Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Lan Karşıyakada oturuyorum neden taaa Bucaya veriyosun benim sınava giriş yerimi delimisin lann! ne istiyon benden? Diğeri de bornova hiç bilmediğim bi lise bi de yer tarif etmşler anadolu lisesi yanındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bornova hangi lise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 belli oldumu sınav yerleri tarihi ? geldimi postayla evine ? bana gelmedi lan daha hep böyle oluyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hoca altaylıdır isyan marşı dinlemiştir. dördübirarada cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben yine kayıt yaptırmayı unuttum ak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Llama said: bornova hangi lise Mazhar zorlu anadolu teknik lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/3585/trollus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Dartanian said: Llama said: bornova hangi lise Mazhar zorlu anadolu teknik lisesi oha bide bornovalı olcam nerde lan bu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit said: belli oldumu sınav yerleri tarihi ? geldimi postayla evine ? bana gelmedi lan daha hep böyle oluyo akbana bugün gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Llama said: Dartanian said: Llama said: bornova hangi lise Mazhar zorlu anadolu teknik lisesi oha bide bornovalı olcam nerde lan bu yer bal'ın yanındaki teknik lise işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Llama said: Dartanian said: Llama said: bornova hangi lise Mazhar zorlu anadolu teknik lisesi oha bide bornovalı olcam nerde lan bu yer Hayatımın yarısı kpark meydan arasında geçti ama bilmiyorum nerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kermit banada bugün geldi zaten gelir bu haftaiçinde gelmezse araştır derim nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utopia said: bal'ın yanındaki teknik lise işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Thx utopia.Üff çok ters ve zaten öss'ye hazırlandığım için kalıcam :( ama gidiyoz işte formalite icabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben orda doğdum o parkta orda ölcem herhalde bi foto falan filan varmi tanıma ihtimalım varmı seni acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utopia said: utopia said: bal'ın yanındaki teknik lise işte altay ticaret o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 garaj tarafındaki değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aa karıştırdım, öbüründe bi arkadaşım össye girmişti fekat hatırlamıyorum şu an, bulurum ama. http://www.mazharzorlu.k12.tr/images/kroki.jpg karıştırmamışım, I win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 in google we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hatuna bak kroki bile yapmış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utopia said: aa karıştırdım, öbüründe bi arkadaşım össye girmişti fekat hatırlamıyorum şu an, bulurum ama. http://www.mazharzorlu.k12.tr/images/kroki.jpg karıştırmamışım, I win. saol utopia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Llama said: hatuna bak kroki bile yapmış yuh hahahahah ya yok google'da sitesinde vardı onu hatırladım, cp yapıverdim linki =P rica ederim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben bir kere girdim aöf ye.. bir sınav oldum.. sonra bıraktım.. seneye halkla ilişkiler m ialsam diye bakınıyorum.. işime yarayan bölüm de yok.. ya da birçılgınlık yapıp veterinerlik okurum belli mi olur giderim çiftliğe inekleri kuzuları koyunlrı danaları muayene ederim çiftlik hayatına başlklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 açıköğretimde varmi be vete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar