Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 piyasada şu an en öte post-workout ürünü createston, sonrada torrent geliyor bildiğim kadarıyla. 2 side serving başına pahalı ürünler ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ahahaha aynen öle 6 gram carb, 5 gram creatine ve 2.5g glutamine gerisi çöp zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ev yapımı c5 6 gram şeker içeren kesme şeker: nerdeyse beleş 5 gram kreatin: 0.1 dolar 2.5 gram glutamin: 0.09 dolar -------------------------- 0.2 dolar/porsiyon optimumdan alırsanız 1.3 dolar/porsiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 https://www.juiceplus.co.uk/nsa/content/Home.soa?site=bg026447 bear grylls'in supplementi gençler :) http://www.beargrylls.com/health.html bu da nutrition'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yeni programım, onerdiginiz seyler varsa ekliyeyim. omuz - trapez - calves omuz military press - dier hafta behind neck dumbell shoulder press arnold press front raise lateral raise trapez barbel shrugs behind neck (diger hafta dumble shrugs, diger hafta smith machine shrug) zbar upright row calves standing calves raise seated calve extension single leg calve raise seated calve raise hamstrings - biceps hamstring deadlift seated leg curl lying leg curl biceps zbar preacher sabit olmak uzere dierlerini degistiryorum her hafta, 5 hareket yapiyorum zbar dahil. quads - triceps quads squat dumbell walking lunge leg extension seated leg press (diger hafta 45degre leg press) triceps skull crusher sabit olmak uzere degistiriyorum triceps antremanımıda her hafta. 5 hareket. gogus sırt gogus bench press (diger hafta dumbell press) dumble fly (diger hafta cable fly) incline bench press (diger hafta incline dumbell press) incline dumble fly ( diger hafta incline cable fly) decline bench press pullover sırt seated row bent over row pulldown rear pull down pull up bunların dısında hergun sixpacklere devam :) varmı eklicek bisiyi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 omuz günü overtrain günü olmuş 3 press 3 trapez dfkbvmdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kim yaptı olm bu programı roidli biri kesin dfbvfdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 trapezi 2 ye dusururum cok cok istedigim bisi diil zaten orti. ama pressler kalsın bence? neyse bi gun dumbell press bi gun arnold press yaparım artık. biceps triceps e gelince, onlarıda 4 e dusurebilirim. edit : dusurdum trapezi 2 ye, her hafta degistiririm onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Cons said: ev yapımı c5 6 gram şeker içeren kesme şeker: nerdeyse beleş 5 gram kreatin: 0.1 dolar 2.5 gram glutamin: 0.09 dolar -------------------------- 0.2 dolar/porsiyon optimumdan alırsanız 1.3 dolar/porsiyon 70 serving olanı 45 dolara almıştım çok acıtmamıştı. Başka creatine almıyordum bir ara o yüzden iyi gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi calve ve quadlar da übertrain olmuş bence. edit: abi bence bu program übertrain programı olmuş komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bi deniyim bakalım, en kotu 4. hareketleri cikarir degistiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 calf overtrain olmaz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Oha 3.30'daki Bobby süpermiş heheh. Gelecek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ahahaha o bıdık haliyle kasılmıyor mu tipe bak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben boyle agrı gormedim :D kalflar merdıven fılan zor cıkıyorum oy oy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bobby'nin gaza bak asdfa bu arada ben stiff leg deadlift'i kapıcı edasıyla çalışıyormuşum, şu kadın güzel anlatıyo. Belki işinize yarar. http://www.youtube.com/watch?v=gYZjHErxMqQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 antrenmandan sonra ne zaman beslenmeli? whey falan almıyorum.. bi yerde 45 dk içersinde yemek lazım diye duydum, başka bi yerde de -antrenmandan hemen sonra muz, meyve suyu fln al, 1,5 saat sonrada proteinli bi büyük öğün al.. nedir doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 whey falan almiyorsan antremandan sonra 30 dk icinde ye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bence derken, bunun net bi cevabı yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 23 dakika 33 saniye. edit: pardon lan saniye 36 olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi bukadar dusunmeye gerek yok roket bilimi yapmiyoruz. Bodybuilding basit bisi bukadar detaya girmeyin, sporunuzu yapin etinizi iyin. supplementlerinizi alin keyfinize bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 diyene bak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hahaha ole ama yani agirligini calis. yemen gerekenleri ye bukadar yani gerisi detay sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi öyle düşünürsek ben gider inşaattada çalışır sonrada yemeğimi yer kas yaparım da, biraz daha fazla verim alabilmek açısından soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar