Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Abi Hasan Şaş'ın fazla kilolarını, idman eksiğini vs fark etmediniz mi yahu. 90 dakika Avrupa Kupası maçı çıkaracak vaziyette değildir şu anda, kaldı ki bahsettiğimiz mevki kanat yani.

Aydını da çıplak gözle izlesen ismini dahi yazmazdın, inanılmaz kötü. Önceki maç başlıklarında da yazdıgım gibi kendini toplamazsa Anadolunun yolunu tutar önümüzdeki senelerde.

Serkan Kurtuluşu sağ beke koyacağıma, öz Galatasaraylı, milli oyuncu Semih riskini almak daha mantıklı. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan kanat çıkaramasa bile bek olur. Kilo falan durdurmaz o adamı, deli gücü var adamda :)

Aydın'a gelince, evet izledim Aydın'ı ve ben de "çok iyi bir seçenek" olarak görmüyorum, ama Semih'e göre hem daha tecrübeli hem daha iyi olduğu aşikar. Üstelik defanstan açık vereceğime kanattan açık vermeyi tercih ederim ben. Bir kanat çok işlemezse problem deil ama defans işlemezse takım batar. Arkasında Sabri gibi hızlı bir adam varken zaten çok iş düşmeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 2. kesici olarak Kewell'ı oynatıyorsun ve defanstan açık vereceğime kanattan açık veririm diyorsun. xD Bu durumda 2 yerden de açık vermiş oluyorsun malesef.

Hamburg maçında Kewell sırıtmadı tecrübesiyle, soğukkanlılığı ile de korner çizgisinde bir çalım atmaya kalktı mesela kaptırdıgı top gol olsa şu an neler yazılacaktı medyada :) Kahraman olan Kewell ve Bülent Korkmaz'ı yerin dibine sokacaktık. En kötü huyumuz bu malesef. Vur dedin mi öldürüyoruz, iyi anlamda da kötü anlamda da.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Kewell'ın sırıtmadan gayet iyi bir maç çıkaracağını düşünüyorum ben defans olarak. Ha çalıma falan giriyo evet de, Servet de her pozisyon forvete çıkıp gol arıyodu olsun o kadar :)

Yani defansta şu anda Kewell'dan daha iyi bir seçenek yok benim gözümde, Semih değil, Linderoth-Topal-Servet sakat, Emre kart cezalısı, başka da takımda orada oynamış/oynayabilecek adam yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi stoper demek top kesmek demek kafa topuna çıkmak, fizikli olmak demek kewell nasıl yapsın o fiziğiyle yapmayın etmeyin. geçen maç berserke bağlayıp 15 20 dk falan oynamış olabilir ama bu her zaman yapabileceği anlamına gelmez.

asy deki maç ta gerekirse 3 5 2 oynatırım kewelli defansa koymam asla. kendi evindeki avantajla çıkacağın maça böyle saçma taktiklerle mi çıkılır allasen
Sosyal ağlarda paylaş

Arda sakat olmasa, hasan şaş azıcık formda olsa, aydın patlak olmasa veya en azından sol açık oynayabilseydi neyse de kewellı defansa çekmek kanattan aksiyon getircek bütün gücü 0lamak demek olur heralde.

Bence semih oynasın, kewell sol açık oynasın yine çaksın bir tane 90a. Ayhanla barış k.çlarını kaldırıp geri koşsunlar, kademeye girsinler, markajı bırakmasınlar hiç birşey olmaz.

Olmadı bülent sahaya girsin stoper oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu devirde 3-5-2 oynanmaz. Geçen Bordo maçında GS bi 20 dk 3-5-2 oynadı da ingiliz spiker az dalga geçmedi, resmen maymun etti gs'yi :)

Arda oynar, Lincoln de gününde olursa Kewell'sız da gayet etkili olabiliriz, 60'tan sonra Hasan'ı da oyuna alarak etkinliği bayağı arttırırız. Kewell stoper başlasın gerekirse sonra geçer tekrar kanada.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
oynanır abi niye oynanmasın allahın emri mi 4-4-2. zamanında 352 ile ne kupalar oynandı ne takımlar efsane oldu. eğer doğru becerirsen her taktikle oynanır.

O zamanki futbol anlayışı şimdiki kadar geniş değildi, kanat oyuncuları bu kadar kritik göreve sahip değildi ama, 4-4-2 değil de 4-2-3-1, 4-1-4-1 gibi pek çok taktik var piyasada ama bekli 4 defans kurgusu artık şart gibi bir şey futbolda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Harry Kewell gayet de hakkını vererek oynayabilir defansta. Tecrübesi ve oyun zekası yeter bence orda idare etmesine. Hele ki defanstan çıkarıcağı ileri uzun oynayacağı paslar avantaj bile olabilir. Tabi ki tam bir defans oyuncusu gibi görev yapamaz ama Ayhan ve Barış'ın geriye biraz daha yakın oynamasıyla çözülemeyecek bir sorunda değil bence. Ayrıca Harry Kewell'ın daha berserk modda futbol oynadığını görmedim ben yani 30 dkka 90 dakika farketmiyecektir. Aslında ben olsam Nonda'yı denerdim adam zenci falan nasıl gol kaçırılcağını da iyi biliyor rakiplere de bulaştırır belki biraz =)

Son olarak ben olsam bende şansımı Semih'ten yana kullanırdım bu Kewell'ın orda başarısız olucağını düşündüğümden değil oyun kurgusunu koruyup Kewell'dan daha çok verim alıcağı yerde oynatma isteğinden olurdu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Basın Toplantısı: Bülent Korkmaz

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz UEFA Kupası 4. turunda Hamburg ile oynanacak rövanş maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Bülent Korkmaz, Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında şu açıklamaları yaptı.

“Yarınki maç Galatasaray’ın kuruluş amaçları ve vizyonu düşünüldüğünde tarihimiz için önemli karşılaşmalardan biridir. Takım olduk, birlik olduk. Yabancı bir takımı yenmek için sahaya çıkacağız. Hedefimiz taraftarlarımıza sıcak bahar aylarında kısa kollu tişörtlerle Avrupa kupası maçı seyrettirmek. Taraftarlarımızın sabırlı olmalarını, maç bitine kadar bizi desteklemelerini istiyorum. Her oyuncumuzu yüreklendirmeli ve her oyuncumuza oynama şevki vermelerini istiyorum”

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Bülent Korkmaz, Arda Turan’ın durumu ile ilgili olarak: “Arda dünkü antrenmanı yarım bıraktı. Şu an itibariyle oynayacak durumda değil. Yarın net olarak belli olur. İnşallah düzelir” dedi.

Bülent Korkmaz, UEFA Kupası finalinin İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda olmasının Galatasaray camiasını ve taraftarını da ayrı bir şekilde motive ettiğini belirtti.

Bülent Korkmaz Cassio Lincoln ile ilgili olaraksa, “Ben her oyuncumla birebir ilgileniyorum ve konuşuyorum. Trabzonspor maçında söyledim Lincoln’ün Hamburg maçında oynayacağını. Tabii her oyuncum gibi onunla da özel olarak görüşüyorum. Onunla da son durumu hakkında konuştum. Yarın sahada olacak” diye konuştu.

Genç oyunculardan Semih’i Hamburg maçında oynatıp oynatmayacağı hakkında ise Korkmaz şunları söyledi; “Ben daha önceki takımlar da çok genç oyuncu oynattım. Serkan ve Aydın da bizim genç oyuncumuz. Ben Semih’i de her zaman oynatmayı düşünüyorum. Semih özel maçı geçin, hiçbir hazırlık maçında bile oynamadı. En son biz PAF takım maçında oynattık. Tabii ki ben onu Galatasaray’da oynatmak istiyorum ama tabii bazı nedenlerden ötürü şuan için kadroda tutmayı düşünüyorum. Ama ileriki maçlarda onu sahada görebilirsiniz. Özellikle milli takım arası işimize yarayacak. PAF takımda düşündüğüm bazı oyuncular var, birkaç tanesini alıp, milli takım arasındaki 1-2 hazırlık maçında oynatmak istiyorum.”

Bülent Korkmaz takımdaki eksiklerle ilgili olarak, “Ben her oyuncuma güveniyorum. Benim için her oyuncu değerlidir. Biz büyük bir camiayız. Her türlü zorluğun üstesinden gelmeliyiz. Mesela Emre Aşık da cezalı. Eksilerimiz artıya çevirmek bizim elimizde. Bu sadece motiveyle olmaz. Taktik ve takım disiplini de gerekli. Bunu da sahaya yansıtacağımıza inanıyorum”

Son olarak takımına güvendiğini ifade eden Bülent Korkmaz, "Takım olduğumuzu sahada göstereceğiz. Tribündeki taraftardan, saha kenarındaki personele kadar herkesin inanması gerekir. Galatasaraylı olan herkes bunun içine dahildir. Eğer inanırsak, hepimiz aynı düşüncede olursak her şeyi başarırız. Eksiklerin arkasına sığınmayacağız. Sahaya çıkıp turu atlayacağız. Vizyon ve hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Biliyorum ki yarın sahada boş yer kalmayacak” diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...