Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Google'ın yeni moderator programını denemek için bir tane kurdum. Hadi bakalım Başbakan karşınıza olsa sormak isteyeceğiniz seviyeli ama zorlu sorularınızdan yazın bir iki tane :) Sonra insanlar oyladıkça "off bu soru da ne kral olurdu ya !" sorusu sizinki olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Link : Başbakan'a Sorun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Van minüt dedi el kol yaptı kendi kendine uninstall yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ahaahh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paticik için öneriler ? Belki her hafta en çok oy alan öneri hayata geçer :) Hangi özellikleri görmek isterdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Başbakana Yeni sorular eklendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 arkadaşlar teşekkürler bu ilginç muhabbet yayılırsa belki ünlü bile oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bizim basbakan girisir bu moderatore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 çiziktirdim bende bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 google moderator da ip ban yer yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Giovanni said: Google'ın yeni moderator programını denemek için bir tane kurdum. Hadi bakalım Başbakan karşınıza olsa sormak isteyeceğiniz seviyeli ama zorlu sorularınızdan yazın bir iki tane :) Sonra insanlar oyladıkça "off bu soru da ne kral olurdu ya !" sorusu sizinki olsun :)Bu olay basina sizsin seni iceri almazsalar adam degilim ben ergenekoncu olucaksin bu yasta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 rabbime sordum ergenekon dedi. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 "Saatin kaç? Benimki Casio." zileli cemal HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAA KİM YAZDI BUNU LÜTFEN YAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 said: "Tayyip Erdogan - Sizi buradan eleştirsek Ergenekon'dan içeri girer miyiz?" melih yazmis bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Gemicik nasıl alınır? Ülker bayiliği nasıl trilyonlar yapar gibi sorular sordum... silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Karag8z said: Gemicik nasıl alınır? Ülker bayiliği nasıl trilyonlar yapar gibi sorular sordum... silindi.Kim silmiş olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 rickroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Çok eğlendim soruları rate ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cons said: "Saatin kaç? Benimki Casio." zileli cemal HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAA KİM YAZDI BUNU LÜTFEN YAHAHAHAHHA selam. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Basbakani sallamadim pek gereksiz de google muhendislerine sorulmus sorulara bakayim dedim bir ilgimi cekti. Ama hic cevap goremedim ? Havada mi kaliyor sorular ? Ya da sadece cevaplanmis olanlari nasil gorurum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sorulardan biri ; "Where can we read answers for those questions?" eheh neyseki cevaplari altta cikiyormus reply olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar