kilo aldım 1 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 anabolizanlara fazla bulaşmayın bence uç bir örnek ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Alametifarika ile ilgili çok güzel şeyleri var Steroidin, adamı madam yapar, madam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bu resimde de tam tersi olmuş, kızcağız batı almanyalı bi sporcuymuş hocası ufaktan ufaktan vitamin veriyorum diye oral turinabolü dayamış ve olaylar gelişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.bodybuildingpro.com/steroidprofiles.html - Steroid Profiles Bunu okuyun bunu, side effects lerle beraber. Buradada videosu steroidin, http://www.youtube.com/watch?v=GmeEFG5Rna8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kadin mi o ? wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 evet ordada madamı adam yapmışlar hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 NeoStyle said: anabolizanlara fazla bulaşmayın bence uç bir örnek ama olsun Yılda bir kez iki kez çıtır kürlerle bu hale gelmezsiniz korkmayın,gram gram alırsanız aralıksız sene boyunca o ayrı o zaman ölürsünüz bile. Bokunu çıkarmadan adam gibi kullanıldığında birşey olmaz. Çok uç örnekler vermeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 NeoStyle said: anabolizanlara fazla bulaşmayın bence uç bir örnek ama olsun orcun bu kadinin aldigindan sana da lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 niye yetmiyomuyum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 daha erkeksi olmani istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fena çakmış kotaramadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Herseyi bilenlere gipta ile bakiyorum. Herseyi biliyorlar her konuyu her detayi ne kadar guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Kanuni said: Herseyi bilenlere gipta ile bakiyorum. Herseyi biliyorlar her konuyu her detayi ne kadar guzel... Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Birde hayatinda hic kur yapmadan sunu kullanirsin boyle olur bunu yaparsin hicbisey olmaz diye rahatca konusabilmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bilmek güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Perfectionist said: Birde hayatinda hic kur yapmadan sunu kullanirsin boyle olur bunu yaparsin hicbisey olmaz diye rahatca konusabilmek priceless. Çok saçma olmuş bu :) steroidlerle ilgili bilgi sahibi olmak için kullanmak gerekmiyor. Çevrenizde 10larca kullanan kişi olması,sürekli araştırmanız yada ifbb de 1. olmuş insandan bu konuları öğrenmek yetiyor. Zaten ben burda kimseye steroid kullanın demedim? Yada reçete yazar gibi kür yazmadım? Çok fazla cahil! insan bu konuda atıp tutuyor her platformda, oral diye anapolonları dayıyorlar ilk kürlere bu konudaki doğruları yazdım, ve size batıyor olabilir ama evet her kimyasal zararlıdır ama doğru kullanımda bu zararlar görmezden gelincek düzeye iner. Gerçekler acıdır beyler sakin olun yani webfaglık yapıp aa bak şu site steroidin incili oku demekle olmuyor bu işler. Hadi bb Edik : Madem patierkeklerine bu kadar butthurt oldu steroid mevzusu bu topicte bir daha bu konuyla ilgili yazmıcam,isteyen OM ile sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Sakin ol champ :) Kimsenin darildigi kizdigi yok , geyik olayimiz.. Sen yap paylasimini isteyen inanir yapar istemeyen goz ardi eder gecer gider. Steroidi su foruma soracak kadar cahilse birisi hak ettigini bulur zaten. Google ile herhalde su sitede senin paylasimlarindan cok daha derin bulgiye ulasilabilir. Unutmaki cikip webfag ler gibi dedigin anda sende bir webpageden su bilgilerini sunuyorsan kendi dediginle celisiyorsun. Hani diyorsun ya bize webden okuyup gakdir gukdur konusmuyorum vs diye, seninpaylasim yaptigin yerde an icin bir webpage o zaman sende guvenilmez bir kaynak oluyorsun isin salakligi burda zaten.. sana inanmak yerine diger siteler sanki daha mantikli gibi.. Kisisel degil olay sadece kavram karmasasina takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Fag lafi da pek yayilmis :) kullanan kullanana. reelde de bu kadar rahat misiniz? :) neyse herkesin roid i kendine. Kullanmak isteyen kullaniyor zaten gugil a bile bakmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kullanmayan birinin internetten şuna bak diyenleri azarlayıp benim arkadaşlar kullanıyor demesi komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ben yağlarımı kas yapıyorum steroid ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ben sabun yapiyorum, tasarruflu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Perfectionist said: Fag lafi da pek yayilmis :) kullanan kullanana. reelde de bu kadar rahat misiniz? :) neyse herkesin roid i kendine. Kullanmak isteyen kullaniyor zaten gugil a bile bakmiyor. Bayagi yaygin ama fagler arasinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ne steroidmis be arkadas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar