Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deplasman karneleri ürkütücü UEFA'da. Ama bu sefer gol atmak zorundalar.

Sakin, kontrollü oynarsak kotarırız gibi. Ayrıca Nonda gibi vasıfsız bir forvet yok karşılarında bu sefer. (Ben bunu dedim Baros sakatlanır bu akşam Trabzon'da asfsdagf)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Deplasman karneleri ürkütücü UEFA'da. Ama bu sefer gol atmak zorundalar.

Sakin, kontrollü oynarsak kotarırız gibi. Ayrıca Nonda gibi vasıfsız bir forvet yok karşılarında bu sefer. (Ben bunu dedim Baros sakatlanır bu akşam Trabzon'da asfsdagf)

sakatlanırsa baros seni bi ziyaret etcem dfahdafh

bende buna güveniyorum biraz açıkcası defans kurgumuzu da merak ediyorum.

balta-bülent k-popescu-sabri en iyi diziliş gibi görünüyor.
Mesaj tarihi:
Volkan Yaman - Hakan Balta - Bülent - Sabri çıkarlar büyük ihtimalle Khelben.

Defans fail olmazsa rahat çıkarız bence. İlk maçta deplasmandayken 10 kişi kalana kadar ortasaha üstünlüğü galatasaraydaydı, Barosdan da bir gol bir sarı kart bekliyorum.
Mesaj tarihi:
o değilde defansımız bugun trabzon maçında çokta kötü değildi.gerçi o biraz trabzonspor un oyunundan kaynaklandı ama umarım pek fazla açık vermeyiz ve yine erkenden gol yemeyiz çünkü yine öyle erkenden gol yersek daha kötü olur
Mesaj tarihi:
yenilebiliriz. taraftarın çok sağlam lazım olması lazım ki şu sıralar o zor gözüküyor gol atınca bağıran taraftar var gol yiyincede bağıranından lazım.
Mesaj tarihi:
petriç sakatlanmış, oynamıyor.

Aiko said:
yenilebiliriz. taraftarın çok sağlam lazım olması lazım ki şu sıralar o zor gözüküyor gol atınca bağıran taraftar var gol yiyincede bağıranından lazım.

abi bilmiyorum bunu neye göre yazıyosun, ya hiç gitmedin maça yada sadece salladın öyle yani. bordo maçı 1-0 oldu taraftar eşşek gibi baardı, 3-1 oldu gene baardı, 3-3 oldu gene baardı.
Mesaj tarihi:
maçın biletleri dünden bitmiş.. de insaf ama açık bileti 60 TL geri kalanların en ucuzu 200 TL imiş.. ayıp ulan barı 150 den başlatsınlar.. yani en azından benim sınırım 150 idi

(150 veren 200 de verir mantığı yapmayın, 150 ye de 100 veren 150 yi de verir mantığıyla geldim ehe)
  • Yeni Oluştur...