Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Legenden said: preworkoutun amacı o zaten yapamayacağın şeyleri yapmak, konumuz o değil zaten :) neden böle birşey söyledin anlamadım. Çalışma mantığı diyorsun o zaman neden bazı insanları her pre-workoutun etkilemediğini bilmen gerekir. Bu tarz ürünler etkilemeyince kötü statüse konulmaz, konulamaz. Sen yanlış anlamşsın olayı komple,ben kötülemek için değil her supplementin herkeste ayrı etki yaratabilceğini söylemek adına örnek verdim sadece preworkout değil. Senin 5 para vermem dediğin nitrotech bende twinlabdende optimumdanda fazla işe yaradı, in before whey bu yaa nası anlıcan ki sustanon değil bu; çok net anlaşılıyor düzenli whey kullanılıp kullanılmayan dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bende Assault veya Jack3d denemeyi düşünüyorum C4'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Dogrudur. Peki. whey den cok guzel etki almana sevindim. kullanip kullanmadigin donemlere ait fotograf varsa gormek isterim ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Protein tozlarında insandan insana farklı etki olayının olacağını düşünmüyorum. Tamamen o anki yüklemeyle ve antremanın güzelliğiyle alakalı bir süreç. Ama sen dersenki yok benim vücudum aynı antreman aynı yüklemeyle gerçekten bundan verim aldı, ben o zaman birşey diyemem tabiki onunla devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Legenden said: Bende Assault veya Jack3d denemeyi düşünüyorum C4'den sonra. Senin yurtdisi opsiyonun vardi sanirim? Pump-Bol de dusunebilirsin bence. kafeinsiz pre workout. Stim dick yapmaz en azindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 görmedim hiç gözüme çarpmadı o ürün :) Assault ve Jack3d, bu ikisine hevesim, hevesimi alim bir nedir ne değildir merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Zegna said: senko said: Zegna said: ya simdi benim soyle bi sıkıntım var.. ben sedef hastasıyım bagısıklık sistemim normal bi insanın 3 katı guclu, metabolizmam 2 - 2.5 kat hızlı. ne güzel hastalıkmış öyle... bana da bulaştırsana lem ilac kullanmadıgım zaman yara cıkıyor ellerimde dirseklerimde catlayıp kanıyor, pek guzel bir hastalık degil yani tedaviside yok. o yuzden allah korusun :) şimdi okurken gözüme çarptı. Annemde vardı gençken bu hastalık.Bir çeşit E vitamini hapı kullandı diye hatırlıyorum böyle balık yağı gibi o renkte kapsüller büyük büyük ve tamamen geçti bi ara telefonla sorayım tam nedir ne değildir hatırlayacak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bendede o problem var, dirseklerimde oluyor bazen nerisona-c sürünce geçiyor sonra tekrar oluyor bazen filan takılıyo kendi :) ilk geçen yaz olmuştu nasıl kaşınıyodu anlatamam kaşıyarak artık yırttım dirseğimi çok tatlı kaşınıyordu böle nokta nokta sivilce gibi oldu sonra nerisona-c sürdüm 2.hafta hiçbirşey kalmadı ondan sonra öle azmadı bir daha kaşıntı vs hiç olmuyor ama böle renk oluyo dirsekte tekinde var şimdi ötekinde yok salakmıdır nedir asdasdasd :) banyo lifi almıştım güzelcene keselendim bastıra bastıra dirseklerimi özellikle bu olaylar ondan sonra olud çok pis kıllanıyorum o mevzudan, siz siz olun öle keselenmeyin bişiler kaptık heralde o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Zegna said: muscletech uzerine para versen kullanmam, ne tozunu ne gainerini ne NO urunlerini, bu kadar mı kotu marka olur ya. bazı urunlerı sekerli su sadece sanki :/ olm sen çok değiştin bak iyi yönde. değişerek geliştin gelişerek değiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mirage said: O yukarda adamın dediği programı o şekilde yapmak için o adam gibi bir vücuda sahip olmanız lazım ama ehue. 25 chin-up ı öyle her babayiğit 5 set çekemez. Hem de koşudan sonra dinlemeden falan... unut gitsin. Ama mesela o sayıların hepsini 5'e bölüp başlarsın. Yavaş yavaş arttırırsın. Dinlenmen gereken yerde dinlersin. Öyle olabilir. CrossFit tarzı bu program zaten. Her şekilde anasını ağlatır adamın bu tür programlar. Ama getirisi hakkaten çok büyük. Ne yani adam günde 125 tane barfiks mi çekiyor? O zaten toplamda ulaşman gerek sayı, bir defade 25 barfiks çekip 400m koşmuyorsun. 5 defada 25 barfikse ulaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 video turkce yahu :D her seferinde 25 cekiyorsun. her turda yani. o arkadas bile gotunden soluyor oyle her turda 5 ile o hale gelmez zaten o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 askerde bile 10 tane çekince orgeneral yapıp maaş bağlıyorlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Adam günde 500 squat, 250 şınav, 250 çakı, 125 barfiks çekiyor ve 2000m koşuyor, hiç durmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Esrk said: Adam günde 500 squat, 250 şınav, 250 çakı, 125 barfiks çekiyor ve 2000m koşuyor, hiç durmadan? Ne gerek var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Esrk said: Adam günde 500 squat, 250 şınav, 250 çakı, 125 barfiks çekiyor ve 2000m koşuyor, hiç durmadan? evet ama basta belirtiyor zaten ileri duzey diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 İleri düzey mi? Bir insan bu kadar şeyi dinlenmeden kaldırabilir mi? Ne ileri düzeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 senin gibiler yapamiyor demek ki. bazilarida yapiyor iste. neden bu kadar dert ettin ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://geektyrant.com/storage/2011-post-images/robocop-schenk-padilha.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1328126471173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Pectoraller çok klas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Kanuni said: senin gibiler yapamiyor demek ki. bazilarida yapiyor iste. neden bu kadar dert ettin ki :D Şuna kafam basmıyor demiyorsun da bazıları yapıyor diyorsun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 sana adam gibi cevap vermeye calisan bende kabahat. he yapamazlar mumkun degil yalan o isler. perfect onceden uyanmis ama ben uyanamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gerçek vücut geliştirme bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Kaldırabilir. crossfit games diye arat bak neler yapıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 mirage, insanlar icin gecerli o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Şu crossfit'çilerde muazzam bir yaşam enerjisi var. Sabahları yataktan zıpayarak kalkan ve ofise girince herkese gülücükler saçan tayfadan bunlar di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar