Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Löw Mesut Özil'i kadroya almadı

unK

Öne çıkan mesajlar

Almanya Milli Takımı'nı tercih eden Mesut Özil, Löw tarafından 2010 Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarının kadrosuna alınmadı.

Teknik direktör Joachim Löw, Liechtenstein ve Galler'le oynayacakları maçların 23 kişilik aday kadrosuna Lukas Podolski, Robert Enke gibi isimleri çağırdı ancak daha önce bir kez milli takım kadrosuna çağırarak Türkiye adına oynama şansını ortadan kaldırdığı Mesut'u aday kadroya almadı.

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen defans oyuncusu Serdar Taşçı ise Löw tarafından milli takım kadrosuna davet edildi.

milliyet.com.tr

---

Bariz belliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sürekli almak zorunda değil ki ? Formun düşüş vardır,sakatlanmıştır vs. ne bileyim daha iyi oynayanlar vardır.Amma dert edildi şu,daha çok genç ve önünde uzun bir kariyer var.Alman basınının en çok üstünde konuştuğu genç yeteneklerden,

ayrıca haberde öyle bir yazılmış ki Mesut Türk Milli Takımı'na gitmesin diye üzerinde oyunlar oynanmışta hakkı elinden alınmış,artık daha çağrılmayacakmış gibi

edit: ha ben yazana kadar da tunch yazmış olayı :) yine de editlemeyeyim asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim hep kadroya alınma garantisi vermiş. hatta ilk 11 garantiside verdiği söyleniyor. ama o kadar da değildir.

ben mesut'un gönlü neredeyse orayı seçmesinden yanaydım. hala da öyleyim. ama seçilmez bu gidişlede. kendileri kaybeder yani. zeki oyuncuları yok çünkü. sıkıntı yaşarlar gene
Sosyal ağlarda paylaş

kendi açıklaması vardı daha 2 gün önce sabah'ta mı ne yazıyordu.
ben seçim aşamasına gelene kadar hiçkimse türkiyeden gelip de gel bize demedi diyor adam.orda doğmuş orda büyümüş orda okumuş orda çalışıyor ne yapacak türk milli takımında..kamptan kampa gelecek yani bariz,herhangi bir duygusal bağ yok bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu geçtik şu olaya hastayım ben,sen adam gibi scout yollama,yurt dışında oynayan gençleri takip etme,onlarda gidip başka milli takımları seçince vatan haini de

Eren Derdiyok,Gökhan İnler vs. aynı şeyler yazın bunlar niye bize gelmedi diye çok tartışıldı,hala da tartışılıyor.Adam olsa milli takımın başındakiler biraz düşünür niye diye ama yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...