Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Muscletech nitro-tech hardcore aldim bugun on whey bitmisti. Bunu gymde denemistim tadi enfesdi. Pro series degil bu normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kanuni sen nerden alıyosun supplementleri? ---- iherb'den al diyosun da, 5lbs getirtmek sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Cikip dukkandan aliyorum tc de degilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Universal Animal Pak Universal M-Stak Universal Torrent ( post-workout ) Gaspari Myofusion bunları aldım şimdilik, torrent'i post workout, m-stak ide pre-workout kullancam. Animal Pak ile Myofusion'ı hangi aralıklarda kullansam ? Animal Pak'i antreman öncesi büyük öğün demi yoksa kahvaltıdamı alsam. Myofusion da casein de olduğundan sabah kalkar kalkmaz düşünüyorum, bide antreman dan sonra torrent aldıktan 30 dk sonra? nasıldır iyimidir böle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aferin pakıda istediğin zaman al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Torrent ve whey alırsın işte POW olarak. 45dk sonra falanda bol karblı bi öğün yersin. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 torrentte zaten protein olması lazım wheye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 pak iyi guc artısı sagliyor yalnız, o yuzden antremandan onceki ogununden 30 40 dakka sonra alsan baya iyi olur. ben oyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aga sen su içsen güç artışı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kanser olucaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 panzer olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 orcun pak cidden guc artısı sagliyor. senin bunyen artık etkilenmiyosa ben napim totos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 animal pack for teh yellow piss.. super fosforlu isiyorsunuz, en azindan ben. bir kutuyu bitirmeden biraktim. fazla itici 11 hap, arti iyi beslenen birisi icin gerekli oldugunu pek dusunmuyorum. vitamin mineral ama bobrekler deli gibi calisiyor , korkuttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Zegna said: orcun pak cidden guc artısı sagliyor. senin bunyen artık etkilenmiyosa ben napim totos. brosciencela gelmeyin bana plasebo gençlik dfbdffascasc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://www.mtv.com/videos/is-she-really-going-out-with-him-season-2-ep-15-the-bro-flex/1635063/playlist.jhtml çok iyi dfbdfbdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahahaha super herif bardan firlayip ton yemeye gitmesi efsane lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kız çoook çirkin yaa. dilini bile tıraş ettircek herif bide nerdeyse dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahah herif super yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 herifin kampta dips yapması muhteşem bence hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 spor salonuna gitme konusunda çok tembelim , daha doğrusu canım sıkılıyor. Göbekte yaşla beraber yağlar da çoğalmaya başladı. Diyorum ki günde 50 mekik/şınav çekeyim. Bu yağlar erir mi? Bir yer de duyduğuma göre, yanlızca mekik ile göbek erimez, altından kaslar gelişir yağlar kalır. Bu doğru mudur? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dogrudur, cardio yapmadan gobegin erimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 cardio %10 beslenme %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cons said: cardio %10 beslenme %90 hayallerim yıkıldı. raidden önce şöyle 15 dakika takılayım diyordum. Neyse, bir beslenme planı araştırayım.Cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 muscletech nitrotech hardcore pro series protein tozu aldım. muzlu. mükemmel ötesi bir tadı var. şuana kadar denediklerimin içinde en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cons said: cardio %10 beslenme %90 cardio yüzdesini biraz arttıralım :)) kemarlos ekşideki "cout fistandantilus endl" sen misin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar