Soris Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ben günde 8 yumurta filan yiyorum ama et yemediğim için böyle. Önceden çok et yerdim sıkıldım 1 aydır yumurta yiyorum bu şekilde ama bundanda sıkıldım. En mantıklısı dengeli tüketmek. Bu arada bugün proteinli çikolatalar ile tanıştım. Süper birşey ama bu pahalıya gelir. Bunu protein tozu + kakao + stevia gibi birşeyle yapıp tüketen varmı? Çok kıyak bişi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Legenden said: zaten vücut tek alımda 40gr proteini alabiliyor bunuda unutmayın arkadaşlar. [citation needed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Xaenin said: Crossfitlol diyenler de çıktı tabi o da olabilir. crossfit olmasaydı o crossfit yapanlar şu an gymlerde o makine senin bu makine benim sözde çalışıyo olcaklardı. crossfiti destekliyorum. kippingli pullup yapmalarını bile destekliyorum, özellikle kadınların ancak hareketlerin yapılışını adam gibi öğretmeleri lazım, genelde kötü yapıyolar. kipping pull uptan zarar gelmez de clean and pressleri falan berbat yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tiLi said: Legenden said: zaten vücut tek alımda 40gr proteini alabiliyor bunuda unutmayın arkadaşlar. [citation needed] hangi vucut diyesim geldi? Mesela 65kg lik bir arkadasla 105kg define arkadas ayni proteini mi sindiriyor? Sahsen 50-60 allah ne verdiyse goturuyorum. gayette mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bende bunu diyecektim vucut ve kas kutlesine oranla degisiyordur o gramaj. 140 kg lik kas kutlesi abilerin 6 ogun beslenmeleri sonucu ortalama zaten o gramaji gecmeleri gerekiyor. klasik dna'n neyse osun durumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Nekro said: Maedhros said: Sürekli tartışılan bir şey ama bu tam yumurta yemenin kolestrole etkisi olmadıgı kanıtlandı deniyor ama yinede 5 beyaz 1 tam falan şeklinde yemek önerileri bugün sabah 2 tam şu sıralarda 4 tam yumurta yedim canım istedi garip bi şekilde ve gayet yeniyor bunun maximumu ne olmalı : D forumlarda günde 24 tam yedigini iddia edenler var :D günde 24 beyaz yenir sıkıntı yaratmazda 24 tane sarı yiyorsa biri kolesterolu artar mümkün degil baska türlü yani. Vücut bir yere kadar dayanır sonra patlar illaki. Bende bir ara birşey olmaz yea deyip günde 6 sarı falan tükettim. 1 ay sonra kan testinde kolesterol degeri üst sınırın üstüne cikmisti. 1 ay önceki teste göre baya artmisti. Sonra günde 1 taneye düsürünce degerlerde düzelmisti. BaaL said: abi steroid falan zaten diablo 2 de lvl 17 ye gelince alt-tab yapıp "diablo 2 character editor" diye aratan adam kafası direkt ya. herkes için dogru degil ama bu. Zaten o mantıkta ilerleyen tipler eczaneye gidip anapolon alıp kahvaltıda tost falan yiyen tipler oluyor. Profesyonel sporcular kullanmak zorunda maalesef. Verdigi buff muhtesem ayrica kürü bıraktıktan sonra kazandigin kütleyi kaybetme garantin olmasa kesin kullanırdım bende. O yüzden ömür boyu kullanmadıktan sonra bir anlamı yok roidlerin bence. bende acıkcası bu kafayı hicbirzaman anlayamadım . "profesyonel sporcular kullanmak zorunda maalesef" sebep ? hiç biri kullanmasa gene aynı klansmanda competitive devam edemeyeceklermi yani ? profesyonel sporcu olabilmek icin insan vucudunun dogasının dısınamı cıkmak gerekiyor ? Neden bodybuilding bir disiplin olmuyorda bir show-off oluyor ? tabiki bunlar benim dusuncem kimse yanlış anlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 dogal yarismalarida var ya. steroidlilerde var dogal beslenme ile gerceklestirilmis profesyonel yarismalarda var, mesele milletin anormal olana ilgi duymasi .. show business. eglence aslinda bakiyorsun portu portu acaip canlilar.. degisik geliyor tabii millete. hem daha eglenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://acquireyok3d.com/wp-content/uploads/2011/06/frank-zane-abs-129x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ikiside olympia , hangisi insan ?... :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ikiside pro steroidcilerden iste :P frank abimizde bence kullanmistir gencliginde. mr olympia olmak oralardan geciyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tabi onlarda birşeyler kullanmıştır ama , bu adam o yasından beri durmadan calısıyor hayatı bu disiplin zira dogasına pek aykırı oldugu dusunmessin katlıra oranla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.exercisegroup.com/ wnbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 (tu) misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ama iste bunun birincisi 6000 dolar birincilik hediyesi aliyor olympia 500k idi sanirsam :) show must go on. bakacaksin egleneceksin guleceksin iste. ben izliyorum hep cok eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 frank zanein tricepsler hayvani, ama niye bicepsler öyle sönük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 pozdan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 RaidenXelRu said: http://acquireyok3d.com/wp-content/uploads/2011/06/frank-zane-abs-129x300.jpg abi cok haklisin frank zane en büyük hyranlık duydugum sporculardan biri. Ama artık bu sekilde yürümüyor isler. Çok paralar kazanılıyor çünkü. Steroid kullanmasınlar herkes dogal yapsin demek tüm dünya kardes olsun baris olsun falan demek gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 100gr protein içsen ne kadarı absorbe olur vs farklı konular tabi :) insan vücudu makina değil arkadaşlar unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Dorian Yates iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.tvexerciseequipment.info/wp-content/uploads/2011/07/dorian-yates-torn-biceps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Freak show u baslatanlardan kendisi. sahsen pek haz etmiyorum. bir reg park degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 para insan anatomisini bile deiştirdi desek yalan arguman olmaz o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 synthol kadar beteri yok yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi steroid kullanan ya da kullanmıs insanları uzaklarda aramayın olympialara filan :) gittiginiz spor salonunda vardır en az 3 tane :) o kadar yaygın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 dokuz aydır iğrenç bir dönem geçirdim ve vücüt laleye döndü, toparlamak için uygun bir döneme girdim lakin bulunduğum spastik ülkede fiyat/performans açısından iyi denilen yerlerde ayna yok serbest ağırlık yok makina var sadece olur mu bu şekilde yoksa paraya kıyıp bunlara sahip olan bir yere mi gitmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar