Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 evet abi bide super pump 250 falan tarzı ürünler güzel terletiyor. Ben spora gidene kadar sırıl sıklam oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ayrica sicaklarda metabolizmada hizlaniyor normal olarak. Nefis, birde yuzdummu tmmdir. Kalp krizi ve mutluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Hahahah ya ben tek minibüsle gidiyorum abi spora ama gidene kadar sırıl sıklam oluyorum malum hem hava sıcak hemde minibüs üstüne bide no-xplode olunca abow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ahahh :) abi şu n.o. ürünlerini çok merak ediyorum bi gün deniycem işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 benim çok hoşuma gidiyor. Seviyorum etkisini hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sevgili beyler simdi bir donemdir evde calismak durumunda kaliyorum isinma konusunda problem oluyor salonda alette kosuyorduk anasini satiyim evde squat yapiyorum 50x3 baslangicta isinmada oluyor bi nevi dogru mu yapiyorum yanlis mi onerileriniz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 squat yerine, sanki dumbella çalışıyormuş gibi omuz haraketleri, kol, tripceps haraketleri yap ayakta. Iyice ısıt bütün kaslarını edit : squatta yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 arkadaşlar, dymatize elite whey'in cafe mocha aromasını kullanmış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ben banana kullandım lezzetliydi. Dymatize'ın tadı iyi genelde herhalde. Fiyat dışında ondan da iyi puan alıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 cafe mocha 5lbs aldım valla hemde 112lira'ya aldım. tad konusunda çok seçici değilim beğenirim büyük ihtimalle. neleri beğendim bunu mu beğenmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 helcaraxe repini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 on casein banana yaratık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Anabolic Halo'yu ilk defa kullandım bugun mehşur tadı iğrenç denilen. Ben çok sevdim ^^ Nitro Tech Hardcore Pro çilek aromalı da su ile sanki sütle içiyormuşum gibi enfes enfes :D 2. edit : Super Pump 250 Grape cooler da muthiş tadı var hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Helcaraxe'ın tad alma duyusu sıkıntılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 eet benden sonra bozuldu biraz. tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 dedim yutma istemiyosan diye dinlemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi allaha şükür kaldığım yerden devam ediyorum. oh be. 1 ay bırakmak durumunda kaldım. biraz kilo kaybettim anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Cons said: dedim yutma istemiyosan diye dinlemedi hahahahaha yok valla tatları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bunu bilen varmi ne kadar etkili olabilir acaba. alasim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 güzelmiş ama inanılmaz gereksiz, 2-3 kez sallasan zaten aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aynı şey değil top top oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gV3t0JHNwL8&feature=PlayList&p=BF47E75B0FE2D181&playnext_from=PL&playnext=1&index=64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 vg den sonra kardiyoya girmeden whey aliyorum salla salla tam karismiyor, gym de bazen mixerden cekilmis whey satin aliyorum bambaska bir tad veriyor olaya. neyse 2 tane siparis ettim 11 dolar teki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bugun 90 kaada dumbbell seti ve eldiven aldim eldiven acaip gaz veriyo lan calisirken dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Kanuni shaker'in içinde elek yok mu? 5-10 kere sallayınca top falan bırakmıyor bendeki. Evde mixer de var. Biraz daha köpüklü yapması dışında bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar