BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hadi hayırlısı ya finale çıkarlar işallah
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 final bu abi.. 13 sayi fark yaparsak kupa geliyor..
GEd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: hadi hayırlısı ya finale çıkarlar işallah inşallah :D Finalin finaline doğru emin adımlarla
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yanlız şu son 3lük yenmezdi ama. tek başına 3 kişi o kadar geri yaslanır mı ya :/
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 uzaması iyi oldu. bela savunmacıları yok oyunda.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bulanık sıcırttılar yine son dakikalarda. son hucumu cok rezil oynadık, foul yaptırıp macı almıstık simdi. neyse uzatmada en iyi savunmacıları oynamıyo, oyle dedi yorumcu kadın.
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 maçı izleyemiyorum link varsa verin yoksa skor yazın bişi yapın
GEd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Maç bitmek üzere zaten Şurdan skor takibi yapabilirsin http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/11401513.asp?gid=229
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 21 sayı fark galiba 81-70 bitti dimi aslanlarım benim be=)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 baya dağıldı rakip. helal olsun :)
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 taraftarlar çıldırmış bağırıyor: sana göre tesadüftür bize göre söke söke sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde" anlayana..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yalnız bana göre son perioda kadar seyirci çok iyi değildi. vasattı. zaten son periyod ve uzatmalarda seyirci devreye girince çözülmekte olan rakip dağıldı gitti
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vay be avrupa kupası yahu boru değil, helal olsun. böyle iki ayaklı final, averaj eşitliğinde uzama falan ilginç bi final oldu basketbol için, ama sonuç olarak şu an dedikleri gibi, kupa bizim müzemizde :P
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Birincisi basket olduğu için önemsiz, ikincisi kadınlar olduğu için oynayanlar, önemsiz. Yani zaten sıkıcı bi oyunu, lesser ırk oynayınca hepten berbat olduğu gibi bi de bnu turnuvasını mıyapıyolar, pehh... Şaka bi yana tebrikler.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Helal olsun valla. o ufak sarışın kızın hastasıyım
Pha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Çok iyi maçtı, yine bir ilki yaşattığın için teşşekkürler GS. Basketbolla alakalı herkesin taraf tutmaksızın izlemesi gerek Seimone'yi diyorum, cidden 10 cm + 15 kilo ekle koy 2 numaraya TBL de oynasın.
eldar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Taraftar tvden nasıl gözüktü bilmiyorum ama benim gördüğüm en iyi galatasaray seyircisiydi; çok olmak bağırmak bir yana 3. periyotta düşen takıma çok doğru destek oldular. Maça fırtına gibi girdik fakat maçın sonuna soluğumuz yetecek mi korkusu vardı. Sonuçta 3. çeyrekte Taranto toparlandı ama onların da dar rotasyonlu oynaması maçın sonunda dirençlerini kırdı. Özellikle son çeyrek farkın 6-7'de kilitlendiği dakikalar stres doluydu. Tribünde güzel bir sinerji vardı diyebilirim, çocuklu aileler, spor-sergi günlerinden beri basketboldan kopuk olanlar, çılgın tayfa ve en çılgını sabri... Tribün ve daha da önemlisi takım kesinlikle benden daha çok inanmıştı kupaya. Bunu daha ilk dakikadan itibaren iliklerimizde hissetik.
Öne çıkan mesajlar