Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 fedexle falan da takılırsa pis oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 evet öyleymiş :S ama geldimi 3 günde elinde. artık supplement stack'imi tamamladım. on whey gold - sabah ve ant sonrası animal pak - ant öncesi öğünden 30dk sonra on glutamine - ant sonrası ve yatarken arı poleni - ant. dan 30dk önce. ahanda budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 arı poleni ne abi sdhfudshu çok komik duruyo onların yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bak bi google la bak içinde neleer neler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Tahin pekmez ekle sen oraya. Bi de mesir macunu. Onlarda da neler var neler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 uskudardaki ermis attardan icinde ari poleni olan bir karisim almistim enerji icin,ise yaramisti. Abi dedim cok halsizim bana ne onerirsin? adam bir macun cikardi ari polenli. bunu kullan yuzme biliyorsan eminonune kadar yuzerek gecersin dedi ahsdhsahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Kemarlos said: bak bi google la bak içinde neleer neler var :D valla bakcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 nerden bulabiliriz bu arı polenini şeklini cismini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 15 mayis itibari ile intense calismaya basladim. 1 saat suruyor artik gym ama geberiyorum fena aciyorrrr. ne yapiyorum derseniz; sabit agirlik (oncekine gore ilk sette girdigim agirlik) 15 tekrar 4 set, set aralari 30 saniye, hareket aralari max 1 dk. sonunda kendimi yerde buluyorum bitince :) 4 major grup 3 yan grup hareketim var. 3 gun on 1 gun off seklinde devam. kardiyoyu kestim artik. gogus (major) biceps (minor) gibi nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 En güzeli ; bende artık omuz - triceps veya biceps göğüs biceps - triceps bacak - sırt şeklinde çalışıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sevgili günlük, Yağ yakma iyi gidiyor ama artık ağırlıkları arttıramıyorum. Spor sırasında kendimi güçsüz ve zayıf hissediyorum. Ağır squat ve deadlift'lere girerken seti tamamlayamam diye korkar oldum ama zar zor tamamlıyorum kiloyu arttıramasam da. Belki de yağ yakmak için çok erkendi bilmiyorum ama ay sonuna kadar devam... Edit: Isınmak için bir kaç haftadır 5-10 dakka ip atlıyorum. Kickbox antremanlarında yaptırıyolardı. Hiç beceremiyordum. 4-5 seferde bir takılıyordum ya da ip arkadan kafama çarpıyordu. Şimdi nerdeyse hiç durmadan atlayabiliyorum. Tek bacakla atlayıp bacak değiştirebiliyorum, değişik bacak değiştirme paternleri kullanabiliyorum. Hatta bugün ilk defa crossover becerdim mutlu oldum. :) Sıra double under'larda (bir atlayışta ipi iki kez geçirmek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 valla mirage her hafta yeni bir stil deniyorsun bir turlu kalamadin bir programda :) konunun testeri oldun , cesit cesit programlar, cesit cesit dietler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yok yav bi buçuk aydır aynı programdayım. İki üç haftadır da aynı diyetteyim. Gerçi araya hastalık girince diyetin bir haftası yalan oldu ama değiştirmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ha pardon 2 sayfa once bir diet denedigini okumustum 1 hafta denicem demissin felan ondan seettim :D zaten takilmistim, sayende gereksiz veya super programlari belirliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Çok normal Mirage :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Dikkat ettim de bu başlıktaki aktif kişilerin çoğu niye bilgisayar mühendisi? :D Squat yaparken dizlerim acıyor niye olabilir? Fikri olan var mı? Isınıyorum, esniyorum, önce boş bar ile giriyorum hala oluyor. Arkadaşım önce leg extension gir sonra squat yap dedi bakalım bi de öyle deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Demekki ağırlığın dizlerine binen kısmı eklemlerine fazla geliyor. Kasların biraz daha büyüdüğü ve ağırlığın çoğunu daha rahat alabildiği zaman o ağırlıkla squat yapmalısın. Bence. Harbi niye herkes bilgisayar mühendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Leg press'te de ağır giriyorum. Onda hiçbirşey olmuyor. Squatta daha hafif girmeme rağmen son zamanlarda bir ağrı var hep. Çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 perfect, animal packin kutunsunda sabah kahvaltisi ile alin diyor ama sen neden gece alin diyorsun ? kisisel bir tercihmi yoksa altinda yatan baska seyler mi var :D ben degilim pc muhendisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 diz eklemlerinde sivida eksilme, meniskus baslangici, diz kapaginda sorun gibi bir cok baska sebebide olabilir, kikirdak dokuda zedelenme vs de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yok ben onu glutamine için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Kanuni said: diz eklemlerinde sivida eksilme, meniskus baslangici, diz kapaginda sorun gibi bir cok baska sebebide olabilir, kikirdak dokuda zedelenme vs de olabilir. Bak o hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ben en kotulerini yazdim canim, uzak dursunlar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bakalım biraz daha dikkat ediyim ısınmalarıma falan belki birşeyi ihmal ediyorum farketmeden. Hala düzelmezse bi uğrarım doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Squat teknik olarak yapması çok kasış bir hareket. Tekniğin tam doğru olmamasındandır muhtemelen. Ben 3-4 aydır hala tam oturtamadım hala uğraşıyorum. İlk aylarda böyle evde kendimi videoya çekip hataları düzeltmeye çalışıyodum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar