adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://www.alkislarlayasiyorum.com/index.php?sayfa=da4b9237bacccdf19c0760cab7aec4a8359010b0&icerikno=3c7bf807f29cfe10e5cf0897570ded86d1e0a174 1976de şampiyon olduklarında yazılan marşmış ya ya ya, şa şa şa trabzonspor çok yaşa ya ya ya, şa şa şa trabzonspor çok yaşa ya ya ya, şa şa şa trabzonspor çok yaşa ya ya ya, şa şa şa trabzonspor çok yaşa her gittiğimiz maçta coşup haykıracağız bu yeşi sahaları uşaklar yıkacağız birinci ligin raporu fener kaçırdı vapuru attı şampiyonluk turu şen ola trabzon şen ola karadeniz'in incisi türkiye lig birincisi modern futbolun öncüsü şen ola trabzon şen ola şen ola trabzon şen ola şenol'a paha biçilmez turgay, necati geçilmez kadir'in hakkı yenilmez şen ola trabzon şen ola şen ola trabzon şen ola cemil, ali, yavuz, tuncay hepsi çelikten birer yay geçilmiyor kolay kolay şen ola trabzon şen ola şen ola trabzon şen ola bordo mavidir forması karadeniz fırtınası trabzon'un da babası hüseyin, hüseyin, hüseyin, hüseyin şen ola şampiyon şen ola şen ola şmapiyon şen ola ahmet, necmi, ali kemal şampiyonluk trabzon'a helal çaldı davulcu neşeli çal şen ola trabzon şen ola şen ola şampiyon şen ola şen ola trabzon şen ola şen ola şampiyon şen ola şen ola trabzon şen ola
Sotto Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ehuhe onu bilmiyorum da ne zaman TV'de youtube'da trabzonspor videosu olsa hep ayni muzik caliyor(kemenceli fln olan) Galiba gollerden sonra da aynisi caliyor...
küheylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Antalyasporun da cok tırt bi marşı vardı. beste olarak bulamadım da sözleri şu şekilde idi. haydi haydi antalya eller havaya yürekler bir olsun seninle sahada akdeninizin incisisin kalbimizde birincisin vur topa gol olsun antalya...
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 geliyor geliyor yiğidolar geliyor. buda sivasın
Öne çıkan mesajlar