Kaçırmam bu fırsatı tabi ki! Neyse ki evimin epey dibinde oy kullanıyorum. Yoksa ben de nasıl oy kullanmayacam grubunda olurdum gibi. Oy kullanmamanın da bir cezası var sanırım da etrafımda oy kullanan çok az insan var ve ceza gören hiç kimseyi tanımıyorum.
Epic Fail :P TC kimlik numarasız da oy kullanılabileceği kararı çıktı reklamı baştan çeksinler plz :)
numarasız oy kullanılabileceği kararı çıkmamıştır.sadece kimlik değiştirmek yerine nufus kaydı almanız yetecektir.tc kimlik no olmazsa mükerrer oy doğar.
Evet pardon ufak birşeyi yanlış yazmışım Nüfus Cüzdanında TC kimlik zorunluluğu kaldırıldı. Ancak yinede onaylı bir TC kimlik nolu elge gerekiyor tabi. Haber
aa henüz sizin uzunluğu belli ipleriniz evlere dağıtılmadı mı?
öte yandan o seçim kurulundan gelen dikdörtgen kağıt olmadan da gidip oy atabiliyor muyuz o önemli bir soru. bikaç defa taşınınca ikametgahımı bile kaybettim. Dolayısıyla o kağıdın nerde olduğunu bulmam mümkün değil.
oylar anti-chp ye bu arada chp li varmi o kadar elestiri yamuruna tutuyom kimse gikini cikarmiyo nasil bi baykalfansligi anlamadim gitti
ben kuran kursuna karsiyim is kursunu desteklerim ve klicdar oglu aday olsa bile kuran kursu kuran kursudur...
Öne çıkan mesajlar