Behlul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hardline amino 2000 aldım ama kırınca bile yutamıyorum, fesat oldu boğazım, çiğneyemiyorum tadı rezalet nası yesem ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Aranızda pastorize yumurta akı kullanan var mı? Marketlerde satılıyo falan diye duydumda göremedim.Pişirme işi yerine blenderdan falan geçirip içmeyi düşünüyorum nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Yumurtayı çiğ yemek ile pişirip yemek aynı şey değil. Çiğ tavsiye edilmiyor, proteini de tam alamıyormuşsun vs. vs. okumuştum zamanında ama ayrıntıları unutmuşum, google it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yumurta pişirdiğiniz zaman emilim oranı artıyo %98'e kadar çıkıyor ama pişirmeden yutarsanız bi faydası olmaz çoğu sindirilmeden atılır. şöyle bir tarif buldum denicem yarın. said: Malzemeler 10 yumurta 1/2 paket yulaf 3 kepce protein tozu (vanilya yada muz tercihen) 1 adet muz 10 yumurtanin beyazi ve 2 sarisi ile bu malzemeleri mixerde karistiriyoruz. Teflon tavaya cok az zeytinyagi surmek kaydiyla bu bilesimi kizgin tavaya dokuyoruz. Once altini sonra cevirerek ustunu pisiriyoruz. Bu karisim 3 adet krep yapiyor. Protein miktari 90gr (protein tozu) + 45gr (yumurta) toplam 135gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o 135gr tek seferde vücut tarafından alınabiliyor mu ? Bildiğim kadarıyla tek öğünde alınabilicek protein miktarı sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bugun 75 kilo ama 90 derece oturarak squat yaptım çok daha fena oldu. Düzelttim stanceimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1scoop protein atmayı düşünüyorum ztn, 135gr cidden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ben 3 yumurta, 3 kaşık un, yarım bardak süt ile 3 tane krep çıkartıyorum. O malzemelerden 3 değil 30 tane krep çıkar. 135 gram protein olduğu doğrudur da zaten bir oturuşta yiyemezsin oradan çıkacak krepleri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kesinlikle çok büyük bi öğün olur bencede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 böyle yapılıp dolaba atılsa sabahtan tüm gün yense süper besin olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yap bi beğenirsen bilgilendir, biz de girişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi çok param olursa pirinç ekicem aralarınada tavuk atıcam takılsınlar. böyle yemek hazırlamak yerine tavuktan bi parça ısırıcam sonra pirinçleri yutucam. nası fikir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çok da iyi olur çok da güzel olur tamam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 mı bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ah bugun erken yatıp GH nin dibine vurasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 benimde senin dibine vurasım varda kendimi tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Spora gitmek istiyorum ama bütün gün işim var böhüüü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yulaflı krep denedim bugun, şuna benzer birşey ortaya çıktı fena olmadı. Yanında lor ve nutella ile yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben kışın çok yedim bundan. Yanında taşımak içinde güzel oluyor. Peynirli yap, götür portakal suyuyla. Buarada peyniri pişirirken atınca daha güzel oluyor. Eriyince daha lezzetli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 30dk lık koşu bandında 9.5/hla sadece 2 kere 1er dakika dayanabiliyorum kalbim patlayacak gibi oluyor. Ardından gidip 2 dk 5.5-6'yla yürümek zorunda kalıyorum nefesimi toplamak için. Lisede 1kmyi ortalama 5dk da koştuğumu gayet iyi hatırlıyorum. Bu da ortalama 12km/h demek Liseden sonra öyle aman aman spor yapmadım ama bu kadar fark olması normal mi yaa. Koşu bandında koşmak daha mı yorucu yoksa ben ölmüş müyüm bu 10 senede? Yaş 25, boy 186 kilo 80 bu arada. Sigara hiç içmedim. Bir de koşmaya başlayalı beri abur cubur, tatlı, cips vs yiyemez oldum. O kadar egzersizden sonra gidip tatlı vs birşey yemek gerizekalıca bir hareket olacağını düşünüyorum. Hayattan soğudum bu yüzden. Sporla oluşan endorfin yalanmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 zaten yağları yakmak istiyorsan, cips, şeker, abur cubur yemiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Wispy said: Bir de koşmaya başlayalı beri abur cubur, tatlı, cips vs yiyemez oldum. O kadar egzersizden sonra gidip tatlı vs birşey yemek gerizekalıca bir hareket olacağını düşünüyorum. Hayattan soğudum bu yüzden. Sporla oluşan endorfin yalanmış galiba. yalan değil gibi, ben 6 senelik sigaramı ve abur cubur sayılabilicek çoğu şeyi bıraktım bb sayesinde. yani en azından öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kepek ekmeği arasına jalapeno biberiyle tonbalık iyi oluomuş baya ara öğün olcaktı ana öğün oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 animal cuts, hydroxycut, lipo6 fln gibi ürünleri kullanan/kullanmış olan ve memnun kalan, güzel sonuçlar alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar