Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 o kfc den dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Yine öğlenlere kadar uyumaya başladım sporsuzluk yüzünden :/ finaller öncesi tatsız. Biraz dinlendiriyim vücudu ilaç milaç alırken dedim yemedi yarın başlıyorum spora sanırım antibiyotikle beraber gider heralde spor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bence dinlen antibiyotikle pek gitmez spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Sanırım haklısın ya gidesim vardı fakat efektif olmayacak boşuna strese sokmiyim bünyeyi.Bitince yaz okulunda tatlı tatlı çalışırım artık :)Bakıp bakıp duruyorum topice obsesif obsesif bişi yapamadan çok acaipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ben de az ağırlık çok tekrar yapıyorum. Kendimi böle hafif hafif kilolarda garip hissediyorum. Ama deliler gibi yoruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 3 günlük Viyana-Budapeşte-Münih gezimden az önce geldim. Son gün 9 saate yakın araba kullanmaktan puding kıvamına geldim. Budapeştede 25 derece sıcakta 10 saate yakın t-shirt ile yürümekten boyun ve kollar feci yanmış. Yarın spora gitmek istiyodum ama vaktim olmayacak sanırım. 4 gün spor yapamamış olcam. Çarşamba günü tam gaz gircem. :) Kemarlos, çok tekrar (15-20) programları hocalarım sadece kısa süre için tavsiye etmişti bana. Max 4-5 haftalığına. HST gibi bazı programlar sadece 2 hafta kullanıyor. Çok yorulmak biraz kandırıcı bir his olabilir. Eline 2-3 kilo dumbbell alıp 50 tekrar max set hareket yapsan yine kasları hissetmeyecek kadar yorulursun. Yine pump olur. Ama ertesi gün hulk gibi uyanmazsın. Denemek görmek en iyisi tabi. Çok yorulmak ve pump hissi şart değil, önemli olan sonuçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Evet doğru diyorsun, ben de 1 ay falan kadar yapmayı düşünüyorum. 21 mayıs'ta başladım, haziran sonu gibi hacim programıma dönerim heralde ama amacım kasları parçalamak, yağ oranımı azaltmak, çok tekrara geçmemin nedeni bu, hacimlenmek için veya pump hissi için yapmıyorum. aynı zamanda dayanıklılığımı da arttıracak. güzel şeyler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 eğer arkadaş alırsa MHP glutamine-SR , Gaspari SizeOn Max. Performance ve BSN No-xplode kullanıyorum şimdi bunların üzerine Optimum Platinuim Hydrowhey Muscle Tech Anabolic Halo Gaspari Super Pump 250 ve Animal Pak alıcam. No-xplode ve SizeOn stacklediğimden beri ağırlıklarım çok feci arttı ya 100 kiloya yakın omuz press, 110-120 kilo squat falan girmeye başladım. baya mutluyum stackimden şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gaspari sp 250 ile no xplode ayni isi goruyorlar diye biliyorum. gerek varmi bilemem ikisini ayni anda almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ulan dizimi sakatlamışım, squatta o yüzden ağrıyormuş :D Hayırlısı artık. Bir süre girmiycem squat. Eve dönünce bir ortopediste görünüp ona göre bakarım dalgama. İşin ilginci squat hariç hiçbir harakette ağrı hissetmiyorum. Hırsımı leg press'ten leg extension'dan alırım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Muscletech nitro-tech hardcore creatine içeriyormu? GG'den aldım ama elime geçmedi daha, içeriğinde creatine yazmıyor ama bazı yerlerde creatine kelimesi geçiyor. Bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben kullaniyorum nitrotech creatine degil whey gibi bir urun. cell-tech creatine iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kimler animal pak kullanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kanuni said: gaspari sp 250 ile no xplode ayni isi goruyorlar diye biliyorum. gerek varmi bilemem ikisini ayni anda almaya. no xplode bitince direk ona başlicam 1 hafta dinlenip. Çok methettiler SP 250 yi deneyesim geldi. No-xplode dan çok memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi tam 1 saat sürdü. 10dk koşu, bacak-sırt programı, abdominal ve oblikler. ayakta duramıyorum, merdiven inip çıkarken yaşlı nene styla. acayip yoruldum. kan işeyecem diye korkuyorum Kanuni yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sert bacak idmanından sonra merdiven inmek işkence gerçekten. Tutuna tutuna iniyorum çoğu zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 vücutculara özel bölüm açılsa sergilesek yav baksak yorum yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bıldırcın yumurtası deneyen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. 6 tanesi 1 tavuk yumurtasına eşitmiş ve protein olarak 6 kat farkediyomuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 @Laorx Bıldırcın yumurtasını araştırıcam bakalım neymiş harbiden dediğin gibiyse ve bi kötü yanı yoksa çok tüketmenin kullanılabilir. @Killer Kesinlikle katılıyorum. Şuradaki bilgiler toparlanıp çok da mütiş bi bodybuilding bölümü yapılabilirdi paticiğe. Konulara ayrılabilirdi bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Selamlar, ilk kez protein tozu almaya karar verdim 1kg whey gold için 100 lira çok mu? acemi kardeşinizi bi aydınlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 PROTEIN 7 bu site optimum nutrition'ın tr distribütörü yani bunlardan ucuza bulamazsın. on whey gold ürünü ise piyasadaki fiyat/performans oranı en yüksek ürün. amerika'da falan da bestseller o nedenle. kaliteli ve ekonomik bir ürün. ister bu siteden alabilirsin, ister gittigidiyor'daki dükkanlarından alabilirsin. gittigidiyor'dan alman daha mantıklı olur. aynı firma zaten, gittigidiyor daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Şuna göz at derim http://urun.gittigidiyor.com/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Protein-5-Lbs_W0QQidZZ27046189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 zegna'da body'ci bence yapar ayrı bi bölüm. koysak şöyle kaslı maslı fotolarımızı dfgkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Berkovich said: Selamlar, ilk kez protein tozu almaya karar verdim 1kg whey gold için 100 lira çok mu? acemi kardeşinizi bi aydınlatın. 75'e almıştım ben en son, yanında shaker vermişlerdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar