Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sen saksı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Kanuni said: http://www.exquisa-international.de/Productworld_fromage_frais_500g.php bu sayfadaki en ustteki nesne 500 gr lik olan exquisa - quark creme. seker yok bro bendekinde. %0,2 gr yag ne demek ya :D EXQUISA FROMAGE FRAIS 500g Natural 100 grinda : kalori 48 protein 8,0 karb 3,5 fat 0,2 Bugün aldım bundan. Snack olarak 250 gramına biraz kellogs special K katıp yedim. Bariz yağsız süzme yoğurt abey bu. Çok katı ama fena olmadı kellogs ile. Hakkaten iyi haydari yapılır bunla. Sonra içine havuç vs batırıp maç izlerken yenir. Kilo vermeye çalışırken atıştırmak için birebir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 zaten fazla yenmiyor tikiyor adami, acligi gidermek icin de bire bir geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 haydari fikrimin tutmasına sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 haydarinin icinde 1 fincan zeytin yagi varmis, amaney. yaptircaktim vaz gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Beyler bu işe ne diyorsunuz? http://www.muscleandstrength.com/articles/forget-steroids-5-fullbody-workouts-for-serious-gains.html Ben eylül-ekimde 2 ay denemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Vay ilginç, ben de deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 optimum whey ve caseine aldim, casein superde, whey nitrotech kadar doyurucu gelmedi icim ve tad olarak, sanki su iciyor gibiyim, nitrotech de resmen milkshake icer gibiydim, insallah cakmasini almadim :) birde cok cabuk karisiyor iki uc sallama ile bir anda karisiyor suya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Orda programlar sağlama benziyor. İşe yarar bence. Kanuni said: haydarinin icinde 1 fincan zeytin yagi varmis, amaney. yaptircaktim vaz gectim. 1 fincan yerine 1-2 kaşık koyarsın olur biter. Zeytinyağı çok faydalı. Günde en az bir kaç kaşık yemek lazım. Hem zaten haydariye asıl tadı veren içindeki otlar ve baharatlar. Çok yağlı olunca ben pek sevmiyorum. Yeşil yeşil üste çıkıyor falan. Bu arada ben kilo verdikçe göbek gittikçe eriyor ama karın hala dışarda. Sırf alttan simit şeklinde değil, bütün karın öyle. Yani tüm yağları yaksam da six-pack çıkarsam bile dışarda kalacak gibi gözüküyor. Tamamen genetik mi bu yapı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kaslardan dolayı öyle yağları eritince o çıkık kısım 6 pack şeklinde dışarı çıkıyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Nereden alıyorsunuz bu exquisaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bu arada ben de 77 kiloya düştüm,eski halimin yarısı oldum ya neredeyse :) Yağ oranım tahmini %12-13 cumartesi günü ölçtürcem. Hatta bir foto çekeyim atarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 mmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 herhalde en lezzetli diyet tatlisi su allahsiz k bar :D kayısı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 facede pati-bodybuilders diye grup açalım, fotolarımız orda paylaşalım. ben yapıcaktım da uğraşamadım, mirage admin olsun sdlfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.nutritionexpress.com/images/products/C5/C5-76045-X500.gif MMMMM asıl buna mmmm tattığım en güzel whey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 o paraya rus tadarsın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Killer said: facede pati-bodybuilders diye grup açalım, fotolarımız orda paylaşalım. ben yapıcaktım da uğraşamadım, mirage admin olsun sdlfs sen koy biz geliyoz batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Cons said: o paraya rus tadarsın aga 40 dolara nereye tadıyom lan sdfsd su borusu olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 beni tadarsın 40 dolara fenamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Dat Dere Muscle Cons Bonanza mmmfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mirage said: Orda programlar sağlama benziyor. İşe yarar bence. Kanuni said: haydarinin icinde 1 fincan zeytin yagi varmis, amaney. yaptircaktim vaz gectim. 1 fincan yerine 1-2 kaşık koyarsın olur biter. Zeytinyağı çok faydalı. Günde en az bir kaç kaşık yemek lazım. Hem zaten haydariye asıl tadı veren içindeki otlar ve baharatlar. Çok yağlı olunca ben pek sevmiyorum. Yeşil yeşil üste çıkıyor falan. Bu arada ben kilo verdikçe göbek gittikçe eriyor ama karın hala dışarda. Sırf alttan simit şeklinde değil, bütün karın öyle. Yani tüm yağları yaksam da six-pack çıkarsam bile dışarda kalacak gibi gözüküyor. Tamamen genetik mi bu yapı? stomach vacuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 miraj eğer gergin duruyosa belin karnına göre fazla gelişmiş olabilir. karın hareketlerine yönel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 helcaraxe sen optimum wheyde kullandin simdide nitro tech, bende su anda ikiside var hatta nitro tech in pro olmayan versiyonuda gymde tattim, aralarinda en super nitro tech normal olan, evdeki pro hafif bir seyler iceriyor taddan kaciran, ancak sana soracagim su ki on whey bunlarin yaninda daha seyrek ve tad olarak daha basarisiz bana gore, birde sanki nitro serisinden sonra on whey sanki kirpilmisda yapilmis gibi , kesin yaniliyorum sonucta dunya on diyor ama malin tadi, yogunlugu ictigindeki tatmin hissi cok kotu. sen ne dusunuyorsun bu konuda ? eger dersen ki evet bencede nitro on in yaninda daha yogun ve tad olarak daha iyi tamam dicem, devam edicem on wheye. tum bunlardan sonra made in china cikacak diye korar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Diyorum abi BSN Syntha-6 için. Başka protein tozu kullanmak istemiceksiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar