Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 animal max baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 turkiye fiyatini bilmiyorum ama muscletech nitro-tech hardcore pro series cok basarili. cookies&cream alirsan icinde gercek oreo parcalari var, tek basina tercih sebebi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 orçun animal max neyin nesi , ne işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 protein tozunun içine az buçuk glutamin kreatin koyup satıyolar işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tadı mı kötü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cathodic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Pasha@ Dediğin bumu abi buysa fiyatıda uygun gibi geldi bana http://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/Muscle-Tech-Nitro-Tech-Hardcore-Pro-Series-2-lb.html/manufacturers_id/16/ (eğer reklama falan giriyorsa modlara silebilirler) Ek:abi birde şöyle birşey buldum kilo aldırıcı içinde yok yok http://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/Biotech-Nutrition-Mega-Gainer-3100-4-5-kg.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya bir kaç gündür şınav çekiyorum. bugun bir ara yattım sonra kalktığımda sağ omzum da çok tuhaf bir ağrı var. böle yukarı dogru kaldırınca omzumun üstüne ağrı yapiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Turkiyeye göre uygun değil fiyatı diğer protein tozlarına oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Şimdi, sormak istediğim birşey var. Kollarım, pazu kısmı falan yaz dönemindeki çalışmalardan dolayı gayet iyi bana göre, lakin göğüs ve göbekle ilgili problemim var. Bildiğin göbek, çok çıkık değil ama toplu gözükmüyor. Birde, göğüsler hiç iyi değil. Şöyle diyim, tahta gibi deriz ya bazı kızlara, o kızlardan daha iyi ahahahahaha. -başka türlü nasıl anlatayım olm- ahaha böyle bi resim buldum, gerçi eski bi resim ama göğüs bölgesi pek değişmiş değil, hatta daha toplu şimdi. -soldakiyim ben- -soldaki derken elemanın kafasını şefkatle tutma pozu veren benim- Özet olarak, o bölge ve karın kısmı rahatsız ediyor. Özellikle yazın tişöt giyince hatun memesi gibi olsun istemiyorum zıhızıhızıhı. Spor salonu imkanım şu aşamada yok, vakit yokluğundan dolayı. Ne tarz bi çalışma yapsam evde, kaç adet ney yapmam lazım, nasıl başlayayım. Bi tavsiye olursa sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Göğüs = şınav. Karın = mekik. that simple. ağırlık koyarsın sırtına şınav çekerken 12-14 tekrarı geçebiliyosan. sırt çantanın içine tonla kitap doldurur sırtına takarsın falan. kişisel rekorunu kitap fazlı tutarsın. bugün 15 kitap kaldırdım YAY! mekikte adam gibi yavaş yavaş yaptığın sürece ağırlığa gerek olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hel yanlış mı çekiyorsun diyecem ama çekmezsin herhalde. bir gün dinlenirsen geçer, kas ağrısıdır diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yanlış değil ama şöle bir durum var 105 kiloyum bide iyice vücudumu indiriyorum hiç çalmadan. Bide pek alışkın değil vücudum şınava falan böle yani önceden çekerdim de bu aralar body ye gitmediğim için böle sırf şınava yüklendim. Bide soğukken yaptım birden ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 105 kilo o.0 tabi ağrır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Cathodic said: galiba kilo kaybetmeye başladım.Zati sıcaklardan pek iştahım yok normaldede baya zayıfım acaba whey protein kullansam sizce nasıl olur? hem kilo alımı hemde kaslar için.bir kaç kişi fiyat performans açısından Universal ANIMAL MAX önerdi sizce nasıl?yada sizin önerebileceğiniz yan ürünler,diet vb... Whey protein'in kilo alımına pek faydası yok. Genelde nerdeyse saf protein olduğu için kalorisi çok düşük zaten. Anca az yediğin için günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan işine yarar. İlla kilo almak için supplement istiyorsan weight gainer'ları düşünebilirsin. Ama bence en doğal ve en etkili yöntem cevizgiller. Badem, fındık, ceviz, yer fıstığı, kaju... İştağın olması bile avuç avuç yiyebiliyosun zaten. Farketmiyo bile insan. Bi bakıyosun hop bitmiş, binlerce kalori almışsın. Fıstık ezmesi de harika iş görür. Tabi bi de tam yağlı süt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bence en etkili kilo alma yöntemi lapa + yoğurt abi :D Çılgınca karb tüketebiliyorsun. Buarada kilo almak için, yani büyümek için vücudu anabolik ortamda tutmak gerekli. Bunun için gece yatmadan önce 30gr kadar uzun salınımlı protein alımı bence önemli. (beraberinde Glutamine de çok güzel etki ediyor aslında.) Tabi uyku saatine de özen göstermek gerek. Gece uyurken büyüdüğümüz için bundan maksimum şekilde faydalanmak gerek. Ben olsam weight-gainer yerine whey + glutamine ve bol bol lor alırdım. Geri kalanını da iyi bir diyetle götürürdüm. Eğer ağırlık çalışmasına yeni başlıyorsan iyi bir diyetle ilk 6 ayda çok iyi büyürsün. Kalori alımını olabildiğince yüksek tutmakta fayda var çünkü vücut bir daha hiç o kadar hızlı büyümeyecek. Bundan sonuna kadar faydalanmak gerek. Eğer yağlı bir vücudun yoksa hiç korkma aban sağlıklı yiyeceklere. Buarada whey şart değil. mirage'ın dediği gibi protein açıklarını kapamak için kullanılabilir. gerçi bunu lor ile de yapabilirsin ucuz şekilde. ama biraz daha zahmetli olur. Shake içmek çok daha pratik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 shake içmek çok pratik abi ben fazla yemek yemeyi seven bir insan değilim, keşke herşeyin kapsülü, tozu çıksa artık. Tavuk kapsülü dasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 herşeyin yerini tutçak kapsül bulunur ama benimkinin kapsülü bulunmaz dimi mert :D fitili belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 lordan börek yaptırıp yemek, gayet kilo aldırır ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Cons said: herşeyin yerini tutçak kapsül bulunur ama benimkinin kapsülü bulunmaz dimi mert :D fitili belki :P yok seninkinin doğal halini seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kapsül gibi zaten doğal halide :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ozaman sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Uzun bir süre sonra yeniden vücut geliştirmeye başladım. Birkaç yararlı site paylaşılmıştı önceden burda(kasları seçip ona uygun antrenmanları görebildiğimiz falan), o siteleri yeniden yazabilir misiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bunun gibi ancak videoları giflerle olan bi site vardı o daha kullanışlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar