Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 De Sanctis konusunda açıkçası bende kararsızım...Bugünkü maçla ilgili değilde genel olarak kolay gol yiyoruz evet ama sanki sorumlusu kaleci değil gibi... Çünkü geçen seneye bakıyorum GS bu ligin en az gol yiyen takımıydı,ve kalede ilk bölümlerde Orkun ve daha sonra Aykut vardı...2 side öyle aman aman kaleciler değil yani,demekki olay defansta bitiyor... Bir takımın şampiyon olabilmesi için az gol yemesi gerek,her zaman yediğinizden fazlasını atacaksınız diye bir kural yok,bu yüzden saçma sapan puanlar kaybettik,maçlar verdik... Defansı bir türlü oturtamadık sene başından beri,geçen sene hatırlayın özellikle 2.yarı Emre Güngor,Servet 2'lisi müthiş bir uyum içindeydi..Bu sene Emre hep sakattı,Emre Aşık ve Meira ile olmadı... Emre ve Servet düzelsin,beraber bir kaç hafta oynasınlar GS'nin savunma problemi çözülür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 de sancis çok özellikleri olan bir kaleci değil sadece. ama kötü bi kaleci değil. aykut istikrarsız olmasa daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sanctis bence o kadar da kötü değik yahu, ayrıca çok hırslı. yapabildiğinin en iyisini yapıyo ki bence yeterli şuan. sadece dendiği gibi çok fazla şut çektiriyo bizim defans ve aşırı pozisyon veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ahah ayhan soyunma odasina girerken, her mac 10 kisi oynuyoruz bu ne yeaa, diye isyan ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 1 puan için değmeyecek zararlar gördük bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Egemendi sanırım, sevgiler ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 egemen sanırsam. yuh yani. kasap herif resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hepsinin ayağına sağlık. baros ve yaser maçı .... etmeseydi bu maç bizimdi .bu kadar ağır tempolu maçlarda bu skorlar bile gayet iyi , her takım da böyle güzel mücadele edemez . eyvallah çocuklar . ayrıca baros bu kadar şımarmanın bir anlamı yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 futbolda olur boyle seyler masq. volkanın pozisyon bundan daha fenaydı, 5 diliş mi ne gogsune. hani o mac demistiniz futbol bu olur vs, egemenin kasıtlıyuaptıgını dusunmuyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 egemen şerefsiz maç boyunca tekmeledi önüne geleni fln zaten bursalı, bursadan adam çıkmaz. trabzon seyircisi çok kötü ya höt diyosun hurrraa hakeme sövüolar bozuk para fln asd. kırmızı kart yalandı, alanzinho adam değil 2 hareketi var maç boyunca teki gol oldu tekide asist ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 daha ne olsun 2 golde de adam var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Aiko said: alanzinho adam değil Ahmet Çakar: "Raul futbolcu falan değil ya..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Zegna said: futbolda olur boyle seyler masq. volkanın pozisyon bundan daha fenaydı, 5 diliş mi ne gogsune. hani o mac demistiniz futbol bu olur vs, egemenin kasıtlıyuaptıgını dusunmuyorum bende :) evet abi olur. top süren adamın arkasına çivi geçirerek top almak istemiş. ama eren bildigin gaddar. gelen ortaya volkanla beraber hamle yapmak senin neyine ki? ayrıca ts seyircisi gaza gelip "avrupa fatihimiş galatasaray" diye başlayan meşhur tezahuratın sonu gelmeden arda golü atınca dillerini yuttular. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adam topu kapmaya calısıyor neyin civisinden bahsediyorsun sen? erenın topa hamle yapması normalde, egemenın top calmaya calısmasımı haddine değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adamlar 4-5 maç kazandılar dotleri kalktı inş ilk 5 e bile giremez bu trabzonspor.sırf taraftarı yüzünden nefret ediyorum adamlardan.ben hayatımda bukadar gerizekalı taraftar görmedim ya.maç 2-1 oldugunda ne güzelde sustular ama 1-0 öndeyken ne ana ne bacı bıraktılar 1-1 olunca gol atana kadar sustular ahahaha.bu maçtan sonra ceza almazlarsa ayıp bu arada maçı yöneten hakemlere ve bülent korkmaza burdan saygılarımı sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Kimse bu olaya doğru demiyor Masq, ne ekerseniz onu biçersiniz demeye getirmiş Zegna hafiften. Hiç mi kaleciyle aynı anda topa çıkan/koşan adam görmedik yani, ayağını kaçırırsın üstünden atlarsın falan sakatlama diye, ayı gibi kramponunu göğsüne basmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abi topu dizinin arkasıyla sürmüyorlar benim gördüğüm. neyse kasamıcam, sınavım var yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kurşun yarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 erenin volkana yaptığını, arda rost'a yaptı. bi fark göremedim ben. ikiside öküzlük o ayrıda bu da normal değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Oturup her pozisyonu izlemedim de, Egemen iddia ettiğin gibi "önden koşan Arda'ya ayağını 40 cm kaldırıp tabanla dizinin arkasından topla hiçbir alakası olmadan" kaymış olsa zaten dünyanın herhangi bir liginde direk kırmızı kartla oyundan atılırdı. Dolayısıyla sırf bu fotoğrafı koyup ona göre yorum yapıyorsun bence %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 o harekete kırmızı kart savunuyorlardı geçen hafta :p bi de volkan tahrik oldu, tekmesi masum diyorlardı. rost niye tekmelemedi ardayı =p :p xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Masquerade said: abi topu dizinin arkasıyla sürmüyorlar benim gördüğüm. neyse kasamıcam, sınavım var yarına. kasamassın zaten, savunucagın bisi yok cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Baggio said: Oturup her pozisyonu izlemedim de, Egemen iddia ettiğin gibi "önden koşan Arda'ya ayağını 40 cm kaldırıp tabanla dizinin arkasından topla hiçbir alakası olmadan" kaymış olsa zaten dünyanın herhangi bir liginde direk kırmızı kartla oyundan atılırdı. Dolayısıyla sırf bu fotoğrafı koyup ona göre yorum yapıyorsun bence %90. izle abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hakem saolsun dostlar saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 egemen ve hüseyin ikilisi maç boyunca tüm takımı biçti parçaladı.hele hüseyin direk adam öldürmeye oynadı.ben anlamıyorum bazı maçlarda en küçük itirazlara bile kart çıkartıyorlar.bu maçta trabzonspor luların hakemi bir dövmediği kaldı.hatta maç 2-1 bitseydi büyük ihtimal hakemi döverlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar