Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Bir aşçılık kursu kendileri. Bitirince uluslar arası bir sertifika veriyorlarmış. Pro veya amatör kursları var. İnceledim sitelerini baya bir, İtalyan yemekleri ile ilgili bir kurslarıda var parmaya gönderiyorlar. Fiyatlarda baya bir yüksek.

Bu kuruluş hakkında bilgisi olan var mı? Ne derece geçerlidir sertifikaları, verilen o paraya değermi acep.

http://www.msa.tc/
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gelecek aya Etler ve pişirme teknikleri üzerine bir günlük ders alayım diyorum. Biraz pahalı olsada ilgilenilen bir konuda tek atış yapmak fena fikir değil. Gelecek aya görüşlerimi yazarım =)

Artı, eşe-dosta-sevgiliyede güzel bir hediye olabilir bu tek günlük kurslar. Hem sonuçlarından sizde faydalanırsınız ;)
Sosyal ağlarda paylaş

nişantaşında bi yer açıldı diyolardı adını hatırlamıyorum orası fena değilmiş
ama sonuçta siz hobi için gidiceksiniz oraya meslek edinme amaçlı değil (yani sanırım :D)
türkiyede hobi için yemek kursuna gitmek bence saçmalık
çünkü adam kitapda yazanları sana ezberden söyliyecek
2 hava atıcak
beyaz karabiber'i az kullanın yoğundur o falan diycek böyle hadi şimdi gidin diycek sonrada sende yemek yapmayı öğrendim diycen:D
Sosyal ağlarda paylaş

E kursun mantigi bu zaten. Butun bilgisayar sertifikalari, universite, lise, ilkokul hepsi ayni. Master ve doktorada daha da yuzsuzlesip git kendin bul kitabini kaynagini diyorlar, onu hic hesaba katmiyorum. Amma velakin kursun sana katacagi kitaptan farkli olan bir sey degil. Sen kendi basina kitaptan okumaya ve uygulamaya cesaret edemezsin, hoca sana yaptirir. Hoca senin icin bir referans noktasidir. Iyi veya kotu yaptigini o soyler sana... Sen de onun bu supervisorlugu icin para vermis olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim aşçı olmayı kafasına koyan bi arkadaş başladı buna.(yani msa diyordu, whirlpool unu filan bilmem :P) ondan önce işi öğrenmek için restoran da filan çalıştı bi süre. yani baya araştırdı, işin içinde filan...

ama kursu beğendi mi bilmiyorum. yeni başladı, o zamandan beri görüşemedik. (adam kayboldu gibi oldu bu da :P)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kafanda Aşçı olmak gibi bir ideal varsa başlaman gereken yer burası...Bukegarni , julien kesim, demi-glace sosların ne olduğunu bilmek, duru bir çorbaya tad vermek için yapılması gereken herşeyi, well done pişmiş bir T-bone steak için kaç dakika fırında kalması gerektiğini öğrenmek istiyorsan ve bu işte profesyonel olarak yer almak istiyorsan kesinlikle gitmelisin.İstersen birkaç workshop ile başla oradan sonra ne yapmak istediğine karar verirsin...Okulda sadece aşçılık değil, pastacılık, Chef and owner eğitimi, Barista ve işletmecilik eğitimi de veriliyor....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...