Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ben bb.comdan sipariş verdirttim 4 lbs lik Nitro-tech Hardcore Pro Series. 1 haftaya gelicek arkadaş amerikadan o sırada banada ürünleri getircke. Gelince sölerim yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pro series ile pro series olmayan arasındaki farkı bilen var mı? edit: haydee bu ürün aspartam içeriyomuş bide. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aptal yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 benimde ark trye döndü supplementleri bana kaldı gaspari nutrition anavite gaspari nutrition superpump 250 musclemeds carnivor (beef protein isolate) optimum nutrition %100 whey optimum nutrition vs-10 (vanadyl sulfate) optimum nutrition glutamine universal storm reflex nutrition instant mass peak nutrition createstone stormla sp250 stacklesem iyi olur gibi ama nası yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ben pro series kullaniyorum evde, gymdede hardcore normal ictim bi kac kere, pronun tadi bi garip, hardcore nefis, pro daha pahali. Proda sanirim salak sacma baska bi suru sey var, tshirt cikiyor icinden iki kutu bitirdim bir dahakine baska whey alabilirim tadi hafif kotu cunku. 3. Shirte ihtiyacim yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi muscletech sitesine gir bak işte pro has %25 more proteins wohoooo !! gibi yazılar var. Tabi berbat ama, vanilyalısından uzak durun. Kusuyordum içerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 tat önemli değil, işe yarayacağını bilim kedi boku bile atar suyla karıştırır içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 HAHAH! hmm norveçli bilimadamlarının yaptığı çalışmalar gösteriyo ki, kedi bokunun suyla karıştırıp içilmesi, kas yapımında %958'lik bir artış sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 muscletech nitro-tech hardcore sipariş verdim bakalım :) prosundan söylemedim gereksiz pahalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yerimki ciddi ciddi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 olm kedilerin sıçtığı kahve çekirdeklerinden yapılan dünyanın en pahalı kahvesinden içince direk arnold'a bufflıyomuş vücut. 2 yıl boyunca arnold kalıyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Niye bukadar kastınki ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Helcaraxe said: tat önemli değil, işe yarayacağını bilim kedi boku bile atar suyla karıştırır içerim. ya protein tozu işte ne işe yarıcak allahın angut sırık bebesi hıyar zürefa palyanço santranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 lan orda protein tozumu demişim. Hani işe yarayacak olsun her şeyi içerim, yerim yadı kötüde olsa. Pis mr. vien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bende onu diyorum işte protein tozundan ne bekliyon, farkını nası anlıcan ibiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kererburgaz-mecidiyeköy taraflarında salon bilen var mı? arkadaşım başlıycak da ona arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Cons said: bende onu diyorum işte protein tozundan ne bekliyon, farkını nası anlıcan ibiş. şöle anlarsın 2 farklı protein bitirirsin belirli dönemlerde. Yapılan ölçümlerde hangi protein tozunu kullandığın devrede artışın daha fazla ise kas anlamında. O protein sende daha çok işe yaramış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 2 farklı protein tozu bi bok farkettirmez sana ölçü olarak. ayrıca değişkenleri sabit tutamayacağın için farkettirsede senin farketmen imkansız olur. azcık yabancı forumlara takılın olm bu işten para kazanan adamlar bi taşak geçsin sizin x mi alayım y mi alayım sorularıyla kendinize gelin dfbdfvdsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hatta fazla uzağa gitmeyelim 1 level üstünüze /fit/ e soralım. http://boards.4chan.org/fit/res/3363527 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 fake bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 4chan benim için binlerce orçun'un aynı anda bulunduğu bir troll evrenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 t-nation a git madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://images.4chan.org/fit/src/1275750524254.jpg ASFASFASDASFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 zuhdsuıfahlkj one lan, o starwars kid deil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar