Lauren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 arkadaşlar cons'un tek ciddi yazdığı topic bu diye bir duyum aldım doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 buradaki ciddiliği de tartışılır merak etme sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Cons said: 2 farklı protein tozu bi bok farkettirmez sana ölçü olarak. ayrıca değişkenleri sabit tutamayacağın için farkettirsede senin farketmen imkansız olur. azcık yabancı forumlara takılın olm bu işten para kazanan adamlar bi taşak geçsin sizin x mi alayım y mi alayım sorularıyla kendinize gelin dfbdfvdsv Fark ettirir. Düzenli yaşayan bir insansan zaten 2 kutunun kullanımı boyunca pek bir değişken olmaz hayatında. O gelişimleri öle aynaya bakarak farketmiceksin zaten. Vücüt analizi için kullanılan profesyonel aletler var. Sana metobolizma hızından tut penisinin boyuna kadar bilgi veriyor. 2 farklı ölçüme bakarak bu farkı çok rahat şekilde görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Penis boyu ne alaka lan? Olm sen yanlış anlamış olmayasın vücut geliştirmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 noldu sana bu aralar geyik ruhunu kaybetmişsin çok ciddileşmişsin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sayfa olmus biriniz sunu yapamdı hala http://www.youtube.com/watch?v=edwsMeBECdc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 patlasa çok güzel olurdu hafgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yeni bir tartışma konusu spor yapıyoruz testosteron salgılıyoruz protein abanıyoruz PENİS BÜYÜR MÜ? tartışıldı mı bilmiyorum fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://mammut.q-spot.org/misc/picpost/hahaha-no.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 karbonhidrat buyutur sanirim, ornekler ortada at, esek, dana vs :D bu nasi soru yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ahahahah bukadar küçükse alet estetik ameliyat olabilirsin batuhan canım benim sdfdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Büyümüyor. Hatta vücut çok büyüdüğü zaman eskiden zayıf bir insansanız hacim kazanınca daha küçük görünüyor kalıba göre. Benim teorim budur. Bir çeşit ilüzyon yani :D *Buarada bacaklarımda da çatlaklar olmaya başladı. Ama iç kısımlarında. Çok ilginç. Geçmedi hala. Tam omuz ile biseps arasında da var. *Birde squatta neden dizlerimin acıdığını çözdüm. Ağırlığı arttırırken şeklinö bozuyormuşum farketmeden. Squat yaptığım yerin karşısında ve yanında ayna olmadığından göremedim uzun süre demek. Şimdi çalışmıyorum, bir süre programımdan çıkardım. Odada her gün haraket şeklini çalışıyorum. Haraketi tam nizami yapabildiğim zaman tekrar giricem. Zaten finaller var gidemiyorum salona pek. Ara vermiş oldum artık ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Helcaraxe said: ahahahah bukadar küçükse alet estetik ameliyat olabilirsin batuhan canım benim sdfdfgfd he ya bunun geliceğini bile bile patiye açtım =/ fdgşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Hem yüzüp hem de ayrıca kardio yapmak mantıklı mı? Yoksa yüzdüğüm saatleri kardioya saysam da ayrıca ağırlık çalışsam kardiodan arta kalacak saatlerde, daha mı hayırlı olur benim için? Amacım 1.5 senedir belim ağrıyor vs. diye tembelleştirdiğim vücudumu forma sokmak, yağ oranını azaltmak ve sıkılaştırmak btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 haftada 4 gün ağırlık. 1 gün gymde cardio- 1 günde yüz yeter. fazla abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Perfectionist said: *Buarada bacaklarımda da çatlaklar olmaya başladı. Ama iç kısımlarında. Çok ilginç. Geçmedi hala. Tam omuz ile biseps arasında da var. o çatlaklar geçmiyor malesef, anca ilk oluştukları zaman bi kaç önlem alırsan iyileşebiliyor diye duydum ama geçmiyolar, benim de gögüsümden bicepslerimin iç kısmlarına doğru var, bi kaç senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 benimde tam biceps omuz arasında var ama tam böyle birleşme yerinde çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 benimki de aynen ordan biraz göğüse doğru uzuyor, yanınca biraz az gözüküyor diyorlar ama baklm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 benim varsa bile farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bende yok derim çok esnek şişer şişmez ortama uyum sağlayıp bir sorun çıkartmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dün gece öyle demiyodun çığlık çığlığaydın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 animal power pump huge growth enormous unbelievable awsome sipariş ettim. tek kullanımlık, atıyosun, bi daha hiç supplement kullanmana gerek kalmıyo. ordan alıyo vücut hep gerekeni. öyle inanılmaz bir supplement. 1 ayda IFBB professional seviyesindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bende geçen gün no-xplode 3 ölçek kullanınca bir anda evin duvarlarında delikler oluştu pantalonum yırtıldı böle tshirt patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 arkadaşlar 2 senede baklava kaslı halimden 18 kilo alarak göbekli halime ulaştım sadece göbek var ama geri kalan yerler düzgün çoğu zaman kiloyu söylediğimde şaşırıyorlar.vücut geliştirme&yağ yakma programına başlıyorumda önerebileceğiniz hap vb var mı ? bu olaydan hiç anlamıyorum çünkü yada önerileriniz de olur :) yağ yakım ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yağ yakmak için karbonhidrat alımını nerdeyse 0'a çekip bol bol kardio yapıcan, hap almanı tavsiye etmem bol bol c vitamini ve yeşil çay içersen faydası dokunur yağ yakımına. ha birde sabahları uyandıktan sonra aç karnına koşarsan(hiit) %200 daha fazla kalori yakılır, tavsiye ederim. 7thBreath said: Perfectionist said: *Buarada bacaklarımda da çatlaklar olmaya başladı. Ama iç kısımlarında. Çok ilginç. Geçmedi hala. Tam omuz ile biseps arasında da var. o çatlaklar geçmiyor malesef, anca ilk oluştukları zaman bi kaç önlem alırsan iyileşebiliyor diye duydum ama geçmiyolar, benim de gögüsümden bicepslerimin iç kısmlarına doğru var, bi kaç senedir. bu önlemler ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar