NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bana hala iyi bir amino-asit tavsiye etmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 NeoStyle said: bana hala iyi bir amino-asit tavsiye etmediniz Gaspari AminoMax 8000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Perfectionist said: tiLi, 4-5 öğün derken idman sonrası shake'leri falan sayıyor musun? Ya da gece yatarken aldığın şeyleri. Ben hepsini sayarak 6-7 öğün diyorum çünkü. workout sonrası shake alımım değişiyo. eğer yemeği hemen yiyemiyceksem alıyorum. bu aralar hep alıyorum yani. ama onu öğünden saymıyorum yarım saat sonra yemek yiyorum zaten. onun dışında shake alırsam da yemeklerden sonra veya gece yumurtalarla beraber alıyorum. yani ara öğün yok Yulaf illa yiycekseniz, lifalif yiycekseniz daha dogrusu, yogurtla deneyin. Zamanında bir tek öyle yiyebilmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 NeoStyle said: bana hala iyi bir amino-asit tavsiye etmediniz perfectionistin 1-2 sayfa önce paylaştığı yazı güzel tavsiye etmiş ondan yazmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yulaf ezmesi tarifi yenebilir hafiften : yulaf bal ceviz kuru uzum sut tarcin karistirip sutu cekmesini bekleyin hafiften. yandan nefisimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Zegna said: havalar ısındı topic costu, hic biriniz tatile gidene kadar fit olamıyacaksınız biliyorsunuzdur insallah ahah :D seneye yaz a civi gibi girersiniz ama devam ederseniz.. http://i.imgur.com/eJx5V.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ahah aynen :D kışın totomuz dona dona salona giderken yazıyoduk buraya, hic ses cıkmıodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 legenden foto koymustu silmis :) fotosu elimde legendenin.. karsiliginda isteklerim sunlar : ,,,,, :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hehehe sildim evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 valla bende 6 pac ve resim ustunde legenden logolari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 haha watermark tarzı koydum :) oblique lere abanıyorum şuan :) http://www.youtube.com/watch?v=kpkIbtINmFk&t=7m22s 07:22 saniyedeki haraket. güzel haraket 20kg plate le iyi oldu 20x tekrar 5 Set min 30sn - max 1dk dinlenme aralarda ve diğer oblique haraketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 o dediğin hareket ve benzerleri benim belimi sakatlıyor. bugün oldugu gibi(pallof press gibi saçma bi harekette sakatlandım) şu sakatlamıyo ama http://www.youtube.com/watch?v=YR--vTR1CTo&feature=player_embedded sakatlamıyor ama zarar verip zayıflatıyor olabilir, saçma sapan hareketlerle niye sakatlanıyım yoksa. açıklama bulamıyorum. fıtık olmayın benim gibi aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tili geçmiş olsun. Bu arada bende bir yulaf tarifi vereyim: Yulaf + Tahin + pekmez + yoğurt Tam bir enerji patlaması. Oranları iyi ayarlamak lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Beline iyi bak tehlikeli yer geçmiş olsun :) Bir anlık güç farklı yere bindiğinde hafif problem oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Tahin Pekmez :) kraldır kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Legenden said: Haziran ortası gibi Jack3d getiricem isteyen varsa irtibata geçsin benimle. http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html - Jack3d 110-130 TL fiyat aralığında olacaktır. Tam fiyat o anki gümrükten alınırkenki kura göre. Başka istediğiniz specific Türkiye'de bulunmayan ürünlerde getirtebilme imkanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Nasil oluyor bu getirtme isi? Normalde supplement getirtmek distributor harici yasak degil mi mevzuata gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tiLi gecmis olsun. Bel olayina cok dikkat etmek lazim cidden. ama bu isi uzun sure yapanlar bir sekilde belini veya dizini sakatlyor genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ben Kıbrıstayım, tamamen legal yolla arkadaşım vasıtasıyla temin ediyorum. Arkadaşım olduğu için ucuza alıyorum sadece piyasa fiyatından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Perfectionist said: Bu arada aklıma geldi paylaşıyım. :) Dennis isimli kısa film : http://www.youtube.com/watch?v=V1zFeHJzS5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bi bok anlamadım desem kısafilmden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 introvert lik üzerine kurulu bir kısa film. bende yeni öğrendim bu ingilizce tanımı :) güzel bir kısa film ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 o değilde bugun ne yedim belli değil ağlıcam... şuan 4 patates haşladım onu bastım üzerine weetabix 1 tane üzerine muz 1 tane yanında 1 litre su bastım..... ZAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... 2 bardak süt içer yatarım iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Yulafı(lifalif) yiyemeyenlere bir sorum var bi 10 15 dakika sütü çekmesini bekliyorlar mı? bu çok fark ediyor bende önceden yiyemiyordum tekrar deneyeyim dedim bekledikten sonra mama gibin yeniyor. Bele dikkat etmek lazımm tili en sakatlanmak istemediğim yer sanırım ya naparken oldu tam göremedim topicte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar