Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Tam paralel yapicam yavaş yavaş bacaklarım kuvvetleniyor. Bide Benim program statik değil abi çok haraketliyim. Polymetricmi ne öle antremanlarım hep. Mesela 4 set Squat+Bench Jump bunlar supersetli. Yani 10 tekrar squata girip ardından 50-60 santimlik bir yükseliğe çift ayak 10-12 set zıplıyorum ki ondada squata inip sıçrıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paralel yaparken kiloyu biraz düşürüp başla ama bence. Aksi taktirde kalkmak için form bozulabiliyor. Al bu da sana motivasyon (sonunda box jump da var): http://www.youtube.com/watch?v=TWvIu7s-vIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aynen Gladyatör training gibi çalışıyorum bu aralar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mirage said: Paralel yaparken kiloyu biraz düşürüp başla ama bence. Aksi taktirde kalkmak için form bozulabiliyor. Al bu da sana motivasyon (sonunda box jump da var): http://www.youtube.com/watch?v=TWvIu7s-vIM ne motivasyonu moralim bozuldu ahahaha. 2 metre boyumla bu haraketleri yapmam çok zor gibi geliyor. Çok daha kuvvetlenmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bende bacağı iyice boşladım, yere cömelemez hale gelcem yakında zdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 şu adamın workoutları çok ilginç oluyo ya. böle farklı şeyler yapmak istiyorum ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Buyrun bir motivasyon daha: http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_2010SE_Mens.mov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sen iyi sarmışsın mirage bu crossfit olayına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi bu cross fitçiler nası çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 saçma işler yapiyorlar bence bilmiyorum sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi şimdi vg ile belli bi yere geldikten sonra ve amaç yapıyı korumak olduktan sonra (kendi açımdan konuşuyorum) normal idmanda yaptığım hareketler bi yerden sonra kesmemeye başlar, sıkar yani kilo arttırmadan falan. Bu tip alanlara kaymak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Valla ben vücut geliştirmeyi basketbola yönelik yaptığımdan dolayı zaten aslında crossfit gibin bişi yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 İzmir' de nerde yapılır ya crossfit tarzı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Kemarlos said: şu adamın workoutları çok ilginç oluyo ya. böle farklı şeyler yapmak istiyorum ben de :) bu adamda bi gariplik var ama çözemedim. belki şapkadandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Adam biraz kırık heralde :) bilmiyorum bi gariplik var adamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Türkiye'de hiç CrossFit merkezi yok. Hatta CrossFit nedir bilen bile yok gibi. Google'da aratınca sadece forumun birinde bir kere bahsedildiğini gördüm o kadar. Orda da biri Spartacus filmindeki savaşçıların sadece 3 ay CrossFit yaparak o vücuda sahip olduklarını okumuş da o yüzden sormuş sdf. Tabi CrossFit yapmak için CrossFit merkezi şart değil. Barfiks, bol boş alan ve barbell seti ile temel hareketleri yapabiliyorsun. Atlama ipi, 10 kiloluk wall ball (medicine ball) ve kettlebell varsa heraket repertuarı daha da genişliyor. Hele bir de jimnastik için halkalardan bulursan tamamdır. Biraz kasarsan kendin de yapıp bir yere asabilirsin hatta. Benim gittiğim spor salonunda boks vb yapıldığı için bol boş alan var. Kum torbalarının asıldığı demirde pull-up yapabiliyorum. 7,5 kiloluk wall ball'lar var. Bir sürü olimpik barbell var. Atlama ipim var. Box jump yapabileceğim kasalar var. Jimnastik halkaları, kettlebell ve tırmanma ipi de olsa nerdeyse tüm hareketleri yapabilcem yani. Benle birlikte CrossFit yapan 2-3 eleman vardı ama bıraktılar. Ben de artık 3 günde bir squat, deadlift, press, bench press hareketlerinden birini yapıyorum. Üstüne de 10 dakka falan CrossFit tarzı çalışıyorum. Amacım yeni CrossFit grubu bulana kadar biraz güçlenmek ve yağ yakmak. :) Haftaya da okulun olimpik halter takımının antremanlarına bir göz atcam. Silkme ve koparma tekniği öğrenirim belki. CrossFit antremanlarında baya kullanılıyor onlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yaklaşık 8km koştum. sahilde. yurdum erkeğinin garip bakışlarına maruz kaldım. kızlar o kadar bakmıyo lan heriflere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Üstsüz koşsaydın. Erkekler ağlar, kızlar selam verirdi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 asdufhasduıfh yok abi zaten izmir sıcağında sahilde üstüme giydiğim şey atletşeysi bu tip terden vücuduma yapışmıştı zaten. yani üstü çıkarıp koşsam, erkekler daha da çok bakardı. çok sinir bozucu lan, erkekler bakıyo abi kas falan olunca. çok kötü abi çoook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 anamlar saldırdı bugün protein tozlarım "zararlı bunlar, bunlar bitsin bir daha alma" diye. Neyse dolabıma saklarım artık hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Nekadar tuhaf benim annemse bana alalım diyor. Ben şuanlık yeter dememe rağmen hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 senin annen seni pazarlamakla mükellef o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Helcaraxe said: Nekadar tuhaf benim annemse bana alalım diyor. Ben şuanlık yeter dememe rağmen hahaha o kadar çıtıpıtı bişeysin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yok 2.03 boyları civarında 103 kiloyum. Amaç 4-5 sene içinde 120 lere çıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar