Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 dips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Cons said: teşekkür ederim kaç tekrar yapayım günde 4 set 12-10-9-6 tekrar elma ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Cons said: dips Chest dips yapıcak yerim yok yalnız. Bu captains chair tarzı aletten lazım sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Perfectionist said: Ben son 3-4 aydır shrugs yapıyorum. Yüksek ağırlık ile giriyorum, piramit set şeklinde. Ciddi anlamda gelişti. Çok çabuk tepki veriyorlar gerçekten. Şimdi tavsiye lazım bana. Göğsümün üstü gayet güzel doldu. Fakat alttan yeterince çizemedim. Son 1 aydır decline bench press yapıyorum ama bir haraket daha ekleyeceğim incline'ları çıkartıp. Ne yapıyım? Alt göğsü çok güzel vurur dediğiniz haraketler neler? Gerçi BF oranım biraz yüksek ama yinede daha iyi olması gerekirdi. pullover hardcore olanından. böle benche yanlamasına yatıp götün boşlukta olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Lat'lere vurduğu kadar göğüs altına da vuruyorsa girerim en hartkorundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yanlış hatırlamıyorsam kollar dirseklerden kırılınca daha çok göğüse kırmadan yapınca daha çok latlere vuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 traplerm acayip asimetrik ya, tek taraf çalışsak düşkyeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 AHHAHAHHA O NASI LAN TÜPÇÜMÜSÜN SUCUMUSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 zsuahuahuazhuzahuzauh :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 göğüslerimin omuzlarımın hacimlenmesini istiyorum. armut daha iyi yapıyo diyolar? kaç rep? kaç armut? --------- @Perfectionist Pull-over yapıyorum uzun zamandır. Pull over çok fazla yeri çalıştırıyo. (hardcore dediğiniz den yapıyorum uzun süredir) Bence dips daha etkili bir hareket. Ben de onu danışıcaktım. flat bench inc. bench flat fly pull-over yapıyorum göğüs programında. Chest dips'i nası sokuşturabilirim buraya pullover'ı çıkarıp yerine chest dips koysam çok mu yorucu bir program olur göğüs için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Herkes pullover diyorsa, pullover it is ;) Buarada cable crossover'da alt göğüsü vuruyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Chest dips pullover'dan daha etkili bence. Ben demin onu sordum programda nereye sıkıştıriim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Perfectionist said: Herkes pullover diyorsa, pullover it is ;) Buarada cable crossover'da alt göğüsü vuruyor değil mi? cable altı çekip, kanadı gösteriyo yandan. güzel hareket baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 cable crossover üst/iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ama iç yani genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 cable crossover bildiğin üst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 burayi calistiriyormus, ust gogus genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 temmuz başı yeni stack oluşturucam, nası sizce hadi bicepslerinize kurban preworkout: Jack3d - USPLabs postworkout: mhp dark matter, on whey multivit: on opti-men yatmalık: on casein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 1 ay aradan sonra bugün ikinci günüm,dün gögüs calısmıstım hafif girdim ama yine de gögsüm cürümüs gibi arıyo :D bugün de omuz ve triceps calısıyorum.1 aylıgın hamlıgı var fazla yüklenemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Laorx said: temmuz başı yeni stack oluşturucam, nası sizce hadi bicepslerinize kurban preworkout: Jack3d - USPLabs postworkout: mhp dark matter, on whey multivit: on opti-men yatmalık: on casein :) bodybuilding.com daki en iyi satanlar listesinin en basindakiler bunlar zaten :) preworkout icin ben gaspari sp 250 ve no xplode nt kullaniyorum, gaspari daha iyi geldi bana. simdi gaspari bitti no xplode u bitirecegim kalmasin. guzel senin stack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mhp Dark Matter yerine Universal Torrent eklenebilir. multi-vitamin : animal pak casein fix zaten. protein de farketmez marka pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 mhp dark matter cok efsane bi supplement ismiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Helcaraxe said: Mhp Dark Matter MHP kara madde... Öf be. Bruce Lee'nin gizli 40. ölüm vuruşunu hazırlarken içtiği efsanevi karışım. Bir yudumu insanı canavara dönüştürebilir... Ergenekon dağının keşişlerinin en büyük keşfi... Hakkaten ne isimmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 MHP Dark Rage de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Yaz ve sicaklar sayesinde kilo vermekmi kolaylasti ne? Super terliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar