Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bir aşçılık kursu kendileri. Bitirince uluslar arası bir sertifika veriyorlarmış. Pro veya amatör kursları var. İnceledim sitelerini baya bir, İtalyan yemekleri ile ilgili bir kurslarıda var parmaya gönderiyorlar. Fiyatlarda baya bir yüksek. Bu kuruluş hakkında bilgisi olan var mı? Ne derece geçerlidir sertifikaları, verilen o paraya değermi acep. http://www.msa.tc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Barmenlik kursu gibi birşey olmuş, en azından ucuzdu barmen kursu. Bu çok pahalı be, değmez yani. Tost yaparım daha iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben gelecek aya Etler ve pişirme teknikleri üzerine bir günlük ders alayım diyorum. Biraz pahalı olsada ilgilenilen bir konuda tek atış yapmak fena fikir değil. Gelecek aya görüşlerimi yazarım =) Artı, eşe-dosta-sevgiliyede güzel bir hediye olabilir bu tek günlük kurslar. Hem sonuçlarından sizde faydalanırsınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kendini geliştirmek her zaman faydalıdır. Ayrıca zevk alıyorsan yemek yapmaktan daha güzel ne olabilir ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ucuzsa giderim valla sdftek günlük eğitim için pahalı düşünmem lazım çok ilgimi çeken bir şey olursa giderim. giden olursa da haber versin dandik mi yoksak güzel mi.. tek günlük eğitimden şüphe duydum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 para tuzağı bunlar bunların öğreticeğini kitaplardan da öğrenebilirsin kurs istiyosan le cordon blue fransada,ingilterede,kanadada ve bi kaç yerde de var çok pahalı bi kurs ama dünyadaki en geçerlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hevesimi kaçırdın lan türkiyede olanı yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://www.tv8.tv.tr/izle.asp?vid=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 nişantaşında bi yer açıldı diyolardı adını hatırlamıyorum orası fena değilmiş ama sonuçta siz hobi için gidiceksiniz oraya meslek edinme amaçlı değil (yani sanırım :D) türkiyede hobi için yemek kursuna gitmek bence saçmalık çünkü adam kitapda yazanları sana ezberden söyliyecek 2 hava atıcak beyaz karabiber'i az kullanın yoğundur o falan diycek böyle hadi şimdi gidin diycek sonrada sende yemek yapmayı öğrendim diycen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 E kursun mantigi bu zaten. Butun bilgisayar sertifikalari, universite, lise, ilkokul hepsi ayni. Master ve doktorada daha da yuzsuzlesip git kendin bul kitabini kaynagini diyorlar, onu hic hesaba katmiyorum. Amma velakin kursun sana katacagi kitaptan farkli olan bir sey degil. Sen kendi basina kitaptan okumaya ve uygulamaya cesaret edemezsin, hoca sana yaptirir. Hoca senin icin bir referans noktasidir. Iyi veya kotu yaptigini o soyler sana... Sen de onun bu supervisorlugu icin para vermis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Para verince daha iyi dinliyor insan. Ayrıca realde görerek yapmak ile kitaptan okuyarak yemek yapmak arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bizim aşçı olmayı kafasına koyan bi arkadaş başladı buna.(yani msa diyordu, whirlpool unu filan bilmem :P) ondan önce işi öğrenmek için restoran da filan çalıştı bi süre. yani baya araştırdı, işin içinde filan... ama kursu beğendi mi bilmiyorum. yeni başladı, o zamandan beri görüşemedik. (adam kayboldu gibi oldu bu da :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bu gün bir arkadaşla konuştum, ingilterede 2 senelik filan eğitim veriliyormuş fiyatıda 5000 civarıymış. eheh ciddi ciddi araştırıyorum yani hobi olarak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 fenris said: ama kursu beğendi mi bilmiyorum. yeni başladı, o zamandan beri görüşemedik. (adam kayboldu gibi oldu bu da :P) senin arkadaşı da pişirip yemişler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben gittim daha önce.gayet profesyoneller ve bayua da iyi öğretiyorlar. ben ymeke için gitmiştim barmenliği bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hoca neyle öğreniyo o da kitaptan öğreniyo zaten alakasız dediğin adamınbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o ne demek evde oturarak aşçı mı olmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben amatör kısım için demiyorum. Pro kısım için soruyorum. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Eğer kafanda Aşçı olmak gibi bir ideal varsa başlaman gereken yer burası...Bukegarni , julien kesim, demi-glace sosların ne olduğunu bilmek, duru bir çorbaya tad vermek için yapılması gereken herşeyi, well done pişmiş bir T-bone steak için kaç dakika fırında kalması gerektiğini öğrenmek istiyorsan ve bu işte profesyonel olarak yer almak istiyorsan kesinlikle gitmelisin.İstersen birkaç workshop ile başla oradan sonra ne yapmak istediğine karar verirsin...Okulda sadece aşçılık değil, pastacılık, Chef and owner eğitimi, Barista ve işletmecilik eğitimi de veriliyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar