Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 abi bu göbekteki ince tabaka nasıl gidiyor lan kol bacak omuz gogus tertemiz ama göbek çevresindeki hafif bıngıllıklar sinirimi bozuyor hele oturdugum zaman.ayakta bişi yokta sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Red o bendede oluyor ya omuzdaki damarlar bile belli olduğu dönem vardı bende kafaya takmadım deri kalınlığıyla ilgili sanırım 6pack vardı ama oturunca öle ufak bi sarkıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kardiyoya devam. bu hafta sadece salı gununu bos gectim. yarın ve cumartesi de devam etmeyi planlıyorum. onumuzdeki hafta carsamba gunu tam 2 hafta olacak. cıkıcam bakalım tartıya ne durumdayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Osie16 said: Red o bendede oluyor ya omuzdaki damarlar bile belli olduğu dönem vardı bende kafaya takmadım deri kalınlığıyla ilgili sanırım 6pack vardı ama oturunca öle ufak bi sarkıyodu :) cardio mu abanmak lazım bunun için. suan vucudum zayıf iken göbeğim gereksiz.acaba yağ depom orası mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yeterli beslendiğin sürece kardiyo kas mas yakmaz o hurafe, o yüzden go go kardiyo eğer seviyorsan kardiyoyu :) Günde çift futbol idmanı yaptığım zamanlar bel bölgesinde gram yağ yoktu onu hatırladım şimdi demekki kardiyo yapmak gerekiyor :) ben hala istediğim kadar genişlemediğim için takmıyorum aşırı miktarda olmamak kaydıyla yağları. Yağlı olduğum dönemlerde (şişko değil asdfg) hep daha güçlüydüm hayvani basıyordum ağırlıkları (kendime göre) şu anda g*tmu yırtsam yapamıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 cardio ya o kadar üşeniyorum ki bazen anlatamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Aahahaha aynen bende çok üşeniyorum cardiyoya hatta bacak antremanına (bknz bugün var gidicem birazdan sdfg) işte üşenmekten oluyo belly bölgesi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 deri çatlakları için bir çözüm var mı?spora yeni başladım sayılır, çizik çizik oldu kolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yapısal olarak gelişmeye bağlı olarak oluşuo onlar yapacak birşey yok maalesef, ve çok kötü gözüküyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ya estetik ameliyatla fln hallediliyormuş onlar diyorlardı arklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Hizli zayiflamalarda kuru cilte sahipsen ya da okkuz gibi basip kasi fazla zorlamissan oluyor ama ikincisi zor bizler icin tabii. Genelde hizli zayiflamadan dolayi gorunuyor ozellikle kuru elastikiyeti az tipteki ciltde. Krem bok pusur ise yaramiyor anca bronzlasirsan falan gorunumu azaliyor. Sansina kus malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 benjani said: deri çatlakları için bir çözüm var mı?spora yeni başladım sayılır, çizik çizik oldu kolum. badem yağı sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 badem yağı tüylenme yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Kendim hiç kullanmadım, çatlak problemim yok ama hamilelik döneminde kullanan çok tanıdığım var hiç tüylenme yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ya yaparsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 nereye süreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kollarına sürecek işte kolları çatlamış çocukcağızın. ha benim dişlerime sürdüler kıllanma yapmadı mesela asduahsfuahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ben kendin için soruyorsun sanıyorum.kollarda yapmas kıllanma falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ya yaparsa?vercen mi epilasyon para mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 epilasyona girene kadar bunla idare etcen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 benjani said: ya yaparsa?vercen mi epilasyon para mı? yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 peki sen hiç denedin mi badem yağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 hayır denemedim, kilo problemim yok.Kilo alıp vermedim hiç.Dolayısıyla çatlak problemim yok.Ama etrafımdaki insanlardan ii biliyorum işe yaradığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 lierac'ın ürünleri var bi de çatlak için onları da kullanabilirsin bak ama bayağı tuzlu fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Osie16 said: Yeterli beslendiğin sürece kardiyo kas mas yakmaz o hurafe, o yüzden go go kardiyo eğer seviyorsan kardiyoyu :) Günde çift futbol idmanı yaptığım zamanlar bel bölgesinde gram yağ yoktu onu hatırladım şimdi demekki kardiyo yapmak gerekiyor :) ben hala istediğim kadar genişlemediğim için takmıyorum aşırı miktarda olmamak kaydıyla yağları. Yağlı olduğum dönemlerde (şişko değil asdfg) hep daha güçlüydüm hayvani basıyordum ağırlıkları (kendime göre) şu anda g*tmu yırtsam yapamıyorum mesela futbol idmanında sabit hızla yarım saat koşu mu yapıyodunuz sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar