Behlul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben direk buz gibi sütü döküp hiç bişi koymadan bi kase dolusu yulafı yiyorum. çikolatalı Protein tozunu suyla içiyorum, yulafı sütle yiyorum. Midesiz title istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben toz olarak ağzıma atıp suyla yutmaya başladım protein tozunu dfbdfbdfvds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu midesizlikte son nokta ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ben creatine'i öyle alıyodum. Suda çözünmüyodu. Isıtmaya üşeniyodum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Helcaraxe said: ben direk buz gibi sütü döküp hiç bişi koymadan bi kase dolusu yulafı yiyorum. çikolatalı Protein tozunu suyla içiyorum, yulafı sütle yiyorum. Midesiz title istiyorum. aynen. bence 2si de gayet güzel oluyo. yulafın da kendine has tadına alıştım lezzetli bile geliyo artık. neyse. ya ben definition dönemindeyim ya şimdi, yatmadan önce sütü, peyniri kesmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yatmadan önce süt içme zaten hiç bir zaman. GHnin salınımı yavaşlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 boş laf yapmayın foto koyun oluuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben bugüne kadar her gün yavaşlattım o zaman onu. peynir mi sadece? sadece peynir ile de nasıl olcak casein işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi olayı 2 hafta bıraktım. çok nankör bir spor olduğunu yeniden anladım. 1 hafta çok üzüldüm ama çabuk toparladım en azından. ne yapın ne edin. sakın ihmal etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Buyrun fotolarla yulaf ezmesi tarifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 çok lezzetli gözüküyor abi diğer topiktede söledim ama çok üşenirim bunu yapmaya ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Deep Squat yapan var mı ? Yere paralel yapmak yeterli gelmiyor mu size ? İlla eklemleri riske atmaya gerek var mı ? Herkes mükemmel form sahibi değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Valla ben squat yaparken özellikle ağırlıkla boyda çok uzun zaten öle ölümüne oturmuyorum. 90 derece gibi biraz 60 derecelerden yukarı kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben dipliyorum, stiff deadlift yapıyorum bide zaten bütün bacak antrenmanım bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 definition döneminde illa az kilo çok tekrar yapmak gerekiyo mu lan? ağır girmeyi özledim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi zaten ben hiç oturmasamda 1 metre yukarı kalkıyorum. Bide tam otursam böle götüm yere değecek kadar herhalde ölürüm. ki benim bacak antremanım tek gün ve 8 egzersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Squat demişken aylardır 90 kilo ile 5 tekrar çıkartamadım sinir etti beni. Şu sınırı bir atlatsam kimse tutamayacak beni. :p Kemarlos said: definition döneminde illa az kilo çok tekrar yapmak gerekiyo mu lan? ağır girmeyi özledim :S Gerekmiyor. Hatta ağır girmek gerekiyor diyenler de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Peki bu konuda makale vs tarzı döküman, link vs var mı elinde? edit: hemen araştırdım biraz bişiler okudum, ikna oldum ağır giricem oh be çok mutluyum. az tekrarın ehem.. ama kondüsyonum arttı güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 birkaç tanıdığım gidiyor da öyle haftanın her günü takılmak yararlı olmuyormuş.2 gün aralık bırakmak lazımmış giderken birde protein tozu kullanan varsa bol miktarda su tüketmeliymiş yoksa böbrekleri mahvediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 cemss said: birkaç tanıdığım gidiyor da öyle haftanın her günü takılmak yararlı olmuyormuş.2 gün aralık bırakmak lazımmış giderken birde protein tozu kullanan varsa bol miktarda su tüketmeliymiş yoksa böbrekleri mahvediyormuş. çok teşekür ederiz bu bilgileri bizimle paylaştığın için cemssss reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben teşekkür ederim kemarlos yazdığımı okuduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eyvallah reisim ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sarmadın dimi bana forum küçük yer orda burda reis deme duyulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hahah yok yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar