7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 maden suyu içmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kola içiyorum olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: beyler bi ekmek dolusu köfte yedim, ne yapmam lazım? keyfini çıkarman lazım, olsada yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 belirli aşamalardan sonra vücuttan atman lazım. aquila said: beyler bi ekmek dolusu köfte yedim, ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Perfectionist said: http://www.muscleandstrength.com/workouts/main.html Burda da güzel şeyler var. Ben genelde buraya bakıyorum bilgi almak için. güzel(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 numberten said: Abi beni de gaza getirdiniz muay thai'yi haftada 2'ye indirip 3 kez de BB yapcam. Evin karşısında salon var pek güzel bir yer değil ama idare ederiz artık. 187cm 77 kiloyum,artık kilo vermek istemiyorum. Başlangıç için gösterebileceğiniz hazır program var mı internette? pzt,çrş,cuma günleri BB salı prş muay thai yapsam vücut iyi dinlenebilir,gelişebilir mi? arada illa dinlenmen lazım, kaldırmaz vücut o kadarını psikolojini bozarsın pzt cuma cmrts bb salı perşembe muay thai yap çarşamba ve pazar dinlen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 pzt cuma cmrts bb bu ne abi pazartesinden cumaya hiç ağırlık çalışmicakmı bu adam. bi işe yaramaz öle. gayet iyi öle pazartesi,çarşamba,cuma bb salı perşembe muay thai. Rahatlıkla yaparsın. Iyi beslenip, iyi uyursan bir sorun olmaz. ama cumartesi pazarı mutlaka dinlenerek geçirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ben bi ara p.tesi çarşamba cuma cumartesi bb salı perşembe wing chun kung-fu cuma c.tesi pazar aikido yapıyodum. oluyo valla :) kardio gibi düşünüyodum artık. finaller başlamadan önce ara verdim aikido ile wing chun'a tekrar başlıycam ama hangi birine başlasam karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ismarladığım yıllık lensler 2-3 ay (!) gelmediği için boksa ara vermiştim ben de. Lensler geldi geçen. Şimdi haftada bir boks ya da kickbox'a başlicam yine. Ben de kararsızım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 lan nolcam ben böyle ya, camış gibi oldum, geldiğimden beri 3-4 kilo almışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 biz günde 3 kilo alıyoruz kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ya ben de uzakdoğu'dan vazgeçip batıya mı yönelsem. kick box'a mı başlasam diyorum. kararsızım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 en iyisi boks aslında benim fırsatım olsa giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 onda da kafaya kafaya yiyosun, hiç kafama darbe alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahaha kum torbasıyla çalışırsın aqila ya da küçük bir kızla kapışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 iyi bi çocuk olursam şirinlerin üstüne bile basabilirim. aikidoya kendoya gidicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Kemarlos said: ya ben de uzakdoğu'dan vazgeçip batıya mı yönelsem. kick box'a mı başlasam diyorum. kararsızım çok. hayat uzakdoğuda, aikido yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sduhfdsa kick box'u batı işi zanneden insanlarda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kingpin said: sduhfdsa kick box'u batı işi zanneden insanlarda varmış. asdfıhsadfıuasfdıuoasdyfasdlkhryşuw herkes zaten bütün bu martial artların çıkış noktalarını araştırmıştır, herkes mutlaka bilir. senin de bildiğini sandığın hiçbişi yoktur, hemen wikipedia'dan bakarsın. o yüzden böyle bişeyi yanlış söylemiş birini yakalamak için beklersin hep dimi canım? aaa hıusoahfklsdjfhaslf kick boxu batı işi zanneden asıdfhaskdlfhasf HAHAH ne kadar komik lan batı sanıyo HASSS napacak bu adam şimdi ASDFHADLSJFH HAHAH yandı yandı, benim gibi gereksizler kesin aslkdfjhf diye dalga geçer asdhfkjasdhf. boxing muhabbeti geçiyo bir üst mesajda o nedenle batı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 3 2 1 ... .. . FİGHT!!!!!!121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi ben sevmiyorum böyle forum ortamında bu tip şeyleri gerçekten ama, böyle biri çıkıp da asldşkfhdkljhfsdaklafsdafsdfasdafsdk yapınca da sinirleniyorum. saçmalığa bak orda batı demişim altta hahah kick box'u batı sananlar da varmış alkfjasdhfdaslkj. bunun gibi tanımadığım biri yanımda böyle bişi söyleyecek, büyük ihtimalle kavga çıkar. o zaman uzak doğu olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 american kick boxing denen bişi var. bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 o zaman senin anlatımında bir problem var hacıt, bende değil. kickbox'un asıl adı thaibox'tur. thailand kökenlidir falan filan. bi de sdffg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar