Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncu isimleri.


BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

Zeqirja 57/bilmemkaç knight

renodon usta valla deli gibi oynadım iki hafta ama baktım ki sonuç olarak o kadar çekemedi kendine oyun. 10 gündür açmadım bile. bedava sürenin bitmesine birkaç gün kaldı, girip gene bakacağım ama devam edeceğimi pek sanmıyorum. anime stili müthiş ama oyun olarak fazlaca diablomsu geldi bana maalesef..

geleyim bir ara görüşürüz.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun ömrü bu kadar değil, ama dial-up'la oynadığım dk başına para ödediğim için bu kadarına değdiğini düşünmüyorum. durumum bu olmasa daha da çok oynayabilirdim.

sırf eleştirmek için 15 dk oynayıp kendini paralayanlara elbette ters düşerim, kasmamın sebebi de ileriki lvl'larda oyunun nasıl bir hal aldığını görebilmek çünkü bu şekilde oynanacak uzun süre oynandığında. sapla samanı birbirine karıştırmayın..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi burdan bu oyunun fazla oynanmazmı dıorsun abi çunku biz 2-3 arkadas epey kasıoz ılersınıde getırcez sanırım ama bellı olmaz ılerde bayıyorsa paraya yazık olmasın 2 gunde 27 lvl geldım kasa kasa :P bıde benım sorunum aslında topıc bıle acılması gerekıs turklerın bır kısmız kasıntı ve bu durum oyundan sogutuyor ınsanı yanı selam verıpte ne var denmesı ınsanı gıcık edıor ve sövesin gelıor sonrada nıe sowdun oluyon ama demısler haywanla haywan gıbı ınsanla ınsan gıbı konuscam =) bızde ole yapıoruz[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka
battle.NET TFT ².aka
battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şidmi insanın zevkine, önceliklerine bakar oyunu sevip sevemeyeceği. ben telefon faturası ve önümde öss olayı olmasa devam ederdim belki, karakter silinmesin diye 180 gün geçmeden bir 15 günlük açtırırım gene hesap büyük ihtimalle.

hoşuma gitmesinin birinci sebebi ama anime tarzı grafikler, sesler, sırf bunlar için bile oynanabilir ama ne kadar oynanır o insanın kendine kalmış..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artık okadar noob değilim =P
lev 32 mi 33 mü ne
job lev 25 mage =D

bu arada snake card nekadar ediyor? %5 poision chance weapon için sanırsam[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...