Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bencede hafiften garip bu yazi , tenis maclarinda eleman cikarip muzu lupletiyor mac esnasinda bir sikintisi olsa idi yemezlerdi. kan kol bacak gogus ikileminden dolayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Aynı şey değil abi koskoca bi öğün yemiyo adamlar. Kesinlikle biraz dinlenmek lazım spor sonrasında yemek yemeden önce. Yemek yediğin zaman kan mide'de toplanır inanma inanmama meselesi değil. Hatta soğuk havalarda yemek yedikten sonra üşümeye başlamanın sebebi de budur. Kan mide'de yoğunlaşır. Hemen sporun ardından yemeğe yumulmak iyi değil. En azından 1 saat vücudun normal'e dönmesini beklemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya zaten gym e yanimizda ekmek arasi kofte goturmuyoruz, gym i bitir, dus al soyun giyin cik eve git derken en az 1 saat geciyor. kimsenin kosarak gymden cikip kebapciya oturacagini sanmiyorum. ben gym den sonra zaten acikmiyorum nedense, arada kardiyodan once ictigim whey protein tutuyor gibi sanki, sonrasinda eve geldigimde cok acikirsam helva atiyorum iki ince dilim tamam ya da meyva, sonrada 3 saat sonra kadar yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yeni yağ ölçümleriyle geldim. 2. ay Kilom : 98.8 Yağ oranı : 19.7% Yağ ağırlıgı : 19.5 Yağsız Vücut ağırlığım : 79.3 kg total body water : 58.1 kg 3. ay Kilom : 99.8 kg Yağ oranı : 15.3 % Yağ ağırlıgı : 15.3 kg Yağsız Vücut Ağırlıgı : 84.5 Total Body water : 61.9 HELL YEAH! edit : ölçümlerde sağ kol 39.5 , sol kol 39 çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam omuzlar 126, göğüste 105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Helcaraxe said: Yeni yağ ölçümleriyle geldim. 2. ay Kilom : 98.8 Yağ oranı : 19.7% Yağ ağırlıgı : 19.5 Yağsız Vücut ağırlığım : 79.3 kg total body water : 58.1 kg 3. ay Kilom : 99.8 kg Yağ oranı : 15.3 % Yağ ağırlıgı : 15.3 kg Yağsız Vücut Ağırlıgı : 84.5 Total Body water : 61.9 HELL YEAH! edit : ölçümlerde sağ kol 39.5 , sol kol 39 çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam omuzlar 126, göğüste 105 sanirim ben yanlis anliyorum, simdi senin kilon 100 ise bunun 15kg yag, 62 kg su ise ve ben bunun icine 10 kg (az koydum dikkat) kemik koysam senin vucudundaki kas kutlesinin agirligi 13kg cikiyor ?? ?? ? :? ?:? ? biri aciklasin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 işte ben bu arkadaş gibi olmak istemiyorum ahaha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 boyum 188 cm kilo : 91,5 kg sag kol : 41,5 sol kol : 39,5 buhuhuhuu bel : 86 gogus : 112 omuz : 130 bacak : 55 bunlar soguk olculer tabiiki. bende iyi gidiyorum da sevmedigim bodur tank moduna mi geciyorum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ya benim omuzu yanlışmı ölçtüler anlamadım. Benim omuzumun 126 olması çok tuhafıma geliyor. Hayvan gibi bodyciyi bile kaplıyorum omuz genişliğinden ama nasıl 126 çıkıyo dfjşdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 @ Kanuni sanirim ben yanlis anliyorum, simdi senin kilon 100 ise bunun 15kg yag, 62 kg su ise ve ben bunun icine 10 kg (az koydum dikkat) kemik koysam senin vucudundaki kas kutlesinin agirligi 13kg cikiyor ?? ?? ? :? ?:? ? biri aciklasin plx. Şimdi o tam nasıl bilmiyorum ama şöle bir durumda var zaten kaslarının %60'ı sudur, %20 si yağ ve geri kalan %20si proteindir. Yanlış bilmiyorsam böleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bak ölçümü yazıyorum detaylı Right Leg Predicted Muscle Mass : 13.3kg Left Leg Predicted Muscle Mass : 13.1 kg Right Arm : Predicted Muscle Mass : 4.8 kg Left Arm : 4.8 Kg Trunk : 44.7 kg Tabi bu predicted muscle mass değerinin içinde su falanda var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Tenekeadam said: işte ben bu arkadaş gibi olmak istemiyorum ahaha : ) bu ne demek ? sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ha soyle anacim su demissin desene kas ve su beraber :) dedim bizimkisi degis tonton gibi full su sivi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 meyvelerin etkisi nedir abi, nasıl kullanalım biri beni aydınlatsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Tenekeadam sen niye benim gibi olmak istemiyorsun, ne var halimde ? ha söle bakalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 100 kilosun hacı sen, ben 78-80 arası 1.80 göbeksiz bir insan olmak istiyorum. Tabi sen 2.00 boyunda olabilirsin ben kilo olarak şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 2.03 :D adam. ncaa de basketbol oynama ihtimali var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 saygılar hacı!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 tenekeadam ben sahsen meyvalari vitamin mineral, serinletici ferahlatici, aciktigimda aclik onleyici diet destekleyici kalorisi az nesneler olarak goruyorum ve bu yuzden kullaniyorum. bunun yerine kola ekmek, pilav makarna, tuz, seker, un gibi mamulleri kesmis oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yağ mı? yağ ne arar la bazarda? Kemarlos said: Aynı şey değil abi koskoca bi öğün yemiyo adamlar. Kesinlikle biraz dinlenmek lazım spor sonrasında yemek yemeden önce. Yemek yediğin zaman kan mide'de toplanır inanma inanmama meselesi değil. Hatta soğuk havalarda yemek yedikten sonra üşümeye başlamanın sebebi de budur. Kan mide'de yoğunlaşır. Hemen sporun ardından yemeğe yumulmak iyi değil. En azından 1 saat vücudun normal'e dönmesini beklemek gerekiyor. Abi kandan bahsediyoruz. Sürekli vücudun tamamına düzenli bir şekilde pompalanıyor. Yemek yedikten sonra midedeki kan yoğunluğunun arttığı doğru. Ama öyle bir yazmışsın ki, sanki kanın yarısı mideye gidiyormuş da, diğer organlar kansız kalıyormuş gibi... Antreman sonrasındaki dinlenme faslından bahsederken çok daha önemli bir kilit noktası var: Gerekli yerlere en kısa zamanda yeterince glikoz ve protein sağlamak. Bunun içinde ne yapmak lazım? Yemek içmek. Midedeki kan yoğunluğu artmasın diyerek yapman gereken en önemli şeyi bir saat ertelemek doğru değil. Sindirim kolaylığından dolayı sıvı gıda tercih edilmesi gerektiği çoğunluk tarafından söyleniyor zaten (dextrozlu süt, protein shake vs). Ama katı gıda yenecekse de sindirimin daha uzun sürdüğünü hesaba katmak gerek. "Bir saat bekleyeyim. Organlar dinlensin de sonra yerim" dersen o glikoz ve proteinin gerekli yerlere ulaşması çok geç kalmış oluyor. O yüzden katı bir şeyler yenecekse bir an önce yenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ben göbekli bir adam değilim ki :). 100 kilo ki zayıfım şuan 120 lere çıkıcam ben sdfsdf şimdi baktımda 120 fazla geldi ama şöele çok daha az yağ oranı ve 110-115 kilo çok iyi durur. basketbol içinde öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bende dün ölçtüm. Yaklaşık %14 yağ oranındayım. 105kg'yim şuanda. Boy 195cm. Sol kol 41cm. Sol bacak 65. Bel 90. Falan filan... Çok iyi ölçü kazanmışım başladığımdan beri. Giysileri yenilemek zorunda kaldım hep :) Bacaklarım güzel gelişti. Şu beldeki yağları biraz atsam çok mutlu bi insan olucam. Cut yapıcaktım ama vazgeçmek üzereyim. Kimi görsem çok iyi kalıplanmışsın, çok yakışmış diyor. Ölçü kaybetmekten korkar oldum. Sert girmeye devam edip, çok az karb kısıp hergün erken saate kardio koyucam sadece sanırım. Görüntümden memnunum şuan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bir önceki sayfada benim ölçüleri girdim. Baktınmı baya gelişme oldu 1 ay içinde 79.5 den 84.5 e çıktı yağsız ağırlıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 solakmisin perfect ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Deney yaptım ölümcül ve kurtuldum. 11 tane animal pak hapını 2 seferde yuttum. Bi dahakine hepsini aynı anda denicem agdsfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 tek seferde yutuyodum ben aşk bu kızılötesi yaralı müzesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar