Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Hamburg TDsi Türkler titredi demiş, umarız ASY'de fazla ürkmez :) Umarım 1:1 lik avantajı kullanıp turu atlarız. Başarılar Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ordaki maçtan hiç korkmadım.burdaki maçtan korkuyorum fark bile yiyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Deplasman karneleri ürkütücü UEFA'da. Ama bu sefer gol atmak zorundalar. Sakin, kontrollü oynarsak kotarırız gibi. Ayrıca Nonda gibi vasıfsız bir forvet yok karşılarında bu sefer. (Ben bunu dedim Baros sakatlanır bu akşam Trabzon'da asfsdagf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Masquerade said: Deplasman karneleri ürkütücü UEFA'da. Ama bu sefer gol atmak zorundalar. Sakin, kontrollü oynarsak kotarırız gibi. Ayrıca Nonda gibi vasıfsız bir forvet yok karşılarında bu sefer. (Ben bunu dedim Baros sakatlanır bu akşam Trabzon'da asfsdagf) sakatlanırsa baros seni bi ziyaret etcem dfahdafh bende buna güveniyorum biraz açıkcası defans kurgumuzu da merak ediyorum. balta-bülent k-popescu-sabri en iyi diziliş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Volkan Yaman - Hakan Balta - Bülent - Sabri çıkarlar büyük ihtimalle Khelben. Defans fail olmazsa rahat çıkarız bence. İlk maçta deplasmandayken 10 kişi kalana kadar ortasaha üstünlüğü galatasaraydaydı, Barosdan da bir gol bir sarı kart bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Şu an oynanan Hamburg-Cottbus maçında Petric baldırından sakatlanarak çıktı. (alexin şu anki sakatlıgı gibi) kas zedelenmesi vs varsa bizim maçta oynamaz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 oliç düz koşup gol atabilir. durdursa gs onu turu geçer. ayrıca hiç adam gibi takım kalmadı. kupa finali için bu kadar şanslı görmemiştim hiç gs yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ya ne heveslisiniz fark yemeye yaa. ağzınızı hayra açın. allah allah... petric kesin olarak yokmuş. kaynak: ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Petric kesin olarak yok Perşembe gecesi. süper oldu bu ama hala olic gibi bir adam var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 o değilde defansımız bugun trabzon maçında çokta kötü değildi.gerçi o biraz trabzonspor un oyunundan kaynaklandı ama umarım pek fazla açık vermeyiz ve yine erkenden gol yemeyiz çünkü yine öyle erkenden gol yersek daha kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abi takım bütün olarak iyi mücadele ederse çok sırıtmaz semihmiş, emreymiş. önemli olan takım defansı. klişe ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yenilebiliriz. taraftarın çok sağlam lazım olması lazım ki şu sıralar o zor gözüküyor gol atınca bağıran taraftar var gol yiyincede bağıranından lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yener miyiz yenilir miyiz bilmem de taraftar kısmında yanılacaksın aiko. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Galatasaray geçecek turu bence. Defans çok saçma işler yapmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bülent korkmaz'a patlıyacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 geçen maçta hamburg üzüyordu sana göre. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 petriç sakatlanmış, oynamıyor. Aiko said: yenilebiliriz. taraftarın çok sağlam lazım olması lazım ki şu sıralar o zor gözüküyor gol atınca bağıran taraftar var gol yiyincede bağıranından lazım. abi bilmiyorum bunu neye göre yazıyosun, ya hiç gitmedin maça yada sadece salladın öyle yani. bordo maçı 1-0 oldu taraftar eşşek gibi baardı, 3-1 oldu gene baardı, 3-3 oldu gene baardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 fransada almanyada susmayan taraftar sami yende mi susucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben en son psv maçına gittiydim, kapalı üstte amigo yalvarıyodu nolur bağırın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 naraso said: ben en son psv maçına gittiydim, kapalı üstte amigo yalvarıyodu nolur bağırın diye :D psv ne fırat ya djaffgjfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 valla lan, şamp ligi maçı, hem ha psv ha hsv gibi iğrenç bi espri de yapayım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o zaman başarılar gs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 maçın biletleri dünden bitmiş.. de insaf ama açık bileti 60 TL geri kalanların en ucuzu 200 TL imiş.. ayıp ulan barı 150 den başlatsınlar.. yani en azından benim sınırım 150 idi (150 veren 200 de verir mantığı yapmayın, 150 ye de 100 veren 150 yi de verir mantığıyla geldim ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ali samiyende biletler ucuzdu halbuki :S 60 tl yuh. olurda yarı finale kalırsa ne olcak acep fiyatlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bence gs gaz oynar ve alır. bol gollü maç olur. tabii gs'de stoper olmamasına rağmen gs ii defans yaparsa bilemem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar