Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kanuni said: yardir kardiyo gorursun sonucunu. ayrica bacak calisirken kaslanmaktan cekiniyorsan hafif agirlik cok tekrar girebilirsin. Abi hypertrophy konusunda bacaklar biraz değişik. 20 tekrarlı setlerle ya da 10x10 (German Volume Training) ile bile şişiriliyor. Şişirmek istemeyen için bence tam tersine ağır çalışarak maximum güç hedeflemek daha iyi. 3-5 tekrar arası ağır girceksin, setler arası tamamen kendine gelene kadar 2-5 dakka bekliceksin. Nasıl çalışırsan çalış öyle bir kaç ayda kütük gibi bacak yapamazsın. Yıllar süren çalışmalar sonra oluyor o kalın bacaklar. Sen adam gibi çalış. Zorla sınırlarını. Bilmem kaç ay sonra baktın fazla kalınlaşıyor, ağırlıkları arttırmazsın. Aynı ağırlıklarla çalışarak kas kütleni korursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 davul gibi bacakların varsada çalış onlar kas değil zaten, şişmesin diye hiç bacak çalışmamak daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Arkadaşlar aranzda USPlabs Jack3d , plasmajet , bsn no xplode yada animal pump kullanan varmı? Varsa sizdeki etkilerini yazarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 2 ay superpump, 1 ay aradan sonra jack3d kullanmaya başladım 2 hafta önce. Ben superpump için 2 ölçek jack3d için 1 ölcek kullanıyorum ama sanki bana pek etki etmedi gibi. Çok kahve içtiğim için olabilir tabi, içtikten sonra 3 bardak kahve içmişim havası verdi bana. Pump etkisinden çok daha olaya odaklanmada yardımcı oldu gibi.. ama gene etkisi yok diyemem. almadığım zaman canım çalışmak istemiyor sanki. İnsanların yorumlarında olan kollarımda kaşıntı, yok damarlarımda titreme hissetmedim hiç bir zaman, ama arkadaşım 1 ölçek superpump aldıktan 10dk sonra elleri kaşınmaya kollarında damarları tıp tıp atmaya başlıyordu. Tabi ben 85 kiloyum o 65 kilo flndı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu arada plasmajet çok daha extreme bi ürün. tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ValhallAwaitsMe said: Arkadaşlar aranzda USPlabs Jack3d , plasmajet , bsn no xplode yada animal pump kullanan varmı? Varsa sizdeki etkilerini yazarmısınız No Xplode ve Animal Pump kullandim, no xplode biraz nitrix oxide den cok enerji/caffeine urunu gibi acikcasi animal pump no xplode un verdigi enerjiyi vermiyor ama pump anlaminda daha basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Arkadaşlar ağırlık değilde kuvvet antremanı yapan varmı mesela barfiks şınav mekik vb leri filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kuvvet agirlik antremaniyla yapilir, o nasil bir soru ya dsfds? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ben de birden sasirdim. Dogru bisey mi söylüyo acaba diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 :D ya şöyle bişi gördümde ondan sordum http://www.bodyforumtr.com/antreman/kendi-agirliginla-kuvvet-kazan-a116.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Laorx said: 2 ay superpump, 1 ay aradan sonra jack3d kullanmaya başladım 2 hafta önce. Ben superpump için 2 ölçek jack3d için 1 ölcek kullanıyorum ama sanki bana pek etki etmedi gibi. Çok kahve içtiğim için olabilir tabi, içtikten sonra 3 bardak kahve içmişim havası verdi bana. Pump etkisinden çok daha olaya odaklanmada yardımcı oldu gibi.. ama gene etkisi yok diyemem. almadığım zaman canım çalışmak istemiyor sanki. İnsanların yorumlarında olan kollarımda kaşıntı, yok damarlarımda titreme hissetmedim hiç bir zaman, ama arkadaşım 1 ölçek superpump aldıktan 10dk sonra elleri kaşınmaya kollarında damarları tıp tıp atmaya başlıyordu. Tabi ben 85 kiloyum o 65 kilo flndı. Bana odaklanma ve enerji için bir ürün gerekiyor üstün körü gece araştırdım bu 3 ürün üzerinde duruluyordu forumlarda. Araştırıyorum bakalım creatine in etkisini artık hissetmemeye başladım 3 aydır kullanıyorum weider kreagenic ve biotech creatine 1 er kutu bitti işte bu süre içinde,daha etkili bişiler arıyorum anlıcağınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben şahsen antremandan önce 1-2 fincan kahve tüketiyorm, baya enerji sağlıyor çok faydası dokunuyor, hele diyet yaptığım dönemlerde resmen kardiyo yapacak halim yokken kahveden sonra baya enerjik hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kahve bende etkili olmuyor ve creatine kllandığım için günde bir fincan içiyorum onuda antremandan 1 saat önce. Azaltmadan öncede pek etkisini göremedim senelerdir eşşek gibi kahve tüketen birisiyim. 10 servislik bsn no xplode buldm gg.com da fiyatıda uygun 2 haftalık antremanımı cıkarır bi onu deniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 evet devamlı tüketildiğinde kafeinin uyarıcı etkisi azalıyor, kahve tüketen biri deilim normalde, sadece antremanden 1 saat önce içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Aynı şekilde creatine etkiside azaldı krea genice ilk başladığımda ellerim bile karıncalanırdı şimdi yarım dakika kadar burnum hafif kaşınıyor o kadar,öyle bir enerji hisside yok. Şu benim proteinle amino falan gelsinde hocayada danıışım bsn n xplode deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 C3nK said: evet devamlı tüketildiğinde kafeinin uyarıcı etkisi azalıyor, kahve tüketen biri deilim normalde, sadece antremanden 1 saat önce içiyorum evt aynı olay bu tarz ürünlerde de var. uyarıcı etkisi azalmasın diye 1 ay ara vererek kullanılmasını öneriyo üreticiler. Ben hatta bi ara kahve tüketimini kestim bıraktığım dönemde sonra yürüyen ölüden farkım kalmamıştı. ders çalışmaya bile odaklanamaz olmuştum, kahveyi bırakmadım o yüzden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 biraz zorlasan vücut alışırdı bence kafeinsizliğe bendede tam tersi, hiç spor yapacak halim yokken 1-2 saat sonra antreman var nası yapıcam derken, kahveden sonra sıcak basıyor enerji doluyorum bir anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben de başlamak istiyorum vücut geliştirmeye.bulunduğum caddede baya geniş bi salon var.orayı düşünüyorum.sizce önce kardiyomu yapayım önce yoksa direk geliştireyimmi? boy:1.77 kilo:72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Türk kahvesi de makbul müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Makbüldür kahve sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Zaybird said: ben de başlamak istiyorum vücut geliştirmeye.bulunduğum caddede baya geniş bi salon var.orayı düşünüyorum.sizce önce kardiyomu yapayım önce yoksa direk geliştireyimmi? boy:1.77 kilo:72 1 Ay kadar kardiyo ve istasyon çalış nefesin açılsın eklemlerin güçlensin vücudun alışsın sonra geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 saol abi bu ay çıksın başlıcam ben de.ya o değilde o kadar oturuyorum bilgisayar başında,ama hiç kilo almadım garip.göbek falan da yok.fit vücut deniyor galiba kaslarım çizgili şekilli sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Spor ve düzenli beslenme ile kilo almak istiyosan alırsın rahatlıkla,yağsız falan olman avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben 2 ay kardiyoya gitmeyi düşünüyorum.yağ yüzdemi iyice azaltıp daha şekilli kas çıkartıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Cardio ile birlikte agirlik antremanlari da yap düzenli. Hem yag yakimini hizlandirir, hem de yag tabakasi azaldikca alttan daha güzel bi görünüm ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar