Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses Sorunsalı !

Khriska

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese iyi günler. Şimdi benim sorunum şu; bilgisayarda ses var windowsun sesleri winamp falan sesler var her zman fakat bazen film izliyceğim zaman ses gidiyor sonrasında şu sorunlar çıkıyor ekranda ve bunun oluşu sırasında, aniden windowsun teması, klasik temaya geçiyor ardından 1-2 saniye içinde tekrar eski temaya geçiyor ve ses internet üzerindeki videolar ve video oynatıcılardaki sesler gidiyor.Ama winamp ve windows sesleri kullanılabiliyor bu arada, sadece video oynatıcının ve net üzerindeki videoların sesleri gidiyor. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı ve düzelmesi için pc yeniden başlatmam gerekiyor yada aygıt yöneticisinden ses driverını kaldırıp tekrar aktif etmem gerekiyor, bilhassa bu sorun şu aralar çok sıklaştı.Dediğim gibi winampda ve windowsun kendi seslerinde bi sorun oluşmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum sorunla ilgili ssler aşağıdadır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sosyal ağlarda paylaş

Yok codecle ilgili yada flashla olduğunu zannetmiyorum, bu sorun üzerine 3 kere format attım tertemiz kuruyorum bi süre sonra tekrar aynı sorun, donanımdan şüphelendim ilk başlarda ama bi ardaşımın cafesinde de aynı sorun olmuş pc lerin çoğunda donanımla ilgili değil dedi bana. Kafam çok karışık aslında :)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Yetersiz bilgi var burada, pek anlaşılmıyor. Ama flash'ın böyle sorunlar çıkardığı bilinir. Flash'ı kaldır, öyle dene. Aklıma bu geldi bir.

Verebileceğim bu kadar ya şu an mesela winampda müzik dinliyorum sorunsuz fakat yazdığım sorun devam ediyor film izleyemiyorum netten videonun sesini duyamıyorum, çok ilginç bi sorun :S
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten problem hakkinda hicbirsey anlayamadim; cok sey yaziyor ama hic birsey yazmiyor =]

ses karti nedir, bilgisayar nedir, notebookmudur, hangi girislerden ses alinamiyor, onboard ses kartiyla birlikte baska ses karti mi kullaniliyor vs. Makine ne zamandan beri duzgun calisiyorduda simdi boyle bi problem cikti? Cikmadan once yaptigin birseyden supheleniyormusun? vs. vs...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...