Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her sabah baş ağrısı ile uyanmak.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar muntazam olarak her sabah baş ağrısı ile uyanıyorum. doktora gitmeye hem korkuyorum hemde üşeniyorum çünkü salak salak teşhisler koyma ihtimalleri çok yüksek. varmı benim gibi bu dertten muzdarip arkadaş ? bazıları başını sıcak tut diyor. en sonunda gidicem doktora da allaha emanet gidicez artık. ne yapmalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç sebebi olabilir ama en doğrusu doktora gitmek elbette.
1. Oksijensiz kalıyorsundur. Odada seninle aynı havayı paylaşan bitki, pet var mı? Veya gereken kadar oksijen almanı engelleyen fiziksel bir sorunun olabilir mi? Genizeti veya ne biliyim burun kemiği eğriliği falan.
2. Sigara içiyormusun?
3. Uyku saatlerin. Çok uyuyor olabilirsin. Az uyuyor olabilirsin. Saçma sapan saatlerde uyuyor olabilirsin yani sabaha karşı yatıp 8 saat uyumak ile normal saatte yatıp 8 saat uyumak çok farklı.
4. Yatmdan evvel uğraşın nedir? Yani saatlerce PC başında oturuyorsan veya TV izliyorsan ondan olabilir.
5. Gözlerin bozuktur ama farkında değilsindir.
6. Yattığın yatağa cam veya kapıdan rüzgar giriyordur ve baş ağrısı yapıyordur.
Aklıma gelen başka sebeb bulamadım :P
Sosyal ağlarda paylaş

- özellikle kışın oluyorsa sinüzit olmuşsundur ve üzerine yattığın yer ağrıyorsa muhtemelen en büyük sebebi budur.
- vücudun susuz kalıyorsa dehidrasyon yüzünden ağrıyor olabilir dehidrasyonun en önemli sebebi gece alınan alkoldür ki o yüzden alkol alınan günün ardından baş ağrısı olur. Yatmadan önce bol su iç.
- Allah korusun en kötüsü tümör ur vs olabilir
onun için doktora gidiniz lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

he onu diyecektim. baş ağrısının trilyon çeşidi ve sebepleri vardır.

tümör dediğiniz olay sadece baş ağrısı ile belli etmez. bulantı, kusma, baş dönmesi, sara nöbeti, denge kaybı, kafa içindeki şiddetli basınç vs birçok belirtisi var yani.

yetersiz su içme bile baş ağrısı sebebi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Benim de ağrıyor zaman zaman. Sebebi sinüzit ve burunda kemik eğriliği (haliyle oksijen vs sorunu).

bende de vardı senede yaklasık 4 5 ay baş ağrısıyla güne başlıyordum sinuzit ve kemik eğriliği yüzünden. ameliyat oldum rahatladım şimdide burun etlerim büyük olduğu için nefes alma sıkıntısı çekiyorum ama baş ağrısından bi nebze iyidir bence nefes alamama.
Sosyal ağlarda paylaş

Oksijensiz kalmıyorum yani en azından kalamam karşımda balkon var salonda çek yatta yatıyorum.

Sigara içiyorum. alakalı olabilir ama o kadar tiryaki bi tip değilim. hatta bu aralar bırakma hevesınde falanım. günde 3 tane falan içiyorum. etkili olucağını sanmam.

evet uyku düzenimde ara ara ayarsızlıklar olabiliyor. hele ki şu okul + dersane dönemınde felaket bi uyku dengesizliği sorunu

Pc ile uğraşıyorum yatmadan önce ama ne biliyim o kadar çok değil zaten gözler bozuk. ama uzak ile alakalı. doktor uzağa bakarken sorun yaşarsın dedi mide bulantısı bile çekebilirsin dedi. yakın ile herhangi bi problemım yok.

en iyisi bi doktor kullanmak

He birde şöyle bişi var. Muhteşem göz ağrıları falan çekiyorum sabahları baş ağrısı ile karışık sol gözümde felaket ötesi bir ağrı. Önümüzdeki ay göz doktorumda randevum var kontrol hesabı falanda onuda söylicem. gözlük aldık bişeye yarar dedim yine aynı şey. öff.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı baş ağrısı bende de oluyo bazen
kontrollü deneyler sonucu öğrendiklerim

- pc başından kalkıp direk yatarsam ve 8 saatten az uyursam bu şekilde 2 saat ağrıyor.

-pc başından kalktıktan 1 saat sonra yatarsam ve 5 saatten az uyursam 1 saat ağrıyor

-tüm gün 25 m2 odada sayılırım. yatmadan önce odayı yarım saat havalandırırsam üstteki değerler yarıya düşüyor

-10 duble rakı içersem kesin ağrıyor

- 5-10 duble rakı içersem ve son dubleden 1 saat sonra yatarsam ve yatmadan önce 1 lt su içersem ağrımıyor, aksi halde ağırıyor

- 5 dubleden az içersem ağrımıyor. oda havalı olacak ama

- canım bişeye sıkkınsa ve uyuyamadıysam ağrıyor.

şimdilik bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...