Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Winner of Eurocup 2009


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

eurocup yarı finalinde galatasaray bayan basketbol takımı ilk maçta deplasmanda 61-47 yenildiği dinamo kursk'u, istanbul'da biraz önce sona eren karşılaşmada 62-39'luk skorla mağlup ederek finale yükseldi. finaldeki rakip taranto basket. ilk maç deplasmanda, ikinci maç istanbul'da. bu da büyük avantaj.

ayrıca 62 sayının 38'ini augustus attı. respect.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki maclı final mi olur lan sdfdsf.
acıkcası gecen seneki gibi yine yarı finalde eleniriz diye bekliyodum. ilk macı 14 sayı farkla verince umudum kalmamıstı. ama ne yapmıssa o augustus mudur nedir 38 sayı atmıs. insan mısın be kadın.

http://www.galatasaray.org/images/haberler/19/B_3468_B.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel maç oldu genelde, aslında şu takımın normal şartlarda 2 maçı da alabilmesi lazım ancak doğru dürüst organizasyon eksikliği ayrıca oyuncuların stres olması işi zora sokmuştu. İlk yarıyı 6 sayı geride kapattığımızda umutlar azalmıştı ama agustus ilk defa gerçek oyununu oynadı ve baskılı defans + seyirci uğultusuyla karşı takımı ambale ettik. Böylece ikici yarı boyunca sadece 11 sayı yerken agustus'un deli yüzdesiyle de farkı açtık. Darısı final maçlarına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.biletix.com/event.htm?id=KB114
normalde 5 liraya 2 mac izleniyor, finale cıkınca fiyatlar birden katlanmış. taraftarı soymaya calısan yonetime tebrikler. sonra basket macına kimse gelmiyo diye dert yansınlar, te ebesinin damına gideriz bekle.

ayrıca 30 liraya bursa macını izlerken, ispanya macını 20'ye izliyorum. bi de tebrik de bunun icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gecen mac rakip 39 sayı atmıstı, augustus tek basına 38 sayı atmıstı. yine oyle bisey olursa zaten rahat gomeriz. ayrıca finalin 2 mac olması iyi olmus. kendi sahamızda oynama avantajını kullanırız cok guzel. hem taraftar baskısı ile rakip kolay etki altına alınır, bi de takım gaza gelip biraz daha iyi savunma yaparsa 13 sayıdan fazla fark atmak zor değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle zor değil falan derken bir şeyler biliyor musunuz yoksa tahimini mi çünkü bence 14 sayı harbi zor; tahminen %20 civarıdır bizim kupa şansımız.

Bir önceki tur yarı finale dönersek, evet deplasmanda fark yediğimiz takıma daha büyük bir fark attık ama o takım hafta içi kendi liginde bizim çeyrek finalde her iki maçta yendiğimiz bir diğer takımdan deplasmanda 20 sayı fark yemişti. Kaldı ki bir önceki turda da deplasmanda 20 civarı yemişlerdi.

Taranto basket ise kupanın favorisi Dinamo Moskova'yı kendi evinde 5 sayı farkla yenip sonra deplasmanda 10 sayı ile yendi. Ayrıca disiplinden kopmayan bir takım olduğunu da gördük rakibin.

Şansımızı düşük görmekle beraber maç günü tribünün ve takımın ve tabi rakip takımın performansına bağlı bir umudum var. Agustus tek başına da bu maçı götüremez mutlaka birilerinin ona katılması lazım; son çeyrek ölüyor kız. Bir avantajımız Taranto'nun geçen turun etkisinde kalıp bizi rahat geçeceğini düşünmesi ama final maçı olduğu için rehavet beklemiyorum.

Son olarak eğer kazanırsak televizyondan izlerken solda kalan potanın odun gibi olmasının payı olacaktır. Özellikle ikinci yarı Taranto'nun bu potaya hücum etmesi halinde şansımız artar aksi taktirde ilk yarıdan fark yapmak gerekecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...