Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Boci said: Sırasıyla hangi tür kimyasalları kullanmalıyız ve bunların dozajları nasıl olmalı. Bu cok kisisel bir sey. Bodybuilding.com a gir bunlarla ilgili sayisiz makale bulursun. Her biri de farkli seyler söylüyor. Ben hicbirine güvenmiyorum. Yine de özetle: Protein tozlari: Whey ise antremandan hemen sonra ideal olarak suyla ya da üzüm suyu gibi sekerli bir icecekle. Karisik protein tozlari ögün aralarinda ya da yatmadan önce. Kasein özellikle yatmadan önce. Creatine: Ilk hafta günde 6 doz. Her doz tepeleme bir tatli kasigi (5g) ile büyük bir bardak sivi ile aliniyor. Yani toplam 30 gram aliyosun günde. Ilk haftalardan sonra günde 3-5g. Bir iki ay sonra bir ay ara veriyosun. Gaz vericiler: NOxplode, SuperPump tarzi ürünler ürününe göre antremandan yarim saat-1 saat önce falan aliniyor. Antreman sirasindaki pump efektini ve verimliligi arttirmaya amacliyor. Verdikleri hissi seveni de var sevmeyeni de. L-Carnitine ve benzeri yag yakicilar: 30 subatta 2 ölcek, 31 subatta 4 ölcek (anlayana :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hahaha, ama bence yanlış yazılmış; L--Carnitin 30 şubatta 2 değil, 3 ölçek olacak, elma suyuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 elma etkisini öldürüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ha bi de L-Carnitine yanina günde 1800-2000 kalori alip haftada üc gün spor yaparsan haftada yarim kilo yag veriyomussun. Cok süper bi sey bu L-Carnitine canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 1 ay kardio 2 ayda normal ağırlık calıstım 4. ayın ilk haftasını bitirdim şimdi , totalde 12-13kg aldım ama 2 haftadır yarım kilo dahi alamıyorum,yağlaniyim problem değil hacim kazanıyım kg alıyım diye yağlı yiyorum tamyağlı süt içiyorum ama ııh tık yok,hocayla konuştum normal sabret dedi alcağını aldın duraklamaya girdin yavşa yavaş alıcaksın dedi. doğrumudur bu yoksa bi yerde bi hata mı yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 doğru doğru, boy kilo yazsana merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kilo 65 boy bilmiyorum ki 170cm yada 172cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 boyuna göre çok zayıfmışsın, 65'e 3 ayda çıktım diyorsun, şu anda yavaş kilo alman daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 evet çok zayıftımda şimdi iyiyim yinede şöle bi 75 olmak istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sütü arttır biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kilo aldirir mi ? atıorm 2 litre süt yerine 1 litre üt 1 litre ayran yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tam yağlı sütün 1 litresinde 600 kalori olduğunu düşünürsen tabii ki kilo aldırır. Normal yemeğini yiyip günde 3-4 litre süt içen bir insanın kilo almama şansı yok gibi bir şey. İçindeki protein sayesinde günlük protein ihtiyacını karşılama kaygınını da kaldırıyor ortadan. Mineraller de bonusu. 3-4 litre süt bir çok kişiye çok, sağlıksız ya da pahalı geldiği için süt içmek yerine başka şeyler yiyolar mecbur. Sonuçta kalori alman gerekiyor bir yerden. Ama şu ana kadar 10+ kilo aldıysan da bir anda tıkandıysa zaten geçici bir olaydır. Sen aynı şekilde yemene devam et. İçine sinmiyorsa azcık daha arttır kalorileri. Devam edersin kilo almaya, dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mirage said: Ha bi de L-Carnitine yanina günde 1800-2000 kalori alip haftada üc gün spor yaparsan haftada yarim kilo yag veriyomussun. Cok süper bi sey bu L-Carnitine canim. ti'yemi aliyorsun yoksa ciddimisin mirage ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tabikineti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 O mesajdan önceki mesajları da okuyunca anlaşılması lazım diye düşünmüştüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Spora başladım. 6 ay sonra dirseğimde bi ağrı oldu. Dün doktora gittim. Tenişçi dirseği olmuşum... Ngzel isim lan böyle bi zengin hastalığı gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Laorx said: boyuna göre çok zayıfmışsın, 65'e 3 ayda çıktım diyorsun, şu anda yavaş kilo alman daha sağlıklı. agir olup napacaksiniz abi. yag oranin %5 e insin her turlu kasin ortaya cikar bruce lee gibi olursun i$te. =P ki bence oylesi gelecek acisindan daha saglikli olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 %5 yağ oranı mı sağlıklı? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Lafın gelişine vurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Esh said: agir olup napacaksiniz abi. yag oranin %5 e insin her turlu kasin ortaya cikar bruce lee gibi olursun i$te. =P ki bence oylesi gelecek acisindan daha saglikli olacaktir. 65 değil 52 kilo için demiştim zayıf tabirini. %5'de ayrıca sağlıksız, ivet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben onu agirla$maya cali$an arkada$ icin dil cikararak ekstrem ornek olarak verdim. 75 kilo olup %25 yag olacagina 55 kilo %5 yag ile bruce lee gibi ol diye. Ha bi de yakla$ik oranlari verelim, Avarage body fat: Men: Contest bodybuilder: 3-5% Extremely lean: 6-9% Lean: 10-15% Average Male: 16-20% Poor: 20-25% Very Poor: 25%+ Women: Fitness model/bodybuilder: 8-11% Extremely lean: 12-15% Lean: 16-19% Average female: 20-25% Poor: 25-29% Very Poor: 30%+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 contest bodybuilder/fitness champ olarak kategorize edilebilir bu arada %5 . uzun donemde fitness kasarak duzgun vucut hatlari olu$turmak, hayvan bodyci vucutlarina nazaran cok daha iyi bir goruntu sergiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu arada whey kullananlara: hemp protein tozu veya hemp oil öneririm protein seviyeleri biraz daha düşük ancak enerji konusunda sağlamlar, ve omega 3-6-9 içeriyorlar. www.iherb.com 'u biliyorsundur belki, orda var siparişleri falan DHL'le yolluyolar 3 günde geliyor, fiyatları da iyi baya JEC300 kodunu kullandım ben, $5 düştüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Gold Standart diye bi Whey var bizim spor salonunda, 2,5 kilosu 150 lira. Alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Yurt dışından twinlab whey 35 dolar 2.3kg kargosu 20 dolar ister yanına başka ürünler ekle 25 dolara falan cikio. whey protein fiyatına aminonu creatineni falanalirsin www.iherb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar