Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İyi kötü bir ilişkinin daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bi halt hissetmiyorum şuan. Enteresan bir durum. Ulan iyice soğuk kanlı bi adam olduk. Nese uzun lafın kısası önümüzdeki maçlara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 haydi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İyi tarafından bak 1.Karı dırdırı yok 2.yi bulamadım lan Kötü tarafından bakarsak eğer nelerin olmadığı gayet açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sana kız mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 O seni kaybetti hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 4S kuralı birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Eheh abi yok ağzıma geleni söledim telde kapadım yüzüne o yüzden içim rahat. Dur bakalım var bir iki aday. Yaparız bişiler. sdf Bu sefer 4 s kuralının seven tarafında değildim o yüzden Np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oooo çok iyi hacı tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 eet doğru taraftaysan ilginç bir şekilde sorasında kız da geliyo. hem de peşinden eskisi koşuyo baya net. sanki üzülen iyice üzülsün, üzülmeyen de sevinsin diye yaratılmış sistem. aşka komünizm istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Beni üzdüğün gibi sende üzül derse bitersin o zaman gege olursun tutuyo valla bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Abi o beddualarla gg olacak olsam çoktan ecüş bücüş bişi olmuştum sdfhklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hacı adam playboy çıktı kaç kaçççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Senin duanla yaşamadımki bedduanla öleyim !!!! ! !! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hayatımın yönetmeni benim istediğime rol veririm istediğime yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 way bea bize de öğretsene. köpek gibi mi davranıyosun kızlara yoksa sfgdfgsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yok biri çıkıcak ve üzülceksin görürsün ahanda bu topice de dönüp bakıcaksın darta demişti diceksin.Bende öyleydim.. En son beni üzdğün gibi inş snde bi gün üzülürsün dedi.. 2-3 haftadır yeni yeni toparlanıyorum terkedilince :D o yüzden sakat beddualar :D Bana tuttu Allah tutturmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evet 4s kuralını uygularken kızı her zaman senin haklı olduğuna inandıracaksın ki bedduası tutmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yılların skcileri burda toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bırak abi ne bedduası. İlişki sonrası üzülecek toyluk zamanları geçtik yani. :) Nasıl olsa yine birisini seviosun. Birisi seni sevio. İyi güzel günlere eyvallah dicen önüne bakıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 "i want to see front" - fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tabi ya laylaylom haya en iyisi lan napıcan 1 hafta biriyini seversin öteki hafta birini en basiti aslanım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 örnek aldım bu bakış açısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dalga geçmeyin lan, sallamadığım ayrılmadığım manasına gelmio. Teknik olarak hüzünlü bi topak olmak zorunda. sdfhklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Adamda aşk acısı var. Trolleyeni kişiselden terk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Flame daha kaç kez senden bu sözleri duyucam ben? hani içsel olarak çok mutlusun falan bunu biliorum bari tensel olarak üzül :D ruhsuzzzzz!!! bi de küfretmiş kıza lanet ossun senin gbi arkadaş olmaz olsun hem cinslerime kötü davranıosun sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar