deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 gerzek said: Burning Turning Bu noktada gözlerim karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 burda nitelenen "imba durid" rehberi mi yoksa imba olan rehber mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o değilde feral druid ile dps yapmak ne zormuş işmiş ya. allah belasını versin öyle rotasyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 selam, rahşan dalga geçmiş. haber vermek istedim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 burning turning ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Solo oynayan bi druid için bence improved motw/gotw lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 elemanın imzası bile bize imbalığı konusunda fazlasıyla fikir veriyor: "look my sowrd and shield" o kadar wow oynamış, bir sword yazmayı öğrenememiş. ki büyük ihtimalle zamanında fazlasıyla knight da oynamıştır, çünkü genelde knight oynayanlarda olurdu bu eleştiriye karşı direk kendini savunma olayı. istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 FreEmoon said: scorch said: rahsan sdfs said: Beyler Bakin Ben En Az Sizler Kadar Biliyorum Bu IŞi Siz HiÇ Bİr Zaman Malfurion Veye Thunder Bluff Ve Darnassustaki Druidlerle Burning Steppes I KariŞtirmayin.onlar Bu IŞin Uzmani Siz Bi Bu Ikİsİne Bakin Bide Burning Turninge. Bizdekiler Arenaya 31/31/10 İle Çikiyor.ve Bizde Sadece 3 Tane Female Tauren Druid Var Dikkatinizi Cekerim Ben Herseyi Sizden Daha Yakin Takip Ediyorum.ve Benim Dedigimi Anlamadiniz.o Niye Kiziyorsunuz Diyen Bilader Sen Kizmak Nedir Bilmiyorsan Sana Bu Saatten Sonra Anlatamama Anladinizmi Beni.siz Daha O Ferocious Bitelarin Icinde Ne Var Ne Yok Onlari Bi ÖĞgrenin Beyler Bakin Biribirimizi Kirmayalim.anlastik. Ben Bu Isle 2 Senedir Ugrasiyorum.anlastik Mi Arkadaslar. ahahah fatal error Ya ben bu yazıdan hiçbirşey anlamadım ha. Hatta bana sanki kelimeler karışık dizilmişte, onları belli sıra ile dizersek anlamlı bir paragraf elde edebilir gibi geliyor. Yazılanaların doğru yada yanlış olmasını geçtim, bunlar cümle bile değiller. abi aynen hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bence fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Peki bu talent dizilimi sizce uygun mudur level 68 icin ? Balance Druid - Frost Mage kombosu levelling de pek tutmadi ozellikle eliteler immune olunca Frost nova ve Roots`a.Biz de druidimiz 80e kadar en azindan Feral olsun diye dusunduk. Bunu ben(frost mage) yaptim o yuzden pek emin olamadim once feral tree`dekileri verip sonra restodakilere gecmeyi dusunuyordum verirken talentlari.*tabi bu tamamiyle benim druidin yerine verdigim bir karar oylesine* Talent http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?tal=00000000000000000000000000002322121303201120531230033135123500301200000000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ilk linkteki rehberi hazırlayan elemanın build mi bu ? :P şaka bi yana hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 zaten tam olmadigina inanarak neresinde ne degistirilmeli diye koydum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Harika bir rehber olmuş okur okumaz druid açmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Nessarien said: Harika bir rehber olmuş okur okumaz druid açmak istedim. Geç kaldın. Ben açtım bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Keşke aynı eleman bitanede mage rehberi yazsa level 40 a kadar melee gidiyoruz arkadaşlar neden? çünkü zırt pırt manamız bitecek zaman kaybedicez lvl 40tan sonra kılıç ve offhandede kitap alacaz çünkü bunlar spell power ve int bakımından zengin itemlerdir bla bla bla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bir efsane daha vardı bulursam linklerim çok eskiden açmıştım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Böyle bi komediye bile "emege saygi" diyen tiplere bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar