Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğim öldü :,(

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam iyileşti diye sevindiim, bunu forumlarda sizinle paylaştıım en son dakikalarda -sanırım öğlen 12 idi- veterinerden gelen bi telefonla yıkıldım ... bebeim sabah 3 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu beni bu manasız yaşantımda yalnız bırakıp gitti... HOŞÇAKAL Bİ TANEM, SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM İLK GÖZ AĞRIM BENİM....[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
başın saolsun[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
benimde labradorum var o da birgün her canlı gibi ölücek..
bende ölünce üzülücem her köpek sahibi gibi ama önemli olan onunla yaşamış oldugun güzel günleri evin içindeki hallerini unutmaman..
mekanı cennet olsun..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
siz saolun... inanın üzülmek yetmiyo gibi gelio ... daha fazlası olmalı sanki, sadece üzülmek O'na yetmez ki...haksızlık olmaz mı...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
walla tüylerim diken diken oldu... tamda iyileşmişti öyle yazmıştın son olarak. geçmiş olsun başın saolsun...:-([signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
başın sağolsun :(. ama yenisi almak eskisini sevgisini geri getirmez![signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Mesaj tarihi:
Daha ne gelir ki elinden üzülmekten başka? Başın sağolsun. Hayvanının ölmesi insanı nasıl üzer bilirim.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Başın sağolsun. ):[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
benim içim kaldırmadı ama arkadaşlarım saolsunlar gidip O'nu yemyeşil bi tepeye, bir kayanın hemen yanına gömdüler (üstelik geyet hoş ufak bi tören bile yapmışlar ) ... ve bu bana bi gerçeği tekrar hatırlattı : KOSKOCA BAŞKENTTE BİR HAYVAN MEZARLIĞI YAPILMAZ MI BE, ALLAH BELALARINI VERSİN. gerçi insana bile değer verilmeyen bi ülkede böyle bişeyi beklemiş olmak tamamen benim kafasızlığım sanırım...

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 18 Mayıs 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gerkçekten üzüldüm ancak öğrenebildim
başın sağolsun nasıl bir can yoldaşıydı senin için tahimin edebiliyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
*! Kaşıkladığı yoğurdu ve yudumladığı sodasını uzatır*[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
başın saolsun :([signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
KOMŞUUU YAPMAAAAA başın saolsun yaaaaaa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Başın sağolsun :-(

Bildiğim kadarı ile Ankara'da Hayvan Mezarlığı olması lazım. Aşağı yukarı bir hafta önce show tv-haberlerine'de çıkmıştı. Yeni açılmış...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
  • Yeni Oluştur...