Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kendimi skinny fatlikten kurtardim tekrar o yola dogru emin adimlarla gittimi hissediyorum sporumu yapiyorum spor oncesi sonrasi elimden geldigince iyi besleniyorum ama onun disindaki ogunlerim cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 öğünlerin kötü olup nasıl iyi besleniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 spor oncesi ve sonrasi iyi besleniyorum ama diger ogunlerim kotu oluyor istahsizliktan. spordan once karbonhidrat agirlikli spor sonrasi protein agirlikli guzel besleniyorum ama mesela gece aç yatiyorum sabah miden kazınarak uyaniyorum uyandiktan 1-2 saat sonra az bisey yiyebiliyorum ama doymuyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Günde 5-6 öğün yemiyorsan istersen spordan sonra 500 gram protein yolla vücuda farketmez. Diğer öğünleride düzene sok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sık sık yeki metobolizma çalışsın, skinny fat olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Uyanır uyanmaz kahvaltını yap,gün boyu öğün araları 3.5 saati geçmesin. Öğün aralarında meyve yiyebilirsini,ben kuru kayısı çok az da ceviz yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 beyler creatine tavsiyesi lazım 10gün falan kullanıcam,kapsül olarak istiyorum marka olarak ne tavsiye edebilirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 cretaine 10 gün kullanırsan hiç bir işe yaramaz. marka olarakta çok fark etmez saf creatine monohydrate alıcaksan. Ultimate Nutrition, Optimum Nutrition falan yeterli olur ama tekrar dediğim gibi creatine 10 gün kullanımında hiç bir etki yapmaz. 2. Haftanın sonlarına doğru kreatine kullanımda etki görülüyor. Yükleme yapıldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 vücut yapmak için creatine kullanmıcam zaten,10 gün boyunca çok ağır tempodada idman yapıcam(body building değil)ona enerji versin diye. edit: gnc'nin iyi midir ordan almayı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Farketmez ki sonuçta creatin etkisini 10 günden sonra gösteriyor. Bişi farketmicek. Enerji falan anlamında düşünüyorsan creatine yerine her antreman öncesi kahve iç daha çok enerji hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 tavsiyeler icin cok tesekurler arkadaslar el ele hep beraber bu isin ustesinden gelicez gibi fdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 birde supplement kullanmaya ne zaman baslamak idealdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ben proteine direk başlamıştım ama onun dışında ekstra ürünlere en az şöle bir 7-8 ay yapmak gerek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 protein derken herhalde weight gainer ve amino da bu grupta direkt başlanabilecek olanlarda. benim hoca 2.aydan itibaren tavsiye etmişti zaten ilk ay gayet iyi kazanımların ve rutine girişin oluyor. Heralde 7-8 ay sonrası da kreatin/nitrik oksit gibi olaylar. Multivitaminler sanırım sürekli alınabilenlere giriyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Hiç biri bi işe yaramadığı için istediğiniz zaman başlayabilirsiniz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ne didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 TRU DAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mirage said: Hiç biri bi işe yaramadığı için istediğiniz zaman başlayabilirsiniz. :p placebo olsa bile iyidir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yeni konu açıcaktım ama burdan da verimli bi cvp alabilirm sanrm.. bu arka kısımdaki, kaba et-popo-kıç denen löpcüğü nasıl eritebiliriz. yani vücudum o kdr yağlı diil ama o bölgede yağlanma var.. ve orantısız duruyo vücudum. nasıl bişey yapmamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 eritemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bölgesel yağ yakma diye bişi yok. düzenli spor yapıcaksın dostum. yediklerine dikkat ediceksin eriycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bolgesel kilo verme diye birsey yok en fazla ordaki kaslari calistirarak gelistirerek seklini duzeltebilirsin eritmen icin kilo vermen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 belgesel kilo verme var ama diskaviride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hıkık.. o kdr ümitsiz mi .d tmm ordaki kasları çalıştırarak şeklini düzeltmece nasıl oluyo peki.. ben biraz koşiyim dedim, biraz zayıfladım, göbek fln azaldı baya ama kıç kendini muhafaza ediyo hala gibime geldi. .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar