Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Uyku düzenim felaket durumda. Gece saat 4-5 den önce uyuyamıyorum. Sabah erken kalkmış olsam bile bu durum değişmiyor. Gece rahat uyuyayım diye sabahın 8 inde kalkıyorum yine gelmiyor uykum yine gelmiyor.

Daha önceleride 1 hafta filan uyuyamadığım zamanlar bilirim. Ben bu uykumu ilaçsız filan nasıl bir düzene sokabilirim. Fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir anda 12de yatmaya kalkma. 4, 3.30 gibi yavaş yavaş azalt. Uyku saatine yakın kafein vb uyarıcılar içeren içecekler içme, uyanık olduğun zamanlarda çok içiyorsan çay kahve bunları da azalt. Öğünlerini düzene sokmaya çalış. Yatmadan önce de süt içersen çabuk uykun gelir. Yatarken kitap dergi okumak da uykusunu getirir çoğu insanın onu da deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
Bir anda 12de yatmaya kalkma. 4, 3.30 gibi yavaş yavaş azalt. Uyku saatine yakın kafein vb uyarıcılar içeren içecekler içme, uyanık olduğun zamanlarda çok içiyorsan çay kahve bunları da azalt. Öğünlerini düzene sokmaya çalış. Yatmadan önce de süt içersen çabuk uykun gelir. Yatarken kitap dergi okumak da uykusunu getirir çoğu insanın onu da deneyebilirsin.

Aynen.Mesela 5'te uyuyabiliyosan bir sonraki gün 4'te sonraki gün 3'te,2'de,1'de düzeninde uyumayı dene.Hop deyip 12'de yatmayı denersen bir düzene sokamıyorsun uykunu.Doktorlar bunu söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende işe yaramıyo ama bi de sen dene. bi gece hiç uyuma. ertesi gün yat 10 gibi filan. bi ara ben de uyuyamıyodum. bi süre 1 gece uyumayıp 1 gece uyumaya başladım. sonra iyice bozuluyo ama. öğlen 2 de okulun kantininde uykuya yenik düşmüştüm. çok kurcalamamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Spor yapmayı dene...Hafif bir koşu ter at yorul biraz...Mışıl mışıl uyursun...
Git akşamüstü koş biraz yorul,gel duşunu al bişiler ye uzat ayaklarını film izle yavaş yavaş yorgunluğu hisset,sonra farkında olmadan bile dalabilirsin...
Psikolojik olarakta rahat tut kendini,klasik müzik dinle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...