Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 önceden de yazmıştım tekrar yazıyorum, acısına katlanamayacağım bildiğimiçin istemiyorum köpek,kedi, hamster filan... fazla baglanınca hayvana ve birden koparılınca hayatında yaşayabileceğin ikinci en buyuk uzuntuyu yasıyorsun... basın saola trojancim elbet bir gun unutacan, eski resimleri varsa onlara bak anıları hatırla ve mutlu ol, tıpkı eski gunleri anan yaşlı kimseler gibi...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Başın saolsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 eet basın sagolsun benım hamsterım gecen yıl oldugunde hıssettıklerımın daha fazlasını hıssedıyorsun sanırm[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Geçmiş oLsun.. Hayat boyle işte.. Üzme kendini çok. Umarım kısa zamanda atlatırsın..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun, kedim ellerimde ölmüştü o acıyı iyi bilirim.. allah sabır versin ne diyim.[signature][hline]
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benimde civcivlerimi karga almıştı. bi kerede kendim ezmiştim küçükken.köpeğimde öldü.minicik kuzular vardı onlarıda bakamayız die vermiştik. bidaha bakmıcam hayvanlara diye yemin ettim ama dayanamadım minicik bi köpeim var.şimdi kocaman oldu.onun da acısına dayanamam heralde.çok kötü bişi ya. başın saolsun :(((
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benimde kedim olmuştu yıkılmıştım başın saolsun bir kitapta okumuşrtum acısını hafifletmek için onun adına bir ağaç dikin diyordu bence denemelisin[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arkadaşlar tek sorununuz hayvanlar olsun.. Bu kadar buyutmeyin gozununuzde. Allah korusun ama milletin yakınları ölüyor.. Hepimiz birgün toprak olacağız.. Buna bu kadar üzülmeyin.. Adam gibi bir şey yiyemeyen, aç olan bir sürü insan var.. Not=Bana duygusuz demeyin lütfen..Sdc bu kadar üzmeyin kendinizi demek istiyorum[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başı sağolsun :( baya etkiler insanı, bilirim..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın saolsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın saolsun başka haywan fln almazsan ii edersin bence[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 küçükken kuşum kaçmıştı çok ağlamıştım, ama köpeğim olmadı hiç daha kötüdür onun acısı başın sağolsun[signature][hline];;suitfly icq
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Başın sağolsun çok kötü insanın sağdık bir dostunu kaybetmesi =([signature][hline] The Truth is out There
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 İnsanın onca yıl beslediği köpeği ile bir yakını arasında duygusal anlamda çok bir fark yoktur. O sebepten ölen köpeğin/kedinin arkasından çok üzülme değmez demek ile, ölen yakın bir arkadaşının arkasından üzülme değmez demek arasında pek bir fark yoktur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun 6 yıl öncede benim bi köpegim ölmüştü.[signature][hline]i love this game!
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki: arkadaşlar tek sorununuz hayvanlar olsun.. Bu kadar buyutmeyin gozununuzde. Allah korusun ama milletin yakınları ölüyor.. Hepimiz birgün toprak olacağız.. Buna bu kadar üzülmeyin.. Adam gibi bir şey yiyemeyen, aç olan bir sürü insan var.. Not=Bana duygusuz demeyin lütfen..Sdc bu kadar üzmeyin kendinizi demek istiyorum abartıyosun, bi insanla bi hayvan arası belki pek alaka yoktur ama pekala insanlar hayvanlarıda en az yakınları kadar seviyo... farkındaysan zaten hayvan acısı en kötü 2. dedim, en kötüsü aile yakını tabiki o ayrı ancak hayvan acısını tatmadan da "üzülmeyin peaa, daa kimler ölüo peaa" demek dogru deil bence... anısına agacadikmek de iyi oalbilir, ona bakıp hatırlarsın, agacı ne kadar da cok seversin ozaman, ona bakıp hayvananını anarsın, (enkotu ihtimal turkiye cöl olmaz :) )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun geçen gün televizyonda bi veterineri göstermişti adam kendi arazi alıp hayvan mezarlığı yapmıştı bir araştır istersen (istanbul da idi)
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: fedaykin, 18 Mayıs 2004 20:04 tarihinde demiş ki: İnsanın onca yıl beslediği köpeği ile bir yakını arasında duygusal anlamda çok bir fark yoktur. O sebepten ölen köpeğin/kedinin arkasından çok üzülme değmez demek ile, ölen yakın bir arkadaşının arkasından üzülme değmez demek arasında pek bir fark yoktur. +1[signature][hline] The Truth is out There
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 =O([signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ah canım ablacım benim yeni gördüm topiği çok üzüldüm .. :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 trojanmistress başın sağ olsun.. :([signature][hline]son 32 gün..
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Başın saolsun[signature][hline]:))) !!! ........................
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE=???!!!!!!!! NAsi yaa ?? GEYŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :([signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yapma ya :(((( daha dün konuşmuştuk:( çok üzüldüm..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Öne çıkan mesajlar