Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendimi skinny fatlikten kurtardim tekrar o yola dogru emin adimlarla gittimi hissediyorum sporumu yapiyorum spor oncesi sonrasi elimden geldigince iyi besleniyorum ama onun disindaki ogunlerim cok kotu
Mesaj tarihi:
spor oncesi ve sonrasi iyi besleniyorum ama diger ogunlerim kotu oluyor istahsizliktan. spordan once karbonhidrat agirlikli spor sonrasi protein agirlikli guzel besleniyorum ama mesela gece aç yatiyorum sabah miden kazınarak uyaniyorum uyandiktan 1-2 saat sonra az bisey yiyebiliyorum ama doymuyorum falan
Mesaj tarihi:
cretaine 10 gün kullanırsan hiç bir işe yaramaz.

marka olarakta çok fark etmez saf creatine monohydrate alıcaksan. Ultimate Nutrition, Optimum Nutrition falan yeterli olur ama tekrar dediğim gibi creatine 10 gün kullanımında hiç bir etki yapmaz. 2. Haftanın sonlarına doğru kreatine kullanımda etki görülüyor. Yükleme yapıldığı için.
Mesaj tarihi:
vücut yapmak için creatine kullanmıcam zaten,10 gün boyunca çok ağır tempodada idman yapıcam(body building değil)ona enerji versin diye.
edit: gnc'nin iyi midir ordan almayı düşünüyorum?
Mesaj tarihi:
Farketmez ki sonuçta creatin etkisini 10 günden sonra gösteriyor. Bişi farketmicek. Enerji falan anlamında düşünüyorsan creatine yerine her antreman öncesi kahve iç daha çok enerji hissedersin.
Mesaj tarihi:
protein derken herhalde weight gainer ve amino da bu grupta direkt başlanabilecek olanlarda.

benim hoca 2.aydan itibaren tavsiye etmişti zaten ilk ay gayet iyi kazanımların ve rutine girişin oluyor.

Heralde 7-8 ay sonrası da kreatin/nitrik oksit gibi olaylar.

Multivitaminler sanırım sürekli alınabilenlere giriyor gene.
Mesaj tarihi:
yeni konu açıcaktım ama burdan da verimli bi cvp alabilirm sanrm..
bu arka kısımdaki, kaba et-popo-kıç denen löpcüğü nasıl eritebiliriz. yani vücudum o kdr yağlı diil ama o bölgede yağlanma var.. ve orantısız duruyo vücudum.
nasıl bişey yapmamı önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
hıkık.. o kdr ümitsiz mi .d
tmm ordaki kasları çalıştırarak şeklini düzeltmece nasıl oluyo peki..
ben biraz koşiyim dedim, biraz zayıfladım, göbek fln azaldı baya ama kıç kendini muhafaza ediyo hala gibime geldi. .d
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...