Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hersey tamamda, su 6 ogun olayini uce dusursek olmuyormu. 6 kez nasil yiyelim ya, bu prolar icin, isi gucu olmayip sadece gyme gidip aralarda yemek yiyebilecekler icin gibi duruyor. acaba ogunleri birlestirip 3 e dusursek ayni etkiyi gosterirmi. 6 abi 6 yani, her 3 saatte yemek ye diyor adam.
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi scooby'nin başka bi videosu vardı aynen senin şu sorduğun soruya hitaben :D
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bleh sevmedim ben pek devamli protein tozu ve cok sik yiyor . Neyse ben memnunum zaten gidishattan.
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Adam vejeteryan baştan fail bence : D Bu arada göğüs antremanlarımdan hiç memnun değilim.Tüm kaslarım kıçım dahil kas acısı çekerken ertesi gün göğüslerimde tık yok o kadar hareketi kontrol ettirdim doğrumu yapıyorum falan diye yoksa yinede gelişiyomu bunlar nedir yav?
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kaç set kaç tekrar kaç haraket yapıyorsun?
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 4*10 fakat zorlanana kadar devam ettiğim oluyor 11 12 yada 8 de kaldığımda oluyor hareketteki kiloya göre değişiyor biraz.Fakat o zorlanma omuz biceps triceps şeklinde değişiyor evet az biraz göğüsüm çalışıyor hissediyorum fakat yarın acıyacak kadar yeterli değil ve yine ilginçtir ki hareketlerim doğru yapıyorum gibi duruyo??
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Triceplerin biraz daha güçlense daha çok zorlayabilirsin bence göğsünü. adam gibi çalışamıyorum diyosun superset falan yap? Barbell'ı bırak dumbell'a geç? Daha çok hissediyorum ben dumbell ile yapınca mesela.
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Superset iyi fikir. Drop set'te yapabilirsin. Bunlar ciddi olarak arttırıyor intensity yi. Ve dumbell ile daha güzel zorlayabilirsin. Ben özellikle dumbell fly yaparken zorladığımı çok iyi hissediyorum. Bench press'te o kadar gergin bi hissiyat olmuyor. Triceps güçsüzlüğü bende de vardı. Yapım itibariyle zayıftı benim tricepslerim. Onları güçlendirince göğüs haraketlerindeki performansım çok değişti. Biraz da zamana bırakmak gerekiyor herhalde. Özetle kemarlos a katılıyorum :)
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Bugün salonda hocaya sordum o da aynı şeyi söyledi.Bench yaparken asıl işi biceps triceps yapar onlar acır fakat yanında göğüste çalışır acımıyo diye bunalıma girme tricepsleri güçlendir dedi Şimdi ona çalışıyorum bende.Genelde dumbell ile superset yapıyorum olduğu kadar.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ben de aynı şeyden şikayet ediyordum. Pullover setlerinin arasına dumbell setleri koydugumdan beri gelişme var.
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Duyduklarımı yazıyorum hocada gayet şişkin tabi belki öle bişi demek istememiştir bilemiyorum çalışmasını yeni bitirmişti her yerinden ter akıyodu adamın :D
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bu arada omuz için http://www.bodybuilding.com/fun/glasscut1.htm bunu uyguluyorum yanına bir şey ekleyeyim mi?
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 2 tane jack3d geldi bakalım bitirene kadar neler değişecek. Hayırlısı
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 teknik olarak hiç bir şey, 1,3D ve cafeinin verdiğini enerjiyle sadece daha enerjik ve uzun soluklu bir antreman yapıcaksın okadar.
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hani bana cevap nerde gaz badiciler nerdeee
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.bodybuilding.com/fun/2010-road-to-the-olympia-phil-heath.htm shoulder icin arkadasin yaptiklari super. sende yaparsin tabi ayakta yapmana gerek yok ilk hareketi.
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 benim bir sorum olucak, 3 3.5 sene önce 120 kilolara kadar çıkmıştım ve baya çatlaklar oluşmuştu, bütün bel çevrem, baldır ve bacağın tam bitiş kısımlarında çok büyük mor mor çatlaklar oluşmuştu bende bundan endişelenip diyete başlayıp 80 kilolara kadar düşmüştüm ondan sonraki birkaç sene kısır döngü şeklinde 80 90 arası kilo alıp alıp tekrar diyete girerek alıp, verip duruyordum.Nisanda tekrar spora başladım, çok sağlıklı şekilde sadece yağlardan inceldim belden 15 cm inceldim şuan kilom 74 belim 91cm filan sorum şuki yağ oranımı incelttikce çatlaklar yüzünden derim esnekliğini kaybetmiş gibi kilo verdikçe sarkmalar artıyor bunlar için ne yapmamı önerirsiniz, özellikle bacak ve baldır kısımlarında çok fazla çatlaklardan dolayı çok fazla sarkmalar var
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Zamana bırakmak dışında yapabileceğin çok bir şey yok bildiğim kadarıyla. Aynı sorunun daha hafif bir şekilde bende de var. Bir kaç yıldır pek bir düzelme yok. Belki de tek çare ameliyattır ama çok derin araştırmadım. Keseleyerek derinin üstündeki ölü kısımları vücuttan atmak yararlı olabilir diyenler var.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dar benche basladım triceps icin, baya iyi ya oneririm herkese :)
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 superpump daha iyi hissettiriyordu ama jack3d de superpump kadar rahat bir antrenman çıkarttırdı. Bakalım 2 ölçek alayım belki o zaman harbi hissederim bir şey.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Zegna said: dar benche basladım triceps icin, baya iyi ya oneririm herkese :) DEDİK DİMİ SDGFDSG
Öne çıkan mesajlar