Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 1 saat civarı teste girdim ardından 1.5 sayfa elime vucut analizi verdiler ot bok hersey yazıyor orda dünya kadar sayı var dietisyenden çıkıp bunu antrenore verdıgımde zaten senın spor yapmana gerek yok dıye makara bile yaptık adam ile benım meme dediğim simit dediğim şey senin için kas olabilir ama kafamdaki hale gelmediğim sürece benim sözlüğümde anlamı bu.Bana söylenen şey kas kütlen yeterli yağ yüzdenş %4-6 indirmen gerek dediler Bknz: 0 beden olupda zayıflama çalışanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 tiLi said: %80 kas olmaz. yağsız kütledir o. simit ve düzelmesi gereken meme varsa %12 yağ oranı olmaz. kesinlikle daha yüksektir. zaten seni ilgilendiren de bu oranlar değil, kaldırdığın ağırlıklar ve aynada nasıl göründüğün. ağırlıkları ve dinlenmeyi arttır tekrar diyorum dinlemeyi arttırırımda daha 1 ay olmadı kaldırabildiğim maksimum ağırlık bu 2.5kg bile arttırsam seti tamamlayamam çunkü 3 set bittiginde leşim çıkıyor bir süre hatta son setin son 3ü falan zar zor çıkartıyorum hayatımda hiç salona girmedim son 10 yıldırda spor yapmadım yazın yüzme ve yatak sporları hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bana bi dumble seti önerir misiniz? fiyatı fazla kıca kacmayan ama cok tırt da olmayan bir set :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ya bana da ağırlık önerin. biceps 12kg lik dumbelllarla çalışıyorum. 3x15 curl 2x15 concentration curl yapıyorum sonlara doğru zorlaşıyo baya ama yapıyorum bitiyo benchpress 32kg ile yapıyorum kasıyo ? 3x15 yapıyorum bayılıyorum son set 10-12 falan oluyor anca üzerine de 2 set 15 er şınav millet 80 90 basıyomuş arkadaş vadafak yani. gerçi 3-4 kaldırıp yeter rambo oldum diyip atıyolar ama. hatta ben şu yukarda saçmaladığım kısmı geçelim direk sorum şu olsun; göğüs kasları benim için en önemli grup, şu şu ve şu olacak şeklinde program verir misiniz lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yorma tekniğini kullanarak, incline press & fly / flat press & fly / decline press & fly yapabilirsin. Flyları dropset yapabilirsin zevkli olur. Ağır gir, 8 kere yap. aynı şey biceps içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yazar şurda anlatmış x tane çalışma tekniğini göz atmak lazım eurostargym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Birkaç sayfa önce sormuştum ve yanıt alamamıştım. skinfold caliper nerede satılır? http://product.handyhealthcare.co.uk/jamar-medical-skinfold-caliper.jpg şu alet. değişik varyasyonlarıda mevcut bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 amazonda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 20 gündür gidemiyordum vaktim yok diye, bugün gittim super set yaptım tüm kas gruplarını normalde kaldırdığımdan biraz daha hafif ağırlıklarla, öncesinde de tempolu 2km yokuş yukarı bisiklet sürüp, salonda 5dk 10km/s'de koşmuştum. 30dk falan sürdü tüm çalışma ama nefes nefese kaldım. Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama iyi geldi, 20 gündür fiziksel olarak yorulmuyordum yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 internetten bilek bandı sipariş edebileceğim bi yer bilen varmı ayrıca barfikste alıcam sanırım düzgününden bilen varsa satan bi yer çogii olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 BaaL said: hatta ben şu yukarda saçmaladığım kısmı geçelim direk sorum şu olsun; göğüs kasları benim için en önemli grup, şu şu ve şu olacak şeklinde program verir misiniz lütfen? bu adama drop set vermeyin abi. yapman gereken bench presste kiloyu arttırmak. bi de dumbbell bench press yapabilirsin ama bir süre sonra yetersiz kalıyo ağırlık. diyelim 8 tekrar yapıyorsun. 8 tekrarda maksimum kaldırdığın kilo 50 kilo sallıyorum rakamları. göğüs çalışcağın gün önce boş barla 8 tekrar. ardından 10ar kilo takarak 8 tekrar. sonra 15er, 20şer ve son olarak 25er kilo takıp 8 tekrar yap. son setten önceki max ağırlık olmayan setlerde, ağırlığı fırlatırcasına patlayıcı kaldırmaya çalış, kontrollü indir, ama 5 saniyede indirme, düzgün kontrollü indir. son sette de patlayıcı olmaya çalış ama olamıycaksın tabii ki ağırlık fazla olduğu için. 8. tekrardan sonra 9 da çıkıyosa 9 da yap gerekiyosa 10 da yap. 8den fazla çıkarıyosan bir dahaki gelişinde max ağırlığını arttır. 15 tekrarla çalışma, ben kendim için 6-8i ideal buluyorum. başkaları için değişebilir ama 6-12 arası takıl. bu yazdıklarım bench press gücünü arttırmana yönelik mantıklı bir program. güç arttırmanın tek yolu tabii ki bu değil. gücü arttır öncelikle amaç o olmalı, onu kastediyorum. kaldırdığın ağırlıklar kendi ağırlığını geçsin önce bi hele. sonra abi ben flysız dropsetsiz yapamıyorum dersen yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 maedhros bilek bandından kastın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tili tiLi said: BaaL said: hatta ben şu yukarda saçmaladığım kısmı geçelim direk sorum şu olsun; göğüs kasları benim için en önemli grup, şu şu ve şu olacak şeklinde program verir misiniz lütfen? bu adama drop set vermeyin abi. yapman gereken bench presste kiloyu arttırmak. bi de dumbbell bench press yapabilirsin ama bir sür e sonra yetersiz kalıyo ağırlık. diyelim 8 tekrar yapıyorsun. 8 tekrarda maksimum kaldırdığın kilo 50 kilo sallıyorum rakamları. göğüs çalışcağın gün önce boş barla 8 tekrar. ardından 10ar kilo takarak 8 tekrar. sonra 15er, 20şer ve son olarak 25er kilo takıp 8 tekrar yap. son setten önceki max ağırlık olmayan setlerde, ağırlığı fırlatırcasına patlayıcı kaldırmaya çalış, kontrollü indir, ama 5 saniyede indirme, düzgün kontrollü indir. son sette de patlayıcı olmaya çalış ama olamıycaksın tabii ki ağırlık fazla olduğu için. 8. tekrardan sonra 9 da çıkıyosa 9 da yap gerekiyosa 10 da yap. 8den fazla çıkarıyosan bir dahaki gelişinde max ağırlığını arttır. 15 tekrarla çalışma, ben kendim için 6-8i ideal buluyorum. başkaları için değişebilir ama 6-12 arası takıl. bu yazdıklarım bench press gücünü arttırmana yönelik mantıklı bir program. güç arttırmanın tek yolu tabii ki bu değil. gücü arttır öncelikle amaç o olmalı, onu kastediyorum. kaldırdığın ağırlıklar kendi ağırlığını geçsin önce bi hele. sonra abi ben flysız dropsetsiz yapamıyorum dersen yaparsın. eyv aynen böyle yapıyorum o zaman şu andan itibaren , bakalım 1 ayda nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bu salonda yorgunluk icin izlediginiz bir yontem varmi ben aksamlari gidiyorum salona ama bayaa bir yoruluyorum antreman sirasinda ve sonrasinda. Supplement falan hic bir sey kullanmiyorum, kullanmalimiyim bilmiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 BaaL said: ya bana da ağırlık önerin. biceps 12kg lik dumbelllarla çalışıyorum. 3x15 curl 2x15 concentration curl yapıyorum sonlara doğru zorlaşıyo baya ama yapıyorum bitiyo benchpress 32kg ile yapıyorum kasıyo ? 3x15 yapıyorum bayılıyorum son set 10-12 falan oluyor anca üzerine de 2 set 15 er şınav millet 80 90 basıyomuş arkadaş vadafak yani. gerçi 3-4 kaldırıp yeter rambo oldum diyip atıyolar ama. hatta ben şu yukarda saçmaladığım kısmı geçelim direk sorum şu olsun; göğüs kasları benim için en önemli grup, şu şu ve şu olacak şeklinde program verir misiniz lütfen? 4x8 bench 4x8 incline bench 3x10 fly 3x10 incline fly 110kg basiyorum slms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tiLi said: BaaL said: hatta ben şu yukarda saçmaladığım kısmı geçelim direk sorum şu olsun; göğüs kasları benim için en önemli grup, şu şu ve şu olacak şeklinde program verir misiniz lütfen? bu adama drop set vermeyin abi. yapman gereken bench presste kiloyu arttırmak. bi de dumbbell bench press yapabilirsin ama bir süre sonra yetersiz kalıyo ağırlık. diyelim 8 tekrar yapıyorsun. 8 tekrarda maksimum kaldırdığın kilo 50 kilo sallıyorum rakamları. göğüs çalışcağın gün önce boş barla 8 tekrar. ardından 10ar kilo takarak 8 tekrar. sonra 15er, 20şer ve son olarak 25er kilo takıp 8 tekrar yap. son setten önceki max ağırlık olmayan setlerde, ağırlığı fırlatırcasına patlayıcı kaldırmaya çalış, kontrollü indir, ama 5 saniyede indirme, düzgün kontrollü indir. son sette de patlayıcı olmaya çalış ama olamıycaksın tabii ki ağırlık fazla olduğu için. 8. tekrardan sonra 9 da çıkıyosa 9 da yap gerekiyosa 10 da yap. 8den fazla çıkarıyosan bir dahaki gelişinde max ağırlığını arttır. 15 tekrarla çalışma, ben kendim için 6-8i ideal buluyorum. başkaları için değişebilir ama 6-12 arası takıl. bu yazdıklarım bench press gücünü arttırmana yönelik mantıklı bir program. güç arttırmanın tek yolu tabii ki bu değil. gücü arttır önceliklec amaç o olmalı, onu kastediyorum. kaldırdığın ağırlıklar kendi ağırlığını geçsin önce bi hele. sonra abi ben flysız dropsetsiz yapamıyorum dersen yaparsın. aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tiLi said: maedhros bilek bandından kastın ne? bunu arıyorum deadlift için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/spor/valeo-agirlik-strap-heavy-weight-lifting-straps-51873175#product-information bi sor belki vardır elinde adamın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kullanmayın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 normal eldiven neyinize yetmiyor ters bişi olsa çıkartamayacan bileğinden bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 400 kilo mu indiriyosun, niye lazım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok ağır kilolarda parmaklar dayanmıyo. ben de kullanmıyorum ama kullanmak isteyen olabilir. son 1-2 en ağır setleriniz dışında kullanmayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 eldivenden farkı ? riskli geldi bana elime yapışık 100kg birşeyin olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 eldivenden farkı ne dediğin eldivenle ne alakası var ki yükü paylaştırma amaçlı işte. kullanmam ben de şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar