Khriska Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Öncelikle herkese iyi günler. Şimdi benim sorunum şu; bilgisayarda ses var windowsun sesleri winamp falan sesler var her zman fakat bazen film izliyceğim zaman ses gidiyor sonrasında şu sorunlar çıkıyor ekranda ve bunun oluşu sırasında, aniden windowsun teması, klasik temaya geçiyor ardından 1-2 saniye içinde tekrar eski temaya geçiyor ve ses internet üzerindeki videolar ve video oynatıcılardaki sesler gidiyor.Ama winamp ve windows sesleri kullanılabiliyor bu arada, sadece video oynatıcının ve net üzerindeki videoların sesleri gidiyor. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı ve düzelmesi için pc yeniden başlatmam gerekiyor yada aygıt yöneticisinden ses driverını kaldırıp tekrar aktif etmem gerekiyor, bilhassa bu sorun şu aralar çok sıklaştı.Dediğim gibi winampda ve windowsun kendi seslerinde bi sorun oluşmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum sorunla ilgili ssler aşağıdadır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yetersiz bilgi var burada, pek anlaşılmıyor. Ama flash'ın böyle sorunlar çıkardığı bilinir. Flash'ı kaldır, öyle dene. Aklıma bu geldi bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bence codeclerden. fdd falan kuruluysa audio codeclerinden ilgili videonun audio codec ini değiştimeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yok codecle ilgili yada flashla olduğunu zannetmiyorum, bu sorun üzerine 3 kere format attım tertemiz kuruyorum bi süre sonra tekrar aynı sorun, donanımdan şüphelendim ilk başlarda ama bi ardaşımın cafesinde de aynı sorun olmuş pc lerin çoğunda donanımla ilgili değil dedi bana. Kafam çok karışık aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 GERGE said: Yetersiz bilgi var burada, pek anlaşılmıyor. Ama flash'ın böyle sorunlar çıkardığı bilinir. Flash'ı kaldır, öyle dene. Aklıma bu geldi bir. Verebileceğim bu kadar ya şu an mesela winampda müzik dinliyorum sorunsuz fakat yazdığım sorun devam ediyor film izleyemiyorum netten videonun sesini duyamıyorum, çok ilginç bi sorun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 İnternetten mi izleyemiyorsun? Youtube falan kullanmaya kalkınca mı gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yok durup dururken gidiyor ya bide bu arada ses gidince ev arkadaşımla olan ağdaki dosya paylaşımı da kapanıyor sorunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Birşey söyleyemeyeceğim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hiç bu sorunla karşılaşan yok mu yav :). Tek bedevi benmiyim ki acaba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://rapidshare.com/files/211471825/missing.reg bu dosyaya çift tıklayıp evet de bakalım düzelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ekledim bakayım biraz zaman geçsin, çünkü yeniden başlattım pc yi şuan az önce gittiydi gene, düzelirse tekrar yazarım buraya. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Olmadı, gene aynı sorun meydana geldi müzik dinliyorum ama ses driverını görmüyor pc de yüklü ses aygıtı yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Hakikaten problem hakkinda hicbirsey anlayamadim; cok sey yaziyor ama hic birsey yazmiyor =] ses karti nedir, bilgisayar nedir, notebookmudur, hangi girislerden ses alinamiyor, onboard ses kartiyla birlikte baska ses karti mi kullaniliyor vs. Makine ne zamandan beri duzgun calisiyorduda simdi boyle bi problem cikti? Cikmadan once yaptigin birseyden supheleniyormusun? vs. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hmm nasıl anlatsam bilemiyorum ki, yeni bi xp indirdim kurdum netten şuan bi sorunla karşılaşmadım bakalım artık tekrar olucak olursa düzgün bi şekilde en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışıcam, teşekkürler yardımlarınız için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar