Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Fenerbahçe 20.03.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/id/24948845/

Ntvspor ne cıvık yazmış öyle ya.
bLackcha0s said:

Bursa için çok kolay bi maç olucaktır şüphesiz Ertuğrul Sağlam bu 3 puanın garanti olduğunu bilerek yedek ağırlıklı kadroyla çıkacaktır.

bLackcha0s said:
KALECİ ATTI GOLÜ DAHA NE KADAR KOLAY OLSUN

Haha :D . Fenerden bu yıl adam olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Allahın sopası yok diye boşuna dememişler.

Galatasaray 2-0 dan maç verdi diye sevinenler 87. dakkadan sonra maç verdiler. Bir de işin ilginç tarafı rakibin kalecisi bile gol attı.

Neyse futbolu ve rekabeti eğlenceli hale getiren iki güzide klubümüzü bu vesile ile tekrar tebrik edelim, onlarda olmasa şu naçizane forumlarda yazacak satırlar bulamayacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Sercan denen çocuk defalarca 4-5 kişiyi çarşı pazar yapıp hiç etti pozisyonları. :D adam çok yetenekli ama biraz sakin olmalı ve futbol zekası kasmalı fsdfs.

emre'ye de tribünler baya bir küfretti, sahada her 2 li mücadeleden sonra çıldırdı zaten kendisi, ramak kaldı kırmızı görmesine. seyirci üzerine gitti mi adam kontrolü falan yitiriyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha Bursa sokakları tıklım tıklımdı lan bol bol bağırdım bende taşkınlıklar yaptım. :D Bu arada FOX Tv'de şimdi gördüm stadyumdan çıkan apaçiler stadın yanında düzenlenen kapalı spor salonundaki kickboks dövüşlerine gitmişler izlemeye kral bizim Bursa'nın adamı ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Galatasaray 2-0 dan maç verdi diye sevinenler 87. dakkadan sonra maç verdiler. Bir de işin ilginç tarafı rakibin kalecisi bile gol attı.

Dün benim eğlendiğim kadar eğlenmenize ihtimal yok ama o nolacak :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
harrykewell said:

Dün benim eğlendiğim kadar eğlenmenize ihtimal yok ama o nolacak :p

O halde sende benim kadar uzağa işeyemeyeceksin demektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...