BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Gorlog 18/13 Swordman bu başlık altinda birbirimizi tanimamiz daha kolay olucakdir :)[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 16/11 Satanix Swordman[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 47/35 Haldor Archer[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 15/11 Thief Quen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Aynali Sazan 18/13 Swordsman[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekerpare Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ben sekerparem acyolte yim...24/19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Turmaline 35/29 Swords Rouline 19/11 Thief IbegJoo 18/11 Merchant[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Korkut 58/43 mage Visa 40/30 merchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Renodon teh noob magician bana tell atın bişi yapın =p çok sıkıldım[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Cromfiery 9/7 Novice (swman adayı) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 9/7 Novice Lyrent Da'erthe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Sam amca nerdesin =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Zeqirja 57/bilmemkaç knight renodon usta valla deli gibi oynadım iki hafta ama baktım ki sonuç olarak o kadar çekemedi kendine oyun. 10 gündür açmadım bile. bedava sürenin bitmesine birkaç gün kaldı, girip gene bakacağım ama devam edeceğimi pek sanmıyorum. anime stili müthiş ama oyun olarak fazlaca diablomsu geldi bana maalesef.. geleyim bir ara görüşürüz.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ehe bende mola babında oynuyorum =P gelirsen renodon a tell at =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 İşte abi kasıorsunuz sonra bırakıorsunuz oyuna bırısı bıse dedımı toz kondurmazsınız bu kadardı oyunun ömrü herneyse Shindei_tr swordman 13/10 mu ne[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oyunun ömrü bu kadar değil, ama dial-up'la oynadığım dk başına para ödediğim için bu kadarına değdiğini düşünmüyorum. durumum bu olmasa daha da çok oynayabilirdim. sırf eleştirmek için 15 dk oynayıp kendini paralayanlara elbette ters düşerim, kasmamın sebebi de ileriki lvl'larda oyunun nasıl bir hal aldığını görebilmek çünkü bu şekilde oynanacak uzun süre oynandığında. sapla samanı birbirine karıştırmayın..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Şimdi burdan bu oyunun fazla oynanmazmı dıorsun abi çunku biz 2-3 arkadas epey kasıoz ılersınıde getırcez sanırım ama bellı olmaz ılerde bayıyorsa paraya yazık olmasın 2 gunde 27 lvl geldım kasa kasa :P bıde benım sorunum aslında topıc bıle acılması gerekıs turklerın bır kısmız kasıntı ve bu durum oyundan sogutuyor ınsanı yanı selam verıpte ne var denmesı ınsanı gıcık edıor ve sövesin gelıor sonrada nıe sowdun oluyon ama demısler haywanla haywan gıbı ınsanla ınsan gıbı konuscam =) bızde ole yapıoruz[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 şidmi insanın zevkine, önceliklerine bakar oyunu sevip sevemeyeceği. ben telefon faturası ve önümde öss olayı olmasa devam ederdim belki, karakter silinmesin diye 180 gün geçmeden bir 15 günlük açtırırım gene hesap büyük ihtimalle. hoşuma gitmesinin birinci sebebi ama anime tarzı grafikler, sesler, sırf bunlar için bile oynanabilir ama ne kadar oynanır o insanın kendine kalmış..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Artık okadar noob değilim =P lev 32 mi 33 mü ne job lev 25 mage =D bu arada snake card nekadar ediyor? %5 poision chance weapon için sanırsam[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 nasıl snake olduğunua bakar ama bilmiyorum, yine de satmadan önce sağa sola sormayı dene..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARK-KNIGHT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Base 36 Job 26 Swordman Jando Bendende bir soru:Wind of Verdure diye birşey buldum(sarı küre şeklinde) NPC satıcılar 500 veriyor bunun asıl değeri nedir bilen var mı?[signature][hline]Darkness crushes the world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 33 oldum swordman kasış =) ezıcem deermısımmmmmm bana nıe delı ıtem cıkmıor bı 500z lık blood bılmem ne cıktı :P ha bıde mage sopası 1750 k dı :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 o red bloodı 5kdan satabilirdin :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 45/34 go go go[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Virus nick ne gorunce selam atarım benımkı Shindei_TR uehe beni kırkayaklar ezior :( lvl 41 olduk ama halen ezılıoz orc bolume daha gırmedım bıle orda 1 wurmaya gıdeırm heralde ^^[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar