Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiltere de futbol.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Şu an sezonun son maçları oynanıyor.
Küme düşme hattındaki Hull ve Newcastle an itibariyle 1-0 yenik durumda,aralarında 1 puan fark var.Puanlar eşit olduğunda Hull düşüyor.Şu durumda Hull ligde kalıyor,fakat Newcastle'ın bir yolunu bulup ligde kalacağını düşünüyorum.Tabi gönlüm Hull'dan yana.52.dk oynanıyor maçlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Leeds'in düşmesiyle Newcastle'ın düşmesi farklı biraz. Leeds'in felaket önlenemez düşüşü, tamamen maddi kaynaklı sorunlardan dolayıydı. Newcastle'ın o konuda herhangi bir sıkıntısı yok. Joe Kinnear'ı bitime 6-7 hafta kala kovup Alan Sheraer'ı başa getirdiklerinde garanti para vermişlerdi bir miktar, rakamı tam olarak hatırlamıyorum, yanlış bilgi vermeyeyim, üstüne bir de kazanacağı her maç için 1 milyon dolar diye bir ek vardı sözleşmesinde. 1 maç kazanabildiler sadece, 2-3 tane de beraberlik aldılar. Eğer son hafta Aston Villa'yla berabere kalsalar düşmeyeceklerdi. Tabii İngiltere'de işler burasından farklı (Avrupa futbolunu takip etmeyip, takip ediyormuş gibi yapan futbol yorumcusu mode on). Adamlar iddialı olsunlar olmasınlar, son haftaya kadar oynuyorlar. İşte, küme düşme hattındaki 5 takım da kaybetti son hafta. (Avrupa futbolunu takip etmeyip, takip ediyormuş gibi yapan futbol yorumcusu mode off). Maddi kaynakları bol Newcastle'ın, taş gibi stad ve gayet iyi taraftar kitlesi var arkasında, iyi bir kadro kurup çıkarlar gibime geliyor...

Bu arada Leeds de ne talihsiz takımmış arkadaş. Adamlar League 1'de mücadele ediyorlar (yani 3. lig) geçen sene play-off final maçında kaybedip Championship'e (2. lig) çıkamadılar, bu sene de play-off yarı finalinde son anlarda gol yiyip elendiler Millwall'e. Yine (bkz. 20 nisan 2000 leeds united-galatasaray maçı) tırnaklarını kemiriyorlardı 90. dakikada, yazık be, cidden üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Leeds'in düşüşünü büyük ve tarihi olan bir takımın lig düşmesine örnek olarak vermiştim aslında,maddi olarak tabii ki Newcastle toparlanabilecek durumda ama Leeds kendine gelememişti.Birde şu var geçen sene Leeds'in kadrosu da çok iyiydi iyi de oynadılar.Yanlış hatırlamıyorsam -15 puandan başlamışlardı birde ona rağmen bu başarı bence gayet iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Çocukluğumun takımı ya Newcastle,birkaç sene öncesine kadar CL'ye katılıp gruplardan bile çıkarlardı.Chelsea büyümeden önce Premier lig'in 4. büyüğüydü.

Yazık olmuş
Chelsea Zola'lı zamanında bile büyüktü abi yapma. Leeds gibi bir takımdı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...