Mathias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yav hazır protein / aminoyu uzun süre kullanırsak vücütun normal gıdaları sindirmesi için gerekli olan enzimleri daha az üretiliyormuş. Yani kolaya alıştırdığımız için normalde hayvan gibi kırmızı et falan yemek gerekli iken, bu yüzden ilerde sorun yaşıyormuşuz. 30 dan önceye kadar normal gıdalarla ihtiyacı karşılamak/supplementları en aza indirmek en mantıklısıymış. Tabi bunun için günde bilmem kaç tane yumurtayı mikserden geçirip yemek lazımmış. Kolay değil ama doğrusu buymuş. Tavuklar, köy tavuğu değilse almamak lazımmış, içindeki antibiyotikler yüzünden saçma sapan ilaçlı tavuk yiyormuşuz resmen. Kuş gribi olayları sonrası durum hep böyleymiş. ON aslında en kötü markalardan biriymiş, onun yerine twinlab, weider, ultimate nut. falan almak lazımmış protein/amino için. Bu kadar birincilikleri olması sitelerin falan ON'yi kollaması imiş. Hardline ürünlerinde paketleme sorunu varmış. Normalde her ürün için belli nem, sıcaklık, filtrasyon oranları ayrı olması gerekirken, tüm ürünlerde kendi geliştirdikleri aynı sistemi kullandıkları için aslında ürünlerinde bozulmalar yaşanıyormuş. En iyisi sıvı aminoymuş aminolardan. Bunları çok iyi tanıdığım bir beslenme uzmanı ve fitness antrenörü olan şu anda özel bir okulda özel kadroda fitness uzmanı olarak çalışan bir yakınımdan öğrendim. Fazla ve özellikle mış-muş oldu çünkü sizin demek istediğiniz argumanlarınız varsa bu konuda duymak isterim. Ben bu arada hayvan gibi supplement kullanıyorum, belki biraz değişikliğe gideceğim ama kullanmaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Perfectionist said: Buarada BSN Syntha-6 ile Optimum Caseine arasında protein salınımı açısından fark var mı? casein yavaş sindirilen protein, o yüzden gece alıyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mathias said: ON aslında en kötü markalardan biriymiş, onun yerine twinlab, weider, ultimate nut. falan almak lazımmış protein/amino için. Bu kadar birincilikleri olması sitelerin falan ON'yi kollaması imiş. Hardline ürünlerinde paketleme sorunu varmış. Normalde her ürün için belli nem, sıcaklık, filtrasyon oranları ayrı olması gerekirken, tüm ürünlerde kendi geliştirdikleri aynı sistemi kullandıkları için aslında ürünlerinde bozulmalar yaşanıyormuş. En iyisi sıvı aminoymuş aminolardan. on en kötü marka? siteler on'u kolluyo çünkü en kaliteli ürünler şuanda on'da. özellikle şuanda kullandığım pro gainer şu ana kadar kullandığım en iyi protein tozu ondan sonra gene on geliyo heh. Bsn ve Gaspari bunun yanında çok başarılı markalar. Twinlab, weider bunlar söylediğim 3 markanın yanında sönük kalıyo baya. Özellikle ultimate nut. en kötü firma olabilir piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Laorx said: on en kötü marka? siteler on'u kolluyo çünkü en kaliteli ürünler şuanda on'da En kaliteli ürünlerin ON'da olduğunu nerden biliyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tad ve içerik açısından beni tatmin eden en iyi marka on şu ana kadar. Dediğim gibi pro complex şu ana kadar içtiğim en iyi ve içeriği çok sağlam bir ürün. Onun dışında bsn ve gaspari'de çok kaliteli ama post-workout olarak on'u her zaman tercih ederim. Daha complex ürünlerde gaspari ve bsn kullanıyorum çünkü on adam gibi ürünü yok o alanda(tabi tek tek alıp karıştırmaya üşenmezsen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Tadi gectim de iceriginin tatmin edici oldugunu nerden anliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 5 POUNDS OF PURE MUSCLE IN 2 WEEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 orcun ben mamaya baslicam, ne onerirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 whiskas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bebeklikte yeniysen daha mamaya gerek yok. 3-5 ay bi takıl sora mamaya başlarsın. hem bu mamaların içine olmadık şeyler katıyolar. sora 10-15 yaşında sivilçe. 27 yaşında intihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 normalde diyet ton yiyorum, kalorisi resmen yarı yarıya farkediyor ama kötü bayağa tadı normali 180 cal diet 100 direk mesela, bu normalin hesaplanan kalorisine içindeki yağda eklimi acaba ? yani süzünce direk diet olana yakın mı kalori ? bir umut ışığı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu limonatanın 100ml de 14gr karbonhidrat varmış ya la. Günde 1litre içmeye başladım , içerisindeki karbonhidrat ne kadarı emilir ne kadarı boşa gider? Bide amino asit olarak şu üründe kampanya vardı özellikle sıvı diye baktım nasıldır yarın almayı düşünüyorum iyiyse : http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=9&PID=461&title=Amino%20Mega%20Liquid%20(S%FDv%FD%20Amino)%20-%2025%20ml%20(3%20al%202%20%F6de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 süzük şeyi o zaten arkasında yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yapma ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Valhalla said: Bu limonatanın 100ml de 14gr karbonhidrat varmış ya la. Günde 1litre içmeye başladım , içerisindeki karbonhidrat ne kadarı emilir ne kadarı boşa gider? Bide amino asit olarak şu üründe kampanya vardı özellikle sıvı diye baktım nasıldır yarın almayı düşünüyorum iyiyse : http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=9&PID=461&title=Amino%20Mega%20Liquid%20(S%FDv%FD%20Amino)%20-%2025%20ml%20(3%20al%202%20%F6de) %1 ini falan kullanırsın gerisi yağ olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çünkü şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sıvı olarak karbonhidrat en iyi nasıl alabilirim peki? Bide o amino nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 günde 1 litre şekerli su içiyosanız yağ falan sorununuz yoktur nası olsa amino falan niye kasıyosunuzki sosis yiyin ordada protein var ha yağ almamaya çalışıyosan niye limonata içiyon derler 2 türlüde haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Valhalla said: Sıvı olarak karbonhidrat en iyi nasıl alabilirim peki? Bide o amino nasıldır blendera yulaf at su koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cons said: günde 1 litre şekerli su içiyosanız yağ falan sorununuz yoktur nası olsa amino falan niye kasıyosunuzki sosis yiyin ordada protein var ha yağ almamaya çalışıyosan niye limonata içiyon derler 2 türlüde haksızsın Yağ sorunum yok evet.. Ama bu amino kullanmamama sebepmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 amino kullanmamaya herşey sebep olabilir. hatta bence amino kullanmaya hiçbişey sebep olmaz. protein tozu kullan işte amaç neki aminoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Antremandaki yıkım sonrası toparlanma sürecini kısalttığını kasgelişimini desteklediğini biliyorum aminoların yanlışmıyım? Zaman zaman protein shake kullanıyorum, proteinden yana sıkıntım yok bol bol yumurta-süt-peynir-balık ve tavuk ile karşılıyorum. Çoğu trainerda amino öneriyor bir bildikleri vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 e protein zaten aminoasitlerden oluşuyor? of bide şimdi fiyatına baktım 7 gram proteine 5 lira vermek hakkaten çok garip bişey ya ahahah 3. dünya ülkesi trainerlarını dinlemeyin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 7 gram proteinle bide neyi toplucan allasen 3 tane içsen anca keser günlük 15 liraya post-workout supplementi yaparsanda zaten evine gelip plaket verir supplementçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Arkadaşım sen protein zehirlenmesi geçirmişsin beyin fonksiyonların işlemiyor,ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar