LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 iherb tr ye yollamıyor artık, nerden whey ve amino tablet alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 3 ay önce sporu bıraktım. nasıl bir hayvanlıkla yemege abandıysam göbek cıktı falan şimdi 3 aya kadar eski formuma dönmem lazım nası etcez protein tozu falan alıyım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 carb ı azalt,protein tozu al yağsız protein kaynağı mis. spora başla cardio ile düzelir merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Finaller bitti 3 haftalık tatili sıkı kalori hesaplı yağ yakma programıyla geçirmek istiyorum. Şimdi denemelik bi program yazdım yaş 22 kilo 66-67 2300 basal metabolism Sabah kalkınca 1 cup Whey Protein in water, Sabah.10 4egg scrambled+40 gram oats 1 Cup green tea 1 Small apple 11 Spor 12.30 1 cup Whey in water Vitamin C+fish oil 13.15 150 gram pasta or rice 150 gram chicken or beef vegetables 1 cup green tea 15:00 1 can Tuna in Olive Oil with a small salad (tomatoes, leuttice, cucumber) Handful of Almonds 15ml Flaxseed Oil 17:00 salad 19:00 15 gram almonds 20:00 vegetables or fruits 21:00 100 gram cheese şöyle bişi Biraz dengesiz gibi duruyor ne yapsam daha iyi olur? Haftada 1 gün dinlenip diğer günler kardio+ağırlık şeklinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Suyla protein tozu mu içilir be ıııyyyyh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Boy kaç ki 66 kiloyken yağ yakmaya çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 1.72 cook ciddi bi göbeğim var biradan dolayı onu yakıp sonra büyümeye tekrar dönücem alttaki ganimet gizlenmessin artık:D önce o yağı yakmaya karar verdim iyice rahatsız etti. 61den 69lara cıktım bulking tadında uğraşarak şimdide o civardayım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bugün denemelik bir paket myofusion içtim stawberry and cream, ben aylardır iğrenç iğrenç şeyler içiyomuşum arkadaş. Böyle bir tad olamazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 capul said: Suyla protein tozu mu içilir be ıııyyyyh... bazilari daha lezzetli oluyo. ben de her halukarda sutu tercih ederim orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben birşey sorucam, çalışanlar yada okulu olanlar belli bir beslenme programı yaptınız diyelim, okuldayken işteyken yada ne bileyim dışarıda bi yere gitmek zorunda kaldınız o öğünü nasıl değerlendiriyosunuz yanınızda filanmi götürüyosunuz yemeği yoksa esmi geçiyosunuz yoksa dışarda birşekilde o öğünü fastfoodla filanmi geçiştiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ornegin kfc den gogus istiyorum ben tum derisini cikariyorum yanina da salata, ya da burger kingden double whooper ama sossuz ne ketcap nede mayonez, veya fastfoodlarin oldugu yerde mangalda gogus kizartmasi satan yerlerde oluyor onlardan yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 C3nK said: ben birşey sorucam, çalışanlar yada okulu olanlar belli bir beslenme programı yaptınız diyelim, okuldayken işteyken yada ne bileyim dışarıda bi yere gitmek zorunda kaldınız o öğünü nasıl değerlendiriyosunuz yanınızda filanmi götürüyosunuz yemeği yoksa esmi geçiyosunuz yoksa dışarda birşekilde o öğünü fastfoodla filanmi geçiştiriyosunuz. kilo sorunum olmadığı için go go mcdonalds 2-3 tavuk burger yanına milkshake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 C3nK said: ben birşey sorucam, çalışanlar yada okulu olanlar belli bir beslenme programı yaptınız diyelim, okuldayken işteyken yada ne bileyim dışarıda bi yere gitmek zorunda kaldınız o öğünü nasıl değerlendiriyosunuz yanınızda filanmi götürüyosunuz yemeği yoksa esmi geçiyosunuz yoksa dışarda birşekilde o öğünü fastfoodla filanmi geçiştiriyosunuz. yanımda götürmeyi denedim 1-2 kere ton balıklı sandviç falan da o iş olmuyor ya yalan oluyor. Izgara tavuk-pilav yiyorum ben dışarıda yediğimde, sakın bugerkinge falan bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 en son çarşamba günü spor yapabildim, perşembeden beri hastayım. şimdi yatıcam, yarın sabah kalktığımda geçmiş olsun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aga gebertti lan bu herifin verdigi program beni. Yaptigim gun bisey yok, ertesi gun biraz agri, 2 gun sonra bildigin heryerim agriyo. 1 araba dayak yemis gibi oluyorum ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ahhah, daha devam edicek o agrilar daha dur 1 hafta olmus. isin daha garibi o agrilari ozledigin zaman gelicek, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Maedhros said: cook ciddi bi göbeğim var biradan dolayı onu yakıp sonra büyümeye tekrar dönücem alttaki ganimet gizlenmessin artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 KHaRoN said: ahhah, daha devam edicek o agrilar daha dur 1 hafta olmus. isin daha garibi o agrilari ozledigin zaman gelicek, abi baslarim lan, surekli ham erik modunda agrilarlami gezcem asd daha azmi zorlasam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şey bir kere zorlamışsın bundan sonra pek bir şey farketmez çalışma temponu azaltmak...bence programa uy.Hem zaten bir süre sonra o ağrılar sana zevk verecek ,spor yaptığına,çalıştığına,efor sarfettiğine dair belirtidir o.Sende seveceksin onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 aga ne sevmesi, bigun guzel guzel yapiom sporu, ayni gun hicbisey yok yani maraton kos deseler kosarim. Ertesi gun ufaktan agri. Bi gun sonra 15 kisiden dayak yemis gibi evde yatiom. Yuruyemiom bacaklarimdaki agrilardan yani azaltma derken. Setleri 10-12 den 6-8 8-10a indirsem. Bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bence indirme derim...çünkü bir kere o çalışmayan kaslarını çalıştırdın ve onları bir kere zorladın,artık yapman gereken tempolu bir şekilde devam etmek,onu en başından düşünecektin yani,yavaş yavaş başlamayı...sen azaltsan da azaltmasan da kas ağrın bir hafta olur...uff şimdi düşündüm de,ben sakatlığımdan 1 ay sonra antremana gittiğimde...off acı dolu bir haftam aklıma geldi.Neyse kolay gelsin iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi geciyomu bu, onu söyleyin bari. Surekli 1 gun calisip 2 gun yatacaksam cidden pes ederim yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 demiştim 1 ay nefret edersin diye, geçer 2. aya merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 geçer geçer tabi,vücudun ne zaman ki alışır o zaman rahatlıkla ağrı duymadan spor yapabilirsin,he eğer bırakırsan ve tekrar başlarsan ee tabi o zaman gene ağrı gene ağrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 zeper said: geçer geçer tabi,vücudun ne zaman ki alışır o zaman rahatlıkla ağrı duymadan spor yapabilirsin,he eğer bırakırsan ve tekrar başlarsan ee tabi o zaman gene ağrı gene ağrı... eğer öyle spor yapıp da ağrısız sızısız takılınıyorsa, bu çalışılan yerlerin yeterince yorulmadığını veya çalışılan yerlerin çok sık ve benzer yoğunlukta çalışıldığını gösterir. adam gibi çalışılmış bölge hayvan gibi ağrır özellikle doms nedeniyle ertesi gün değil 2 gün sonra. no pain no gain diye artislik olsun diye söylememişler hem çalışırken acı çekeceksin hem sonrasında. eğer bi yerinizi çalıştıktan sora ağrımıyorsa bilin ki adam gibi çalışamamışsınız, olmamış o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar